333

Анонимен

преди 1 месец

Какво значи да се намеси запада? Че те не са спирали да се месят. Нали затова има войни щото постоянно наглите американци ще се бъркат в работата на чужди държави. Преди да направят Майдана ситуацията в Украйна беше спокойна. Икономиката си вървеше, Русия си кротваше. Никой не имал претенции. От както американците решиха да вкарват повече демокрация резултата е война, стотици хиляди убити и една унищожена държава за поколения напред. Проблемът винаги е е САЩ и техния пудел UK.

332

УЖАС

преди 1 месец

Западът има топки само за такива като Саддам,за такива като Русия има хубав гръб.

331

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименМерси за "комплимента", но това не променя фактите от историята! Ако искаш нещо интересно за четене, прочети си за Ото Хан, който даже е награден, след като е извършил маса престъпления срещу цивилното население на европейските държави през ПСВ и ВСВ!

330

К

преди 1 месец

Русия буквално е опустошена; някои западни държави, наобикалят Русия като хиени, с намерение да заграбят нещо, а други нападат Турция, но Русия се справя отлично и печели тази битка, помага и на Турция. Но външни сили, използват вътрешното напрежение между червени и бели руснаци и се опитват да създават конфликти и грабят и т.н. С две думи, в Украйна населението винаги е било руско и е част от Русия, в Полша са останали белите руснаци от царска Русия, а Белорусия е Русия и означава "Бяла Русия"

329

К

преди 1 месец

Анантата побеждава през ПСВ(1914-1918 г.) и немците се изтеглят, веднага след това, Русия е нападната от комунистите, царското семейство е убито, а Русия е ограбена, включително немците, използвайки Октомврийската революция, отнемат и част от западната територия на Русия, към това се добавят и вътрешните конфликти между комунисти и царисти(белите руснаци). Русия буквално е опустошена; някои западни държави, наобикалят Русия като хиени, а други нападат Турция, но Русия се справя отлично и печели

328

К

преди 1 месец

създават се първите концлагери в Европа от австрийците, немците+австрийците, се опитват да откъснат парчета земя от други държави, включително и от царска Русия, така напъхват руснаци по концлагерите и ги принуждават насилствено да се пишат украинци, за да не се пишат руснаци, каквито действително са и с цел асимилация. Анантата побеждава през ПСВ(1914-1918 г.) и немците се изтеглят, но веднага след това, Русия е нападната от комунистите, царското семейство е убито, а Русия е ограбена, към това

327

К

преди 1 месец

През ПСВ(1914 1918 г.) , се води война между Антантата(Русия, Франция, Англия, а Италия ги подкрепя) срещу Австрия, Германия, България, Турция, тази война е изключително жестока и кървава, тогава за първи път се използва и химическо оръжие от немците срещу Антантата, създават се първите концлагери в Европа от австрийците, немците+австрийците, се опитват да откъснат парчета земя от други държави, включително и от царска Русия, така напъхват руснаци по концлагерите и ги принуждават да се пишат укр

326

К

преди 1 месец

Немците, австрийците заграбват доста чужди територии, част от тях славянски. В миналото, славяните са стигали до Австрия(включително) и северна Италия. В средата на XVIII век, австрийците заграбват територията и на Унгария. Към края на XVIII век, насилствено е създадена изкуствената държава Румъния, като срещу асимилацията на местното българо-руското население там, започват бунтове на местните боляри и население, които са потушени, местното население е било предимно българско. През ПСВ се води

325

К

преди 1 месец

Обяснявам история като за деца; Полша, Украйна, Белорусия и част от днешна Румъния(тогава Румъния все още не е съществувала), са били част от територията на царска Русия и руснаци. В средата на XVIII век, австрийците заграбват Унгария. Към края на XVIII век, насилствено е създадена изкуствената държава Румъния, като срещу асимилацията на местното българо-руското население там, започват бунтове на местните боляри и население, които са потушени, местното население е било предимно българско.

324

Анонимен

преди 1 месец

Няма обявена Война между Украйна и Русия. На Запад могат да наричат СВО както си искат, но обявяването на война носи правни последици, каквито Западът не желае. По удобно е да снабдява Киев с оръжие, което ВКС на РФ да унищожава на украинска територия, заедно с инструкторите и наемниците. А no fly zone няма как да има. Изтокът няма да позволи втора Либия и има ресурсите да го постигне. 80% от хората чакат Наркоманът да спре с бЕлото и да се разбере С ВВ Путин.

323

Анонимен

преди 1 месец

и стратеги4еския радар срещу балистики на 300 км мавътре заминал за скраб за нищо нестават блатарите

322

Анонимен

преди 1 месец

Джахара Матисек. Какво хубаво англоезично име!

321

Мдаа

преди 1 месец

До Анонимен 334 Само за последните 4 дни удари три военни летища, на които унищожи общо 7 и повреди други 2 самолета, и 2 ПВО позиции, на които унищожи общо 2 батареи Ес-400 при това барабар с радарите и командните центрове. Нека да "не удрят" нищо ...

320

Анонимен

преди 1 месец

Какво удря Украйна със западното далекобойно оръжие?: цивини и в последно време инсталации на стратегическата състема за ядрена защита на Русия. Опитват се с всички сили да започнат 3та световна, защото прокси войната я загубиха. Добре е че руснаците не се подвеждат и действат сдържано. Ако бяха същите инфантили като НАТО, досега да са изравнили със земята Украйна.

319

прясно

преди 1 месец

поредния ту 95 е занинал за скраб с което свалените руски статрги бонбери стават с един по век от унищежоните танкове леопард 17 бр )

318

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 330 то сталин не оспя та запъртъка путин ще успее само дето вие ще станете отново московити сами в блатата

317

Анонимен

преди 1 месец

Елитите на първа линия моля !Ние ще гледаме!Нямаме проблеми с народите!Това е война на богатите!Така че айде на ринга без да ползвате слугите си!

316

Анонимен

преди 1 месец

Украинците ще изчезнат, но не в гробищата. Ще станат отново руснаци.

315

Анонимен

преди 1 месец

Значи като изчезне и последният укранинец следва и до последния европеец. Аферим, машалла, но не би. Ний като сме от балканите и източна европа доматите с колците ги не ручаме. До двора на прадядо ми има една чешма от 1773 г. с надпис и е по стара от много сегашни перчещи се държави.

314

Анонимен

преди 1 месец

Навремето Ленин опищя целия свят, докато се биеше с белогвардейците. И сега писъците от руската гражданска война си ги бива.