234

Дарк

преди 1 месец

Странни идеи.Че,ако някоя западна ракета изстреляна от Украйна удари Москва тези въобще няма да се колебаят да ударят страната,която я е доставила и ако е различна от произвелата я първо ще е произвелата я докато разберат доставчика.Не е казано,че директо ще ударят Белия дом,но някой американски флот ще изчезне за миг и при отговор пак ще има отговор Някакви морски граници си местят шамандурите и не ги спира,че са на страни членки на НАТО.

233

ЕВРО-АТЛАНТ

преди 1 месец

ВСИЧКИ БЕДИ НА СВЕТА ИДВАТ ОТ ТОВА МАЛКО ЧОВЕЧЕ В КРЕМЪЛ > ДОБРЕ ЧЕ ГИ ИМА ЗЕЛЕН-СКИ И БАЙ-ДЪН > какви великани само по 2 метра са и двамцата

232

така е

преди 1 месец

Когато имаш силен съсед по-добре не го дразни,за да не изядеш боя,пък после колкото и да жалваш в полиция и съд бой се не връща.А при държавите няма и на кого да се ожалиш.Е,има една говорилня наречена ООН,но пет държави в него имат правото да блокират всяко задължително решение и една от тях е Русия.

231

МИ КВО

преди 1 месец

ДА ПРАВИ НАТО?ЯСНО Е,ЧЕ НЯМА ДА ПРАТИ ВОЙСКИ,НЯМА ДА БРАНИ НЕБЕТО НА УКРАЙНА СВАЛЯЙКИ РУСКИ САМОЛЕТИ,ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ГЛОБАЛЕН СБЛЪЪСК,В КОЙТО И ПОБЕДИТЕЛЯТ,КОЙТО И ДА Е И ТОЙ ЩЕ Е ПОБЕДЕН.В РУСИЯ ГО ЗНАЯТ И НЕ БЪРЗАТ,НО НЯМА И ДА СЕ СПРАТ,ДОКАТО В УКРАЙНА НЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ УДОБНО ЗА ТЯХ ПРАВИТЕЛСТВО.ПАДНЕ ЛИ ХАРКОВ ВЛАСТТА В КИЕВ ЯКО ЩЕ СЕ РАЗКЛАТИ.

230

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Зависи,зависи.Да престане Украйна да съществува като държава е отнемане на независимост,но него го устройва и правителство в Киев,което да слушка Москва и едно от двете е въпрос на време да се случи каквото и да прави НАТО.

229

ароматния пръч

преди 1 месец

243,Първата столица на Руската държава е Киев,а Москва е построена 11 век като форт срещу татарските нашествия,така че ако се свие откъдето е започнала столица ще и стане отново Киев.

228

Запознат

преди 1 месец

Путин иска мир в Донецк и Крим, и ги има още от 2014 година а тия ще изкарат, че иска цяла Украйна и Киев. За какво им е на руснаците Украйна? Те имат ясно обявени цели за разлика от тези на САЩ. За краварите целта първо беше защита на Украйна сега тръгват по руска територия да се целят и трябвало Украйна да не отстъпва а да се бие до последния украинец. Много глупаво. Ако украинците ги слушат тогава наистина няма да има Украйна.

227

Анонимен

преди 1 месец

242 Накрая лакомата мецана ще попадне в капана...Накрая Русия ще загуби всичко, бившите си колонии, подарения на СССР Калининград след ВСВ и ще се свие в Московията, където е започнала, в Средните векове, да се формира като държава. Въпрос на време, не дали.

226

ароматния пръч

преди 1 месец

Само лакърдии,а Мечката сие предвижва от храст на храст похапвайки си горски плодове,а след зеленчука трябва и месо за добро храносмилане и ако някой галски петел се завърти в краката и ще и е добре дошъл за пересталтиката на червата и,а с немска крава ще се почувства на седмото небе от блаженство.

225

Анонимен

преди 1 месец

Не да живее, дума да не става! Никой не иска да отиде на екскурзия в Расия!

224

Анонимен

преди 1 месец

Путин още го лъжат, че 60 километровата колона е обградила Киев!

223

Анонимен

преди 1 месец

След години ще правят икони на Путин и ще пише в учебниците че е освободил света от най- голямо зло - англосаксонците или както се наричат сами златния милиард. свети Путин така ще пише в книгите.

222

Уааууу,

преди 1 месец

...какъв ужас ! Украйна била зависима от Запада и Щатите? Това автоматично им отрязва възможността да ходят на екскурзия до ...Сев. Корея! Как ще я карат нататък? Явно Путин затова иска са им "помогне"!

221

Анонимен

преди 1 месец

То с такива,,освободители", поробител не ти трябва! Какво ще те освобождават тия бе, те са по-изостанали от нас под ,,робство"! С такъв приятел като Русия, враг не ти трябва! Да им миришеш вонящите партенки цял живот!

220

аре

преди 1 месец

путин прай кво каже орбана

219

путин

преди 1 месец

е гнусен УБИЕЦ

218

Анонимен

преди 1 месец

Как може, Русия да е още членка на СС на ООН, а да напада ида иска да унищожи суверенитета на Украйна, страна призната от ООН и от самата Русия? Русия трябва да бъде изключена от СС/ООН.

217

Копейките

преди 1 месец

... са уникални! Зеленски бил виновен, че не позволявал на Кремълският Фюрер да заграби земите им! Западът, Щатите, също били виновни, че им помагали да защитят земята си, семействата си, бизнеса , Родината си...! Путин така тихо и кротко си хвърля ракети по... пазари, болници, детски градини,курорти...,а те не го "обичали"? Странно! Със сигурност Зеленски и американците са виновни...

216

Анонимен

преди 1 месец

Как да унищожи нещо, което не съществува!? И слабоумните вече разбраха, че Украйна е в пълна зависимост от САЩ, ЕС и Великобритания. Държат я на къса верижка и тя прави това, което господарите й заповядат! Независимо от жертвите и страданията на обикновените, бедни хора.

215

До 227

преди 1 месец

Хахо, половината руснаци още носят фесове и потури! По точно втория ,,руснак" Рамзан Кадиров! Това не те смущава , нали?