95

Дякона

преди 1 месец

Мине се - не мине, тоя изкача от някъде на.сира каквото може, разнесе смрад и омаже някоя тема, а после се скрива. Също като руското пи.янде - нар.коман Медведев!

94

Ббб

преди 1 месец

Гоя откъде изпълзя. Как ни облъчваше през 90те,сигурно си повярва че е голяма работа. Да ходи там да учи младите демокрации. Важното е кеш да пада.

93

Кармазъ Сикиш

преди 1 месец

Тоя мигач още ле жив бе?! Входяща миграция НЕ ни трябва, и на Унгария НЕ и трябва!Съвсем скоро ИИ ще може да върши много и разнообразна работа, а на офистния планктон ще му се открие възможност да гледа вкъщи застаряващите си родители!

92

Ти да видиш

преди 1 месец

Хаха

91

Заради теб и Прокопи

преди 1 месец

Заради такива като Иван Кръстев и хората на Прокопиев, и ПП-ДБ се появиха анти европейски настроения в България! Вие, заради лични, олигархични интереси продадохте България и българите!

90

Брей,

преди 1 месец

...щатните на Коце Копейката, мечтаят за Референдуми в Столипиново, Факултета, и други римски махали! Надяват се, че там най могат да си прокарват лъжите и манипулациите! България е Парламентарна Република, и опитът за създаване на "авторитарна" държава, свършва с неуспешния опит за преврат на Радев!

89

Анонимен

преди 1 месец

Европа е континент, не е държава!В този континент има държави!В тези държави има народи!Народите искат демокрация, което означава:Властта от народа чрез народа за народа!Като започнат да правят референдуми и започнат да консултират гражданите си тогава ще говорим кой е лош и кой е добър!

88

Някой

преди 1 месец

Украйна е единствената, която може да спре азиатските орди на Путин! И не се притеснявайте, кой ще плаща за престъпленията на Кремълската секта! Засега се почва само от печалбата от руските авоари на Запад. Ще дойде време, когато ще се изпразнят всичките им сметки. Огромна глупост е да смяташ, че Партньорите са отделили милиарди, и не са си направили сметките предварително. Затова и крепостните подкрепят Путин, за да не плащат. А дано, ама надали.

87

Хайдеее,

преди 1 месец

...покрай хранениците на Сорос, и руските таракани взеха да сънуват власт! Ще видите власт, когато видите край Путин някоя жена!

86

Краваророб

преди 1 месец

Украйна е една разбита и фалирала псевдодържава. Ще се наложи русофобите да плащат за нейното възстановяване. Нали бе?

85

Анонимен

преди 1 месец

Сега сте тумор.

84

Възраждане! Време е!

преди 1 месец

Време е всички русофоби да бъдат вкарани в изправителни колонии където им е мястото

83

Анонимен

преди 1 месец

... вероятността да има развитие в авторитарна посока е голяма... България от над 20 години се управлява от Бойко, но ни водят демокрация. Де факто, според Кръстев, Бойко е демократ. Всички различни от партия Гепи са лоши.

82

не може да бъде!

преди 1 месец

Не може да бъдат хареснати хора които правят повече глупости и простотии,отколкото полезни неща.Според мен най-точнота причина за нехаресването на евроколхоза е,че отрича безогледно както казва Сармат 66 "лавинообразната промяна в баланса на силите"И вместо да се предприемат адекватни действия за запазване на извоюваните предимства,ЕС под диктовката на САЩ и Англия се готви за масщабна война с изсмукани от пръстите доводи и абсурдни твърдения за защита на демокрацията !?

81

Ха ха ха,

преди 1 месец

...Копейките са забавни! Европейците щели да се превърнат в "безлична" маса ??? Да паднеш от смях! Не се притеснявайте, крепостните нямат настигане! Путин така им е изгладил мозъците, че ги е върнал направо в средата на миналият век! Превърнал ги е в поточна линия за пушечно месо!

80

Марксист

преди 1 месец

Първата стъпка неселението на европа да се превърне в еднородна безлична маса. Втората абсолютен контрол и авторитаризъм . Третата отива на трета световна война. Планирано е защото още преди 20 години си построиха персонални бункери с вашите пари и данъци.

79

Анонимен

преди 1 месец

И накрая, освободени от руската енергийна зависимост, Европа купува отново, но чрез посредници руски газ. Между другото, само Европа е загрижена за зелена енергия - немците затвориха всички АЕЦ, дизелът няма бъдеще според ЕС, нооо това е само в Европа. Не съм чул в Азия, Африка, дори и в Америка (без значение сев. или южна) да има подобни мерки. Но пък се сещам, че след дизел скандала VW изплащане колите си на продажни цени като обезщетение, доката в Европа я им дадоха по 2000, я не.

78

Помнещ

преди 1 месец

Сорос беше акционер в Газпром! Какъв трябва да е ? А неговите хрантулници /като Тоя/, проповядват да няма държави, да няма семейства, да няма половете... По-скоро теориите са му по близки до тези на Ленин/като се изключи терора/!Това са на големите троянски коне на Кремъл в Европа! Чудя се, как могат да му се връзват на празнословието?

77

Анонимен

преди 1 месец

Тоз още ли продължава с лафмоабетите? Какви европейци? Виж какви препечени мешани скари са се развъдили. Мърззи ги да гледат, да ги уважавал света? На какво отгоре да ги уважава? Цялото приизводство - заминало, технологиите ги последвали на изток. Тук само лафмоабетаджии и обещайковци са останали. Обещават ли обещават светло бъдеще. На какво отгоре? На социал на дивана се живее по-добре отколкото да се треппе човек да бачкоти.

76

анонимен

преди 1 месец

Много ми хареса израз на един автор, че западняка сега се чувства като "варена кокошка без никакви съпротивителни сили". За съжаление Европа вече не може да се върне към своя апогей и бавно и сигурно залинява. Тъжно, но факт.