62

Анонимен

преди 1 месец

Искам поне една копейка да ми даде отговор на въпроса: Дори Възраждане да са на първо място, с КОГО ще правят правителство? С ГЕРБ ли, с ДПС, с БСП? Отговорете да знаем какво да очакваме. Ако не отговорите, ЗНАЧИ НЕ МОЖЕТЕ ДА МИСЛИТЕ.

61

До 65

преди 1 месец

Бабо,ти и врачка ли вече стана?Я си гледай пенсията,че скоро може и да ти я намалят,както е тръгнало.С тия победители.

60

Анонимен

преди 1 месец

Ало Мишо бирата е? Ти си го назначи за премиер...

59

баба мара

преди 1 месец

ще има пак сглобка между герб парапета и дпс няма никакво значение с какви думи се обиждат сега в името на кокала преглъщаме всичко и почваме с порциитезатова боикот

58

Анонимен

преди 1 месец

Освен ПП всички партии са едно ГЕРБ,ДПС , Възраждане,ИНТ и ДБ също . Те са виновни за това което се случва с ПП. Изобщо не вярвам на тия скалъпени записи,ако беше ограбил и един лев Петков,прокуратура да го погне! От къде издателката на Афера се сдоби със записите и защо точно сега ! Кой подслушва цяла България незаконно! Кой?

57

До 65

преди 1 месец

Защото,другарю,чалгарите промениха закона и сега в Турция има най-много секции и там избирателната активност е най-голяма.

56

Тъй

преди 1 месец

Държавата може да контролира частните болници само когато изпълняват държавни поръчки,тоест,финансират се от Здравната каса.Примерно,да им се заплащат въпросните лекарства по цени на държавните болници.Ако искат повече-клиентите да им доплащат,щом искат на частно.

55

Анонимен

преди 1 месец

А защо изключват Възраждане от състезанието за второто място? Все пак имаха по-голям вот от ДПС, отделно ясно се наблюдава, че ПП и ДБ общо, получават по-ниска подкпре на всеки парламентарни избори, спрямо предходните парламентарни избори, докато при Възраждане се наблюдава обрантото.

54

Анонимен

преди 1 месец

Щом стадото отново си иска пъдаря,да си го получи.Ама после да не ревете,че заплати и пенсии са ви замразени?

53

Пешо Питанката към

преди 1 месец

доц. Иво Инджов...А ако ПП-ДБ са извън Парламента ти на чий бай Х.Й ще се кланяш???Не че много ме интересува ама имам една свободна паламарка готова да я обслужиш...Гледай да не се изложиш,че съм гарантирал за тебе.Наколенки можше и да не носиш защото в къщи съм с персийски килими.

52

Анонимен

преди 1 месец

Мечтайте си, че изтеклите записи, че катастрофите, че простреляното дете, както и 9 месеца изпълненуе с мънкане и скандали, няма да повлияе на изборите, драги ми Инджов!

51

Анонимен

преди 1 месец

Тоест експррта Инджев казва, че след изборите или ще има правителство или няма да има! Уникално! Сам никога нямаше да се сетя!

50

До Христо Христов

преди 1 месец

Защото частните болници работят с обществен ресурс.И понеже според теб никой не трябва да им държи сметка как харчат парите си,те купуват лекарства за онкоболни на цени,28 пъти по-високи от колкото ги купуват държавните.Това е източване на НЗОК.

49

Факт

преди 1 месец

На ГЕРБ и ДПС им трябват десетина депутати за правителство,тоест Ицках им е достатъчен,дори без Кирчо и Асен.Тука въпросът е как ще се представят нещата,все едно ДПС не участва в правителството.А за Възраждане е още рано,те още се борят за трайно значимо присъствие.Атака на първото място с достатъчно голям процент може да стане само при драстична промяна на условията,вътрешни и външни.

48

Анонимен

преди 1 месец

За иНТ дават 5.5 . И това ми било реална социология

47

До 52

преди 1 месец

За сваляне на неразумението Желязков,гласуваха всички,с изключение на ГЕРБ и ДПС.

46

Анонимен

преди 1 месец

до 39 а председателя на парламента беше свален с гласовете на ПП и Възраждане нали така

45

Гледна точка

преди 1 месец

До европол. Абсолютни глу.пости си написал. "Цяла" Европа въобще не се интересува какво се случва в смотаната ни държава.

44

Анонимен

преди 1 месец

Време е за Възраждане!

43

До Христо Христов

преди 1 месец

Защото частната и държавна собственост са равнопоставени.Или не знаеш?Не може един субект,да се поставя в превилигировано състояние.Иначе на 24 април,ЕК заведе процедура срещу България,за нарушаване на Европейското законодателство в частта му за обществените поръчки Така,ще плащаме заради Възраждане .И още ,защо радетелят за "силна " държава Копейкин облагодетелства частния сектор?Лобизъм?