151

Анонимен

преди 1 месец

Президента не плаши с война,а говори в случая разумно! Ако евроатлантиците приличат на Пеевски,горко ни!

150

...

преди 1 месец

Радев никога не е говорил "разсъдливо"! Радев е кукла на конци! Неговата дипломация е , да смъкнат *** на Русия! Жалка картина! Още по-жалко е , че точно Пеевски му казва истината в очите! Другите ги няма! А някои нарочно мълчат, за да се докопат до "аллабала"!

149

Анонимен

преди 1 месец

А ПП кво оравихафи сега не ги ли плашеха с война ,особенно ,военния министър от ПП слуга на Украйна ,а дни преди ротацията пп подари на Украйна 100 милиона ,мушеници слуги на фашиска Украйна

148

Анонимен

преди 1 месец

Тоя европазител си пази имането преди всичко,за това така плямпа! Президента говори разсъдливо,като призовава за дипломация!

147

Спеца

преди 1 месец

Тоя Шиши , го смятах за по умен , а той гола вода , щом вярва , че Украйна има някакъв шанс за победа!

146

!

преди 1 месец

"Не по нагоре и навън от ко ината!" Магнита на магнитски много силно повлиява на мозъчните импулси в "правото" говорене и правата евроатлантическа вяра! Реалността е че евроатлантизма е по..ия с която се хранят прасета! Хората НЯМАТ нищо общо с прасетата, те само ги консумират! И когато ботуша ръси акъл, на мозъка му остава да марширува! Но само до 9 юнския преврат 24 година!

145

++-

преди 1 месец

Хайде и ти се изказа.Много власт ви дадоха разглобените циркаджии.Като гласувахте оръжие и пари за укропитеците не всявали страх бре торба такава.Че то с такъв парламент всичко се очаква.Но няма кой да отиде заради аМерикански интереси кукумицин.Най много да обърнем оръжието срещу укропитеците Ясно *** такъв.

144

Коста Мутрофанов

преди 1 месец

На Свинеевски мястото му е на фронта - там да реши проблема.

143

..?

преди 1 месец

Радев да не свърши като Янукович?

142

Анонимен

преди 1 месец

На туй подутото нещо дядо му бил от ДС Михайловград

141

Юни ще бъде Декември

преди 1 месец

И на 9 юни е новата Коледа за България! Тогава прасетата се колят и се правят наденици, осолени бутове, сушени рибици, бахур и сланина!

140

Анонимен

преди 1 месец

Мене Маджар много ме кефи - красив, интелигентен, добре говори! Ето от такива политици има нужда сега Унгария. Мене много ме кефи Маджар.

139

Анонимен

преди 1 месец

Одеса все още се весели през нощтите в Аркадия, а жителите на Харков продължават да живеят обикновен живот

138

Анонимен

преди 1 месец

Русия не води война в Украйна. Русия провежда в Украйна спрециална военна операция срещу терористичния нацистки режим в Киев. Ако Русия започне война в Украйна, държавата Украйна ще бъде размазана буквално за 3 дни.

137

каква война?

преди 1 месец

В Украйна няма война. Работят ли пицариите и нощните клубове в Газа? Антъни Блинкен няма ли да отиде в Газа да хапне пица и после да посвири на китара в някой нощен бар и да пуснат видеото в целия интернет. Животът в украинските градове протича нормално, и всички там анежлини жолини, боно моно шонпенефци се изредиха в Киев и Лвов, и политици постоянно идват в Киев да си правят семейни снимки с наркомана.

136

Бау

преди 1 месец

Няма проблем! Приятелите на Русия също ще пратят своите оръжия, а Ким направо пита Путин иска ли 14 000 танкиста! Вие кого ще пратите? Гей парада и почитателите на Евро дивизия, Пеевски, Василев! Други желаещи няма!

135

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Какви Войници - Тук е НАТО ....Тук Не е Пещщерна Русия.....Като Пусна Дрона от Тука - Мога Да Го Вкарам - Между Буузиге на Путтин.....В Пееещерната Епоха ли Живеем да се бием с Автомати като Изостаналиат Руснак???...........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

134

Анонимен

преди 1 месец

Помните ли, когато отказа да се яви в парламента ... Важен той - кви били онея, че да го викат ... Ами представители на българската държава и народ! А и нали си политик? Ама сега ходиш, че без тоя имунитет ...

133

Дарк

преди 1 месец

Да отиват доброволци в украинската армия,нали е приятелска страна и не е престъпение,както ако някой стане доброволец в руската армия,така че тези,които сме за мир спазваме законите и няма да станем доброволци в Русия,тъй че във форумите не ни призовавайте,а призовавайте себе си за Украйна,че 11000 са станали преминалите в Румъния,за да не идат на фронта срещу мечките.Снощи двама взели оръжието и на украински митничар и влезли в Румъния,друг пък бил застрелян от украински граничар.

132

КЛАУС ЙОХАНИС

преди 1 месец

РУМЪНИЯ НЯМА ДА ПРАЩА ВОЙСКИ В УКРАЙНА И ... ТОЧКА