58

Анонимен

преди 1 месец

Да връщат соца и ще работят младите - дядо ми като беше жив много го хвалеше.

57

Анонимен

преди 1 месец

Знаете ли, нищо не се Р променило от соца досега. И тогава и сега едно и също <Ние ги лъжем че работим а те ни лъжат че ни плащат>. Това сте българите. Способности НУЛА ама претенции до небесата за заплати. Е НЕМА !! Така не става!!!

56

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 9Имам един приятел безработен се води от години но има смарчасовинки, носи маркови дрехи и даже си има кола.

55

Дядо Мишо

преди 1 месец

Заплатите трябва да са 4000 лв нето, при ужасните условия на инфлация, спекула и несигурност! Това трябва да е екзистенциалния минимум в този разграден двор наречен България!

54

До Анонимен 32

преди 1 месец

Пропуснал си ВУЗ-овете. Дремят там до 65-68 г. после ги преназначават като хонорувани преподаватели и остават до 70 г., някои остават "да работят"и след 70 г., щото бил незаменим. Дали е случайно това, че повечето от тези кадри навремето са били взети там като редовни аспиранти-деца на професори?После и "детето" става професор и довежда след себе си половината си рода да преподава във висшето училище. В БАН е същата шуробаджанащина, дори настаняват на научни длъжности роднини с псих.отклонения

53

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и да работи човек след време получава бърнаут. Един млад човек без деца ако не харчи безконтролно то той може да си спести дадена сума пари особенно ако е получавал висока заплата и след това да не работи.

52

Анонимен

преди 1 месец

Виждате ли я тая на снимката?! Отворила е катерицата и чака кой откъде мине да я прасне. За каква работа говорите не разбирам?!Ако иска някой да накара тоя мурволяк да заработи им спрете лесните пари които централните банки наливат. Включително БНБ които ср правят на ухапани и гледат в Космоса. Вдигаме на лихвите до 10% и всичко ще си иде на мястото. Така и не го разбират а уж са чело дебели книги. ФЕД, ЕЦБ, АЦБ и т.н. За наште главЪнаци от БНБ нямам очаквания щото те са ниво <Медунчо на Луната>

51

Анонимен

преди 1 месец

И Копейкин е безработен - ама влачи 5 милиона партийна субсидия :)))

50

Анонимен

преди 1 месец

Синът ми отиде в чужбина и стана драг кралица и сега изкарва много пари. Танцува по разни шоута и хората му се кефян.

49

Анонимен

преди 1 месец

Всяка година постепенно нараства процентът на ромите сред населението.

48

Самонает

преди 1 месец

А защо не кажете за сбъркания начин на набиране на кадри? Обявите за работа, които наблюдавам често се повтарят и рядко имат обявена заплата, интервютата за работа са чиста проформа, човешки ресурси не знаят какви въпроси да задават и гледат тъпо! Отделно условията в офисите и локациите са отвратителни. И черешката на тортата е че не получавате обратна връзка след интервю или кандидатстване! Безплатните задачи, които изискват са абсолютна наглост!!!

47

Анонимен

преди 1 месец

Как да работят при тези некоректни работодатели. 19 г. човече му определят заплата 1200 защото няма опит след месец му дават договора и се оказва, че го водят на 4 ч. нищо че седи 8 ч. парите също се оказват доста по ниски и никой не дава длъжностна характеристика за да ги карат да изпълняват работата на още две, три длъжности. Младите хора се оттеглят от пазара на труда и се отправят към чужбина.

46

Анонимен

преди 1 месец

Пенсионерите често заемат добри държавни работни места и няма място за младите.

45

Еваларка

преди 1 месец

че 10% от Младите са Казали - Твърдо НЕ на ЮдеюСемитЛихварското Р0бство!

44

Испанеца

преди 1 месец

Работих 2017 нещо за което получавах 700 лева в БГ.Една жена ме закара в Испания и работих същото за което получавах 2000 евра.Що такава разлика бе господа чорбаджии?Ще се върна като остарея.Фетето което се роди там никога няма да доиде да храни римляни.

43

Теди

преди 1 месец

УВЕЛИЧАВАТ НЕПРИКЪСНАТО ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ И ЗАТОВА Е И ТАКА ЕДНИТЕ РАБОТЯТ ДО ДЪЛБОКА СТАРОСТ А ЗА МЛАДИТЕ НЯМА РАБОТА ЗАЩОТО НЕ СА Е ОСВОБОДИЛИ РАБОТНИТЕ МЕСТА ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ КОИТО ИМ Е УВЕЛИЧЕНА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ ДОКАТО ПО МЛАДИТЕ СТОЯТ ПЪК БЕЗРАБОТНИ

42

Анонимен

преди 1 месец

По време на К19 Министерството на труда ми написа ясно, че правото на труд НЕ Е АБСОЛЮТНО! С други думи, ако държавата реши може да ни забрани да работим. Тогава питам аз, защо работата да е задължителна? Ако тези младежи не работят, но и не търсят услуги от държавата... защо това е проблем и всеки ден четем за това? Нали всеки има право да решава какво да прави и как да го прави(стига да е в рамките на закона). Пръчката не работи. Държавните чиновници няма как да схванат метода на моркова :)

41

Жендари

преди 1 месец

Само да напомня, забранено е да се кара по двама на тротинетка както и успоредно колело или тротинетка, първо станете грамотни след това си търсете работа!

40

Анонимен

преди 1 месец

И защо да работят. Тати носи, мама меси ... Останалото го осигурява държавата. Безплатно.

39

До хаха

преди 1 месец

Другите не са професии и работа на социалка. Взимаш толкова, колкото да не умреш от глад. Айде спести си другите професии, че веднага ще те оборя с ниското им заплащане. Всичко под 10 хиляди чисто на месец след всички данъци е ниско заплащане. Айде чао, и отивай да въртиш колелото, хамстерче.