142

Гошу

преди 1 месец

Да отговоря на човека за Молдова... Украйна падне ли и Молдова пада. Вие точно имате най-голям интерес да не пада

141

Гошу

преди 1 месец

Копейките ако ни изкарат от НАТО, до 3 седмици сме окупирани. После ще ги разбием, ама на ква цена

140

Анонимен

преди 1 месец

Оригиналното име на Молдова е Богданско, на името на основателя му , болярина Богдан, , исторически е било руско-българско болярство в миналото и няма нищо общо с Румъния, която е изкуствено създадена държава към края на XVIII век. Спрете тези румънски хиени, ще подпалят Балканите и Европа, ето какви лъжи говорят: Премьер Румынии Марчел Чолаку уверяет, что молдавский язык является выдумкой, навязанной Молдавии искусственно, а в самой республике проживают молдавские граждане румынского происхождения"

139

Анонимен

преди 1 месец

169 войната ще свърши точно на другия ден след като Русия порази няколко западни военни центъра. Всочките ти либералчета които си правиха селфита със Столтенберг ще се разбягат по островите. Вече видяхме и с едни нексовци какво стана като се повика Интерпол.

138

Гошу

преди 1 месец

Тая гадна артилерия и дронове, и минохвъргачки. Вземат около 1000 човека пехота на ден и то от всяка страна.Най-гадно е да си пехотинец, само един шрапнел и си чао

137

Анонимен

преди 1 месец

"Вие изобщо можете ли да проумеете, че ние се намираме в съюз с крайно извратени хора?" Ми бегайте при путинарко ве Бако/Стрино. Оставете ни ние да се мъчим тука, вие се спасявайте кеф ви при путинарко, прасчо от С Корея, Еритрея. Ама не, нали?

136

Анонимен

преди 1 месец

путим глупавия пак фантазира войната ще свърши с щик в седслищету му и никак другак

135

БАНко

преди 1 месец

Анонименчо , В ОСВОБОДЕНИТЕ ХЕРСОНСКА , ЗАПОРОЖКА , ДОНЕЦКА , ЛУГАНСКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ ЖИВЕЯТ САМО РУСКИ ГРАЖДАНИ - 15 000 000 ОСВОБОДЕНИ РУСКИ ГРАЖДАНИ !!! ЗА КАКВИ ПРЕГОВОРИ МЕЧТАЯТ НАТООВЦЕТЕ - КАПИТУЛАЦИЯ НА НАТОВСКАТА ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА !!!

134

Анонимен

преди 1 месец

САЩ , Китай , Русия , Великобритания и Франция - това е Клубът на ДРАКОНИТЕ .Жалко за Украйна и украинците , красиви и трудолюбиви хора , развалиха им държавата и живота .

133

Анонимен

преди 1 месец

160 ти сега почна да признаваш крайна за руска. Най после. Обаче от най демократичното посолство ще те бият че не спазваш опорките. Косово също е.част от Сърбия и Тайван е китайски. А де, признай си. И ще видиш че картинката е много по голяма. Янките те заставят обаче на принципа разделяй и владей.

132

Анонимен

преди 1 месец

то кремълския запъртък може да иска и да е млад висок и с коса ама няма да стане русия же на абсилютния си предел от тук *** татък само срив и в кремъл го змаят страхгие

131

Анонимен

преди 1 месец

Путинарко нещо взе да бяга пред пръчката. Късно е либе за китка, войната спира след изтегляне на колхозниците от урките преди 2014. До тогава бой по колхозниците.

130

Анонимен

преди 1 месец

До БАНко, бо-кл-ук, те тия 25% руската ко-чи-на ги владееха и преди войната в Донбас и Крим! Смъртта на 350 000 мypзилки за какво беше?

129

Анонимен

преди 1 месец

Озаптете някои хиени в Румъния, Румъния НЯМА НИЩО ОБЩО С МОЛДОВА, нито населението там са румънци, НАСЕЛЕНИЕТО ТАМ НЕ СА РУМЪНЦИ и не може да бъдат, защото румънския език е изкуствено създаден език и Румъния е изкуствено създадена държава по подобие на Македония, дори голям процент от думите им, са останали славянски и български. Това е опасно: "Премьер Румынии Марчел Чолаку уверяет, что молдавский язык является выдумкой, навязанной Молдавии искусственно, а в самой республике проживают молдавские граждане румынского происхождения"

128

Гошу

преди 1 месец

152, малко пекалих да :)

127

Въпрос

преди 1 месец

Да сте чули някой западен лидер да иска преговори с хунтата в Кремъл и бункерния пcиxoпат? Няма и да чуете... Затова джуджето просто иска преговори. Вижда, че никой не му обръща внимание.

126

БАНко

преди 1 месец

НАТООООООВЦИ , ДОРИ ЗАГЛАВИЕТО ПОКАЗВА ЗАГУБЕНИТЕ ОТ ПРЕДИШНАТА ГОРБАЧОВА УКРАЙНА 25 % ОТ ТЕРИТОРИЯТА СИ !!! СЕГА Е ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА !!!

125

Анонимен

преди 1 месец

БЛЯ аА ПАК СЕ НАДРУСАХ УКРАЙНА МАЙНА НА ПИЛОНА МАЙНА

124

Анонимен

преди 1 месец

До Гошу 152. Кви са тия 10-годишни арести бре ?

123

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантиците правят хубави манети и добре въртят дупата. Обаче са много истерични. Продължителна връзка с тях е натоварваща.