9

Добре ли сте

преди 1 месец

Значи ние ще излизаме, а ги плашим, че няма да влизат!

8

До да ама не

преди 1 месец

Те и Орбан и Фицо са в НАТО, маргинал...

7

Анонимен

преди 1 месец

Скопие ще влезне в просперираща БРИКС със Сърбия!

6

да, ама не

преди 1 месец

До Анонимен 1 Пудела си ти! А Скопие, ако беше с Русия нямаше да бъде в НАТО и нямаше да забрани полета на руския външен министър Лавров. Опитваш се хитро да предизвикаш симпатии у русофилите към тези кра-ту-ни, ама напразно. Не заслужават нашето уважение! Нито на русофобите, нито на русофилите. Северните са едни из-мекярии на сърбите открай време.

5

Анонимен

преди 1 месец

За разлика от нашите пудели, гърците имат в пъти по-голямо влияние в Брюксел и шиптърите край Вардар настъпаха този път мотиката.

4

браво на Мицотакис!

преди 1 месец

Слава богу! Намери се кой да им го каже в прав текст. На практика ние имаме огромна полза от тази гръцка реакция. Някой трябваше да плесне през ръцете северните "макета" Забравихме ли палежите на нашите културни центрове в Северната?И как извършителите бяха освобождавани от тамошния "съд". Забравихме ли побоищата на местни хора, само защото се декларират като българи?Забравихме ли забраната да се внасят български книги и конфискуването им на границата.БЛАГОДАРЯ на господин Мицотакис, за намесата

3

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 месец

НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИМ ТВЪРДО ЗАЕДНО С ГЪРЦИЯ, СРЕЩУ СКОПСКИТЕ ХИТРЕЦИ

2

Нане

преди 1 месец

Тоя па ром, кой го бръсне за слива... Евала на макетата, те доказаха, че са по независими от наща колония.... Дреме им за пропадняляците в юрохея... ===)))

1

Анонимен

преди 1 месец

Този пудел не разбра ли, че Скопие е с Русия?