145

Христо Христов

преди 1 месец

До 164 "Тези важни решения не се вземат в София. " - след като 85% гласуват да ги командват от Брюксел, така и трябва. На когото не му харесва - след две седмици има избори.

144

до Сегодня.ру

преди 1 месец

"сегашните германците нямат нищо общо с оня славен и мъжкарски народ от миналото". От написаното стигам до извода,че се възхищаваш на германският народ от периода 1933-1945....мъжкарският народ от миналото...точно такива хора като теб иска да им войни,да се показва "мъжкарството",като се крият под заучената фраза на сащ"искаме мир,затова водим войни".....

143

Анонимен

преди 1 месец

Да бе, сегашноия атом е различен от този при Хирошима и Нагасаки., нали.

142

Христо Христов

преди 1 месец

До 156 "Нас да не ни занимават с обцесиите и маниите си" - защо? Гласувате си сами те да ви командват, защо да не ви пратят отпред да разчиствате мините пред леопардите?!

141

Анонимен

преди 1 месец

Тези важни решения не се вземат в София. Каквото нареди ЕС началството , това ще стане.

140

реалист

преди 1 месец

До Някой:Уссрайна ще победи ,когато погребе режима на Зельо и прогони краварите от страната си!В противен случай светът ще остане просто една радиоактивна пепел.Само мало-умник и извратен безполов джендърляк като теб, може да си представя победа над Русия ,без живота на планетата да изчезне.Това го знае целия нормален свят ,включително и Шолц.

139

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов И какво като "има избори" бе, Ице? Коя партия ще те спаси от "мъките" на френските кафенета? :)

138

Някой

преди 1 месец

Ами те крепостните затова и отиват на фронта със радост на смърт, че да избягат от истинския "рай" , който ги чака в Русия!

137

Христо Христов

преди 1 месец

До 148 "Защо да не ни изпратят и на война." - и правилно да ви пратят! Все пак 85% гласувате да ви командват от Брюксел.

136

Петър

преди 1 месец

До анонимен 149:Не можеш да сравняваш 2 ядрени бомби с 10 000 няма място,за сравнение.

135

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен - не някаква част от света, ами по голямата част от света. Само ЕС, САЩ и големи райони от Русия ще бъдат унищожени. Останалата част на света ще си остане. и ще си живее както преди.

134

Анонимен

преди 1 месец

До Ха ха, "Ицко/Хр.хр/, нали живееше в Париж?" ХАХАХА. ТОВА вярно ли е, Ице? ТУШ! Не могааааа. Хахаха. И ТОЯ ще обянсява за руския мир :))))

133

Анонимен

преди 1 месец

Чистите арийци в централна Европа да ходят да умират по украинските полета като им е кеф. Нас да не ни занимават с обцесиите и маниите си.

132

Христо Христов

преди 1 месец

До 151 "... защо трябва да въвличат и нас...." - КОЙ те въвлича бе про'с'так неграмотен? 85% у нас гласуват сами да бъдат командвани от Брюксел. Като не ти харесва - след две седмици има избори. Какво ревеш?

131

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 151 Предлагам ти бързо и лесно решение - отиди в Русия. Там ще си напълно защитен - според собствените ви приказки.

130

Ха ха,

преди 1 месец

...Тоталитарния Запад му регулирал живата??? Някои верно не са добре? Ицко/Хр.хр/, нали живееше в Париж? Какво ти регулират?

129

Анонимен

преди 1 месец

Опасна е пряката радиация, която разрушава костния мозък, от нея ще умрат повечето жители на ЕС и САЩ. За остатъчната радиация има спасение, освен това след време тя се разнася.

128

Анонимен

преди 1 месец

Ако западно европейците и лудите прибалтийци искат да ядат атома, защо трябва да въвличат и нас....

127

Анонимен

преди 1 месец

До Някой По-зле е. Вече започнаха да говорят как "нямало проблем" да има глобална ядрена война, защото разийш ли, някаква част от света щяла да "остане незасегната", макар и не тази, в която те или господарите им живеят. Мислех, че те повече ненавиждат Запада, и наистина мислят, че Русия ще оцелее, но сега разбирам, че мразят живота си, и явно това ги кара да на им пука какво ще стане с тях. Смятай до какво води руската зависимост - да искаш да престанеш да живееш ако не си руски роб!

126

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с Хирошима и Нафасаки? Изчезнаха ли от радиацията?