21

анонимен

преди 3 месеца

Богатите се чудят как да ни накарат да работим без да ни платя, как да вдигат всичко, а на това отгоре защо нямало деца?!

20

Пфф

преди 3 месеца

Отглеждането на деца е огромно финансово бреме. Това не са ти 70те години, когато с нищо можеше да гледаш деца. Сега само разходите по образование и спорт удрят хиляда лева на месец.

19

анонимен

преди 3 месеца

Що за гллллупости ги наговори тоя - дето има много деца, беднотия до шия. Примери колкото искаш. Все пак е добре по две поне. Повече то три е престъпление спрямо Земята.

18

факт

преди 3 месеца

Европа застарява щот мноо геюви се навъдиа !

17

Дедо Поп

преди 3 месеца

Професиите се автоматизират и роботизират. ИИ ще замести огромна част от работещите в близките години ЗА КАКЪВ ЧЧЕП ни е демографски прираст? Повече кандидати за социални помощи ли ? Какво ще ги правим толкова безработни тогава ? С тая скапппана и СКЪПА образователна система децата ни ще са потенциални бездомници , наркомани и престъпници... Това тоя дъъртакк или не го знае или не му пука. Прираст му се приискало. Ами да ходи в Африка. Там имат по 8 деца и са цъфнали и вързали...

16

Комитет600

преди 3 месеца

Лихтенщайн са около 30 000 души население. Офшорка. Висок стандарт. В Европа са.Кога ще ги стигнем тях ???!!!?!?

15

България е

преди 3 месеца

Част от Европа,която губи населението си в пъти повече от другите страни членки.И ТОВА Е ОТ НЕКАЧЕСТВЕНА ХРАНА,ДОЛНОПРОБНИ ЛЕКАРИ И ИНСТИТУЦИИ И СХЕМИТЕ НА ЕВРОИДЙОТИТЕ КОИТО НИ ВДИГАТ ЦЕНИТЕ ДА ЖИВЕЕМ МИЗЕРНО!!! НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ С ЕВРОТО ЩЕ Е ДВА ПЪТИ ПО!!!

14

Българин

преди 3 месеца

Това звучи като "корабът потъва, ама ние сме вързани на него". Само че не сме. Ако сме държавотворен народ, ще поставим България преди всичко.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Кой нормален иска да си прекара половината живот във висене пред лекарския к-т за бележки по уважителни причини, другата поливина в събиране на точки и следене на класирания? Раждайте вие, дето творите ***.ло.ум.ни закони, тука балами не останаха!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Абе между 2 и 3 милиона българи забягнаха в чужбина и гледат децата им там да учат и растат. Я направи едно проучване на някои от най-изявените у нас "родолюбци" къде учат и живеят децата им! Тук е демократична губерня за всеки, който не му стигат парите да има добър стандарт в чужбина и тук му работят ангария. Къде са децата на Корнела, Цвъко, Орлин Горанов, повечето преподзватели във ВУЗ ...?

11

КГБ

преди 3 месеца

Културата на един народ определя и неговото демографско състояние", категоричен е той.Логичен резултат от смяната на традиционните български ценности и култура с евроатлантически такива. Някои народи се усетиха. Ние все още не.Дано не е много късно когато ни светне лампата.

10

Тачо

преди 3 месеца

Истината е че репродуктивните възможности на цялата раса са намалели следствие на храната,лекарствата и постоянното фоново облъчвате от смарт простотии.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Бебенца им се приискало на стар чоците. Алоууу. Кой ще ги гледа? Бабите трябва да баччкат до грохналост на 67+ години и пак не е сигурно, че ще се пенсионират. Една заплата до никъде не стига. Жилищата са спекулативно недостъпни. Познавам две кандидат-баби на по 55-60 години, които искат поне 1 внуче от по 2те си порастнали, изучени и добре устроени, работещи деца на над 30 годишна възраст. Няма и няма. Никой вече не ще деца да си усложнява животЯ.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Жените не желаят да раждат и никой не може да ги накара насила, всичко друго са празни приказки.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Какво като сме в Европа ,само на книга сме там,,ни по заплати ми пенсии ,освен че внасяме много милиони такса на ЕС ,нито здравеопазване няма ,и правосъдие ,пълна нула сме )

6

О ' НЕРАЗУМНИ

преди 3 месеца

ВМЕСТО ДА СЕ РАДВАТЕ, ЧЕ ЖИВЕЕТЕ ПО ДЪЛГО, ВИЕ РЕВЕТЕ, ЧЕ ЗАСТАРЯВАТЕ.... АМИ УМИРАЙТЕ, КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА

5

пияница мистик

преди 3 месеца

За сефте да се съглася с мнението на някой български професор. Всъщност излъгах. Този е вторият. Съгласен съм и с професор Иво Христов, макар да обърка малко с тези 80%. Повече са

4

Анонимен

преди 3 месеца

Дърти еврохрантутници унищожават населението на Европа . Преди имаше предел в ченгеджийска власт до 50 години с 20 заплати . Ченгеджисти също лежаха и не смееха да посягат . Освен това е доказано че като го има Белене населението расте а без специализиран затвор за политици и хрантутници изчезва . Преди много години приказвах с един прияте и той ми - Няма да направя деца на тази държава а си имаше приятелка . Повода беше пак хрантутничеството дърто и доживотно . До 45 години на ясла .

3

Анонимен

преди 3 месеца

Европа винаги си е била застаряла. Работата е там, че се изродява от политиците в последното десетилетие

2

Вълкодав

преди 3 месеца

Вълиците са се загрижили, че овцете спряха да се размножават :)))