24

На шега ви казвам

преди 3 месеца

Но тези ще пуснат нов вирус есента. И февруари - март ще е в разгара си. Неизвестен произход - *** е виновна. Една чума може да изтърват... Генералната репетиция я направиха с SARS nCov 2 , за да видят настроенията в масите, ефекта от оръжието. И след това идва офицялната версия. Не знам дали ще е тази есен, но ще има офицялна версия със сигурност. Тя е готова, антидота е готов също. Само малко масите да се стабилизират и ще го изпуснат и това.

23

д-р ВГЗ

преди 3 месеца

Друго си е да излязат американосите и на всеки 6 месеца да пускат нов видоизменен лабораторен вирус. Вие си мислите, че сте го изкарали успешно, но какви промени прави в организма ви, само задълбо1ено изследване би могло да покаже. А вие имате ли пари за такова изследване?

22

Анонимен

преди 3 месеца

Детските градини са пламнали с този вирус в момента!

21

Майната Ви

преди 3 месеца

Ракията е спасението! Малко се пие затова дойдоха болестите. Видяли ли сте вируси и бактерии в ракията? Не! Затова когато се пие се казва: Наздраве!

20

Анонимен

преди 3 месеца

едно време кви болести имаше - а ся кръстил си някой нещо си и айдеее тълпата да пощурява, нищо чудно след 2-3 месеца да дойда и вуруса на кафявото голямо или Г19

19

Анонимен

преди 3 месеца

радост за ваксърите ще има боцканееееее

18

Шамари искате ли?

преди 3 месеца

Като малки питали ли са ви: "А шамари искаш ли?" Аз сега това ви питам вас: ИСКАТЕ ЛИ ШАМАРИ? Писна ни с тоя тормоз!!!

17

Анонимен

преди 3 месеца

По комунистическо имаше 2-3 болести

16

Те мислят за нас :)

преди 3 месеца

Искат да ни "ваксиниират" за всички болести. Готови са всеки ден нова "ваксина" да изкарат на пазара. От грижа за здравето ни, да не си помислите друго. :)

15

Някой

преди 3 месеца

Е такъв вирус никога не е имало в България. От някоя лаборатория ли го изкараха?

14

Утки майни

преди 3 месеца

Идва лято. Вирусите започват през средата на есента, какви врели некипели бръщолевите?

13

Анонимен

преди 3 месеца

Добре са го кръстили,защото ако пробват пак ковид схемите ще ядат шамари.Няма кой да ви повярва вече и най-големите овце почнаха да проглеждат.

12

Батман

преди 3 месеца

Голяма серия направиха бих фарма-таПочнаха със птичи грип, минаха после на свински - изтрепаха и пилетата и прасетата за да имат те контрол на храната. След това някой реши ,че трябва биологично оръжие и вкара SARS NCOV 2 да трепе по-бързо хората и да си продава Фарма глупостите. Искараха виновен прилеп :)) сигурно са се смяли няколко седмици докато умираха хора за секунди от химическото оръжие. Имаше кадри от Ухан, както стоят на спирката пада трепери 2 Мин и това е. Там беше чудо. Сега шамари

11

Мишо Шамара

преди 3 месеца

Вирус на шамара? По-голяма тъпотия не можаха ли да измислят?

10

Анонимен

преди 3 месеца

фф

9

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно защо никой не пише, че птичия грип вече се предава от чифтокопитни на хора...

8

Анонимен

преди 3 месеца

ааа - получих го тоя "вирус" един га една ме ошамари щот и пипах бозките

7

Ак

преди 3 месеца

Тез видяха пари от ваксини, нямат спиране ще изтървават по една епруветка с вируси всеки петък на Витошка. Английска работа. Шамари.

6

Протича много леко

преди 3 месеца

и не се нуждае допълнителни лечения, но има статия, все едно е следващата пандемия! :D

5

Анонимен

преди 3 месеца

'За вируса няма ваксина, но преболедувалият получава доживотен имунитет.' -- като кромид дето веснъц не се убох, но уболите получават доживотни усложнения :)))