133

Вън

преди 1 месец

Вън емигрантите! Настанете ги всички във вилата на Меркел.

132

Анонимен

преди 1 месец

Тия германци май съвсем изтрещяха? Как може да се срамуват от Хитлер? Та това е най великият им държавник който са имали! Все едно ние да се срамуваме от Бай Тошо. Германия стана велика сила по негово време. За малко да унищожи Русия. Ако не се бяха намесили американците в гръб, Русия заминаваше. Освен това на Германия и оставаше съвсем малко да създаде атомна бомба при което и американците щяха за заминат на кино.

131

Анонимен

преди 1 месец

До JNSЯ ДАЙ ЕДИН ПРИМЕР ЗА НАЦИЗЪМ В УКРАЙНА, МНОГО ИСКАМ ДА ЧУЯ. ИЛИ ИЗБИТИТЕ 8 МИЛИОНА УКРАИНЦИ ОТ РУСКИТЕ КОМУНИСТЕ ВСЕ БЯХА НАЦИСТИ.

130

Анонимен

преди 1 месец

До само питамЗА ГЕРМАНИЯ - ИМА МНОГО ДА ПИТАШ. НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИТЕТ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ДЯСНА ПАРТИЯ, ЗА ТОВА И БЯХА ПЪРВА ДРУЖКА С ДР.СТАЛИН, ЗАЕДНО РЕШИХА ДА ДЯЛКАТ ЕВРОПА. ЗАЕДНО СЕ ПРОВАЛИХА. ПОГЛЕДНИ МИТИНГИТЕ В ГЕРМАНИЯ, ПОСЛУШАЙ РЕЧИТЕ НА ФЮРЕРА, ИМА ОЩЕ МНОГО ДА ПИТАШ. ПИТАЙ КОЙ СПАСИ НЕМЦИТЕ, КОГАТО ЕДНА ПОЩ. МАРКА СТРУВАШЕ 1-2 МИЛИОНА РАЙХ МАРКИ? ПИТАЙ ЗА ЛОЗУНГА - АЙНЕ НАЦИ, АЙНЕ ПАРТИ, АЙНЕ ФЮРЕР! АМА МНОГО Е ДЕСЕН.

129

Анонимен

преди 1 месец

А пак кои са нео фашистите бе недуразумение,ти живял ли си с така наречените емигранти.Немците в 10 си лягат щот на другия ден в 5 стават за работа,това как ти се връзва с ***,последно живях в квартал в Франкфурт на 50 метра от реката,само талибани брате немците са побегнали веднага.Всяка нощ скандали 2-3 часа .счупени дограми забрави за полиция -това са обречени гета.Това не е моята европа

128

Анал ена

преди 1 месец

Германия се отърсва от либерастната зараза

127

Анонимен

преди 1 месец

А свобода на словото де!!

126

истински мъж

преди 1 месец

Винаги съм казвал,че неписуемата глупост на баба Меркел и компания,които повикаха и допуснаха мюсюлманското нашествие,престъпленията извършени от мюсюлманската общност в Европа,страхливостта на управляващите в Европа,че извикат на живот неофашистите.И това вече е факт.Лошото ще бъде,ако нармалния евпоеец види спасение в неофашистите.Решение-на секундата втвърдяване отношението към арабите,строго прилагане на законите,ИЗГОНВАНЕ НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОБРАТНО В АФРИКА!Друг начин няма.Убиваха и изнасилваха

125

Анонимен

преди 1 месец

И английската кралица съм я виждал подобно да маха със старата си ръчичка. И кво? И тя ли е хитлеристка? Немощният Папа и той така подобно махаше с ръка към хората на площада. И кво? И той ли е хитлерист? По концертите в БГ всички хора махат с ръка!

124

Споко

преди 1 месец

Гледайте клипа. Пили са. Преекспонирано. Сегашните немци не са някогашните. Обработиха им жените и дъщерите на площада насред Нова година. Всъщност и ългарите не обичат чужденци. Особено снежинки.

123

Анонимен

преди 1 месец

Стига пресоляване на манджата. Бил поставил пръсти над устната, загатвал за мустака на някой си. Пълни глупости. Хората открай време се шегуват с него. Даже нищо чудно да си е правил гаргара с Хитлер, който иначе толкова много трябва всички да мразим. По филмите актьорите които играят роли на германци от времето на войната, какво да ги правим?

122

Анонимен

преди 1 месец

Чак пък богаташчета не са, щом поне 2ма работят и ги уволняват. Алоуу. Ако е на тате компанията или тяхна собствена, няма как да ги уволнят. Сега ги ползват за бушончета да си намерят изкупителни жертви за патриотично говорене. Те дори не са казали чужденците на шампоань. А ще ги хвърлят на прасетата да ги изядат. При това за напълно нормално изказване.

121

Иван

преди 1 месец

Фейк нюз. Няма никакъв потрес, всички германци са напълно съгласни с изказаното от младежите. Няма нито преследвания, нито наказания. Единствено се вдига шум в пресата, това е. Едни хора пълнят едни статии с ненужна и невярна, непроверена информация. Група младоци се напили и пяли - навсякъде по света го има. А че германците мразят чужденци го знае всяко дете в 3ти клас, нищо ново под слънцето. Така че спрете да тиражирате глупости, уважаеми списвачо Сашо.

120

Анонимен

преди 1 месец

лошото е че историята не се забравя. Немците тъкмо бяха зачистили проблемите с царска Русия и си направиха 2ра световна война. Колкото и да се гънат, нито съвременните руснаци, нито ервеите, докато ги има ще забравят стореното от германия и ще си търсят отмъщението винаги, щом могат.

119

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 месец

АЗ ПЪК НЕ СЪМ ПОТРЕСЕН > ВСЕКИ НАРОД ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВА РОДИНАТА СИ ОТ НАВЛЕЦИТЕ

118

49

преди 1 месец

До Анонимен 115 От държава до държава има голяма разлика. Знаем всички до какво доведе немският расизъм. Или отново цяла Европа трябва да бъде в руини заради немския расизъм и ксенофобия, заради техните фиксидеи и маниакално чувство за "величие" и уникалност? За чиста арийска раса. Не стана ли твърде много? В две световни войни, цяла Европа и целият свят само с тях ще се занимават. С тяхната агресивност и войнолюбие.

117

Христо Христов

преди 1 месец

До 116 "Защо, нацизмът е напълно законен, вижте Украйна." - при това подкрепям от управляващите в Берлин и Брюксел.

116

Анонимен

преди 1 месец

"Какво искат немците? Да правят Четвърти райх и с вдигната ръка "Зиг... ". Те вече го правят, нарича се ЕС.

115

Христо Христов

преди 1 месец

До 107 "... да започнат Трета световна война в Европа ли? " - третата световна война я почват точно управляващите, които искат да накарат тези да замълчат. Факт.

114

Анонимен

преди 1 месец

Защо, нацизмът е напълно законен, вижте Украйна.