182

Да напомня:

преди 1 месец

действащият премиер, когото АА визира, е доказан конституционен лъжец. Съвършено нормално е такъв човек да бъде контролиран от службите, той е потенциална опасност за сигурността на страната

181

Анонимен

преди 1 месец

До в грешка си ... Точно това и аз им казвам на шарлатаните , че ще последват чалгарите.От 25% на 5% ... Няма нормален човек който би гласувал за тези.

180

в грешка си

преди 1 месец

До Анонимен Тия нефелници нямат традиционен " електорат " , като Боко Тиквата примерно , клиентелисти и шайка , тия имат излъган електорат , който е неустойчив и бързо се разпада .

179

Анонимен

преди 1 месец

Станаха вече за смях тези герои на кеша. Не си представям как някой от тези ще се осмели пак да нарече Делян Пеевски "мистър Кеш". Омазали са се до козирката със съдържанието на собствените си пелени. Тралалалала, някой се на***.

178

Анонимен

преди 1 месец

Жалко за Ген. ГНОМ, не можа да се класира за председател на НС и пенсията от 6 бона. То на всеки трезвомислещ човек не са му нужни записи да ги засече колко зле са тия, прости, нагли крадливи и евливи!

177

Анонимен

преди 1 месец

"Дано народа не се върже на тия постановки" - избирателите на ПП/ДБ не се вързаха когато пуснаха снимки на Христо Иванов излизаше от колата на Бобоков, пък си мислиш, че ще се "вържат", сега? Не се притеснявай, избирателя на ПП/ДБ е сляп като къртица и ще си гласува за ПП/ДБ ;).

176

Анонимен

преди 1 месец

Всеки подслушва всеки . Има си и методи да се разбера. Чрез действията им. Е след време е , но се разбира. Всеки хакер остава следи . Иска се внимание и мислене.

175

Анонимен

преди 1 месец

Дано народа не се върже на тия постановки.

174

Анонимен

преди 1 месец

Кире , толкова сте не усветни , че дори от къде ви иде не можете да се усетите , имам известни предположения , че не е от Тулупа , той само консумира насладата и гледа да извлече ползата .Може от съвсем друго място да ви бият " мокрия *** " , ти си само в позиция " искам само да кажа " и " това е толкова гнусно " , толкова си го можеш Кире .

173

Ганди

преди 1 месец

*** , *** какво оставало за обикновенния човек, знеш ли колко ми дреме дали ме подслушват или не, ти и твоите приятелчета има от какво да се притеснявате, защото сте за затвора, най са ми смешни от снимката Ицо шке м бе то и Асенчо *** Д ала как се е опънал като бръснарски ка и ш

172

Накратко

преди 1 месец

НЕкви предизборни ПуПуДейБъ + драми...

171

Анонимен

преди 1 месец

На този етап, ако някой гласува пак за тези, трябва да му се даде ВИП място в Карлуково или центъра за лица със специални потребности.

170

Анонимен

преди 1 месец

Тия са Позор за България. Щом техните създатели се отказаха безнадеждно.

169

ДО 159

преди 1 месец

ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ, МОЖЕШ ЛИ ДА БРОИШ ЛАЙКОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ, ЗА ТВОЙТЕ МОКРИ СЪНИЩА?

168

Анонимен

преди 1 месец

харвардскитементета и фенчетата им са супер зле.Викат няма да имате външен министър. Мара ще е само премиер и кво стана. Главчев и премиер и външен и вътрешен. Айде честито шарлатани

167

Анонимен

преди 1 месец

До ЕВРОАТЛАНТИК . . . толкова сте зле, че даже и не осъзнавате, че така променихте конституцията, че Главчев може да е служебен още 4 години. Или ще има редовно на ГЕРБ или служебно. Шах и мат

166

Анонимен

преди 1 месец

Ония вземал 20 бона , що да не даде 10 , Да ви имам приятелите Лена :)

165

за 169

преди 1 месец

До Анонимен ... ГЕЙРБАДЖИЙЧЕ ИЗВАДИ СИ ТУРСКИЯ ПАТОК ОТ УСТИЧКАТА БОЙКОВА, ГОВОРИШ РАЗВАЛЕН БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО СИ АНАДОЛЕЦ

164

СВЪРЗВАЩОТО ЗВЕНО

преди 1 месец

ПП.....КИРО /АСЕН... КЕШ КЪМ КОРНЕЛА... ПРЕВОД КЪМ СИНА В САЩ...КЕШ КЪМ ЛОБИТО "МАГНИТСКИ".....

163

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 159..КЕШ-КОРНЕЛА ЛИ ТИ Е ПРОМЯНАТА, КИРО..??