33

БЪЛГАРЧЕ

преди 1 месец

УКРАЙНА Е БИЛА ЧАСТ ОТ РУСКАТА ИМПЕРИЯ ! ТЪЙ, ЧЕ УКРАЙНА Е ОСВОБОДИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ И НИЩО ЧУДНО ВОЙСКАТА КОЯТО НИ Е ОСВОБОДИЛА ДА Е БИЛА ОСНОВНО ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА А ЦАРЯ НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ Е БИЛ ХРИСТИЯНИН ЗА РАЗЛИКА ОТ БЕЗБОЖНИТЕ КОМУНИСТИ СТАЛИН ЛЕНИН И САМОЗВАНИЯ ПУТИН!

32

чико

преди 1 месец

От кого ще се пазите Предатели?????

31

Анонимен

преди 1 месец

При служебните кабинети на Радев, гербавите не спираха да лаят, че те са само да проведат избори. Сега гербавият служебен се изживява като с мандат от 10 години поне. Смениха областни, ходят в САЩ и се кланят до земи, че ще правим АЕЦ с техен реактор и техен заем. Ще правят вертикален газов коридор, значи ще спрат турски поток.

30

Анонимен

преди 1 месец

До Сата НАТО. Напиши на министера писмо и му кажи какво трябва. А 100-200 милиарда долара също му кажи откъде да вземе.

29

Анонимен

преди 1 месец

ние сме единствената държава с военно министерство, а без никаква армия... имаме адмирали, а нямаме никакъв флот..

28

Сата НАТО

преди 1 месец

България трябва да разположи ПРО и радарни станции преди всичко. Нашите русофилски оли го френи пак искат това, от което нямаме нужда.

27

Анонимен

преди 1 месец

има си ред.. първи са окрите, а за вас - най висналото...

26

Анонимен

преди 1 месец

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА 26. Вече видяхме турските "Байрактар"-и че за нищо не стават. Останалите високотехнологични турски чудеса са същите.

25

Анонимен

преди 1 месец

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА 26. Прочети статията стига се гърчи високотехнологично

24

Рендето

преди 1 месец

""""....и ако има държава, която би желала да разположи такава система, това би усилило нашата защита в Черно море."""" ------- "Който не храни своята армия, шъ храни чужда!", докъде я я докарахме, да се молим и да плащаме други държави да ни пазят...

23

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Турция сама си произвежда такива системи - *Roketsan Atmaca* и Радари - ALP 300 G и д.р.в комбинация с въоражени Дрони и Торпеда *Roketsan AKYA * ...Но Ние Искаме Безплатно....Незнам Дали Някой ще ни Даде Безплатно....Това са Скъпи Високотехнологични Системи - по Стандартите на НАТО......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

22

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

sato нещо като евровизията на немо ли е:)

21

Анонимен

преди 1 месец

До БАБА МЕЦА - България е изконно българска територия, и затова никой няма право да я използва като военен полигон, както направиха с Украйна.

20

Коки

преди 1 месец

Тоз министър е временно на поста, до изборите. Защо се е захванал да решава дългосрочни задачи? Коя България иска бази на НАТО, от моите приятели ,българи, никой не е съгласен за тези бази!

19

Анонимен

преди 1 месец

До Х 19. Предложи на хадмирала без бойни кораби и подводници. Ше му почернее косата. Нал неизказаната идея е, че кой знае защо се вардим от Русия.

18

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 12 - Откъдето се меси и в работите на Русия в Украйна. Ще ни докарат тия умници политици беля на главата, ама да видим.

17

Х

преди 1 месец

поискайте от майка Русия! Тя винаги ни помага!

16

Анонимен

преди 1 месец

Нали Радев зове за мир, как ще правим мир ако се защитаваме?

15

До Анонимен 65

преди 1 месец

Едно на ръка дали българите искат, те не смеят и да ни питат. А какво дават в замяна или обещават, пак не казват. Щото при нас едно време имаше безплатен обяд, но към днешно, известно е, че такъв няма. И то от тях дойде.

14

65

преди 1 месец

НАто таралеж в га-щи-те.Ваште системи къде са ?Днес едни решават за системи ,утре други за цял корпус американски лентяй .А българина дали иска да му се пречат разни канелени хранутници със силиконови джуки.