122

Анонимен

преди 4 месеца

половината Украйна е разрушена,мъжете избити ,това ли е..

121

Анонимен

преди 4 месеца

Путин ви го каза - сменете Зеления с неутрален човек и гарантиране на буферна зона посока Нато. Всички знаят и са разговорите и преговорите и за намесата н Сащ и Юкей да няма мир за да се напомпа поредната сладка войница!

120

Чучо

преди 4 месеца

Напротив - 24 Май е Български празник, празник на славянската писменост и култура , празник на всички свободно мислещи хора. И България и Русия и Украйна празнуват днес, че българските братя Кирил и Методий са им дали азбуката и са ги изкарали от тайгата като маймуни да могат да общуват, да пишат, да четат, като бели хора. В предвид това, че руснаците предадоха християнския свят, предадоха славянския свят , предадоха демократичния свят - то те никога няма да признаят , че България им я е дала

119

САНКЦИИТЕ ПОМОГНАХА

преди 4 месеца

Санкциите помогнаха много на Русия. За 2 години Руската Федерация реализира най големия си растеж от 1992г до днес

118

Анонимен

преди 4 месеца

24 май е празник на цялата общност, предимно славянска, която използва кирилишката писменост. В това число и Русия. Общ празник е.

117

Чучо

преди 4 месеца

Санкциите работят и то с пълна сила. Няма как да наливаш от пусто в празно ! Европа понесе срив на икономиката си да, но видя се, че за година има изградени много повече алтернативи от руската зависимост на горива. Необяснимо е , защо ГЕРБ помагаха на путин да прокарва своите интереси обаче ! Бойко въртеше крана заедно с путин да не забравяме.

116

Чучо

преди 4 месеца

Днес е 24 Май ! Днес е български празник ! Не е празник на русофилите ! България никога няма да бъде вече в ръцете на русофилите ! Това не е добро за България . Не искаме да сме роби ! Не искаме да сме русо роби ! Не искаме да живеем в комунизъм ! Искаме демокрация и свобода ! Искаме мир на народите ! Бдете ! България ражда свободни хора ! Със свободно мислене ! Не позвилявайте русо роби да ви се бъркат и да ви плашат с атомни бомби и с танкове !

115

НЯКОЙ

преди 4 месеца

Има кратък път за спиране на войната и той е в ръцете на самите украинци. Скоро те сами ще свалят Зеленски и войната ще приключи. Проблемът е, че САЩ не са съгласни с този сценарий. Но надежда има, след изборите и Европа ще се сети, че тази война не е тяхна.

114

Не е вярно

преди 4 месеца

Санкциите работят и икономиката на Европа е в канала!

113

БИБЛЕЙСКО

преди 4 месеца

АКО СРЕЩНЕТЕ ПЕТКО САТЪРА, НЕ ХАБЕТЕ ДЖЕПАНЕТО ЗА НЕГО - ДОВЪРШЕТЕ ГО С КАМЪНИ!!!

112

Чучо

преди 4 месеца

Видя се ,че САЩ разрешиха нова помощ за Украйна. Видя се, че Байдън ще спечели изборите. Видя се, че изтребители ще се дадат на Украйна ! Видя се, че светът не е изоставил Украйна. Видяха се липсата на защитни съоръжения - Зеленски трябва да се справи с корупцията главоломно ! На мига ! Така путин няма как да успее и се заговори за ...мир, за варианти , ама ако беше станало това, ама онова, ама ако бяхте подписали , ама ние сме готови веднага да спрем?!? Русия предаде християните, как да стане?

111

Чучо

преди 4 месеца

Другият проблем който путин решава с войната - прекалено бързото разрастване на мюсулманите и развитието на фанатичния ислямизъм - основно войници са изпращани от Дагестан и ислямски републики. Защо мюсулманите по света намразиха чеченците ? Защото обявиха джихат на страна на неверниците - на страна на християните. Или ... където путин плаща , има войници . А като свършат парите ? Така , че сакнциите работят! Сега времето работи за Украйна. Сега е важно да се видят проблемите с корупцията там

110

Чучо

преди 4 месеца

Санкциите всъщност работят - крайните провинции на русия изнемогват в недоимък - то е видно. Избиха затворниците в русия, сега кой ? Остава да накара тези които протестират да отидат на фронта. Ама те руснаците ги е страх да излязат на улиците ! Значи с пари - кой ще иска пари да се бие ? Ами бедните как кой ? Затова -освен Москва и големите градове - всичко друго в русия е в немотия - за да се съгласят или ще се бият и умират или ще умират но от глад. Има ли московчани на фронта ? Няма ! Що бе?

109

до 110

преди 4 месеца

И това може и да стане, кой го знае. Мехиканците са загадъчни като народи по принцип .

108

Пак и пак

преди 4 месеца

Поредният план на запада се прилага в Украйна, дасе насъскат братски народи,дасе убиват и дасе ограби каквото може.

107

Факт

преди 4 месеца

Може да предъвкват хиляда пъти темата Украйна, но фактът си е факт-тая държава е само средство за постигане на целите на САЩ и ще бъде пожертвана напълно. А ако Украйна не е достатъчна, ще бъде пожертвана Източна Европа. И естествено, крайния вариант е цяла Европа да бъде унищожена, стига да се получи желания резултат. А той е унищожаване на Русия и последващо подчиняване на Китай. Затова започна тая война, както и всички други от 11.09.2001г насам.

106

Анонимен

преди 4 месеца

Единственият начин Украйна наистина да бъде в НАТО е официално да стане 51 щат на САЩ. За Кремъл този вариант би бил по-сигурната опция за националната сигурност на Руската федерация.

105

Мир

преди 4 месеца

Има начин за край на войната. 1 Гниленский вече е никой, добровольно се предава в плен. 2 Трайно изгонване на пендос и НАТО от бившата Украйна. 3 разформироване и филтриране на цялата украинска нацистка армия. 4 Град Лвов трябва да бъде преименуван на Бахтелес, като столицата на първата в света ци-***-ска държава Ромалестан (на всички желаещи ро-ми е гарантирано правото на репатриране в нова страна), така че Бандераста да научат новия държавен език - романи чиб. Тогава ще имаме мир за дълго врем

104

Другарят Путин

преди 4 месеца

Предайте се или ще бъдете унищожени!

103

мак

преди 4 месеца

Вчера зеления, днеска пак, утре пак. Кой му чете "мислите"? Скоро ще поиска всички да му пратят войници, щото май украинци не се връщат, за да се бият, нали.