125

Анонимен

преди 3 месеца

Вече 2 години не мога да разбера защо викате на Путин джуджак, след като Зеленски е с 2 сантиметра по-нисък от него. Или той може би е исполин в душата си?

124

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 124 "Не, ти нищо не ми обясняваш" Напротив, през цялото врем това прави и то се придържам плътно към коментара си по конкретен проблем. Ти се опита да го дискутираш, но, както обикновено, къде от незнание, къде защото не можеш да възразиш с нищо реално, реши да разводняваш с опорки. Или оставаш на темата или правиш нов аргумент и да видим докъде ще го докараш. Стария е приключен - руските спортисти участват под неутрален флаг и не им дреме за напъванията на разни КГБ драскачи.

123

Анонимен

преди 3 месеца

войничетата да отхвърлят опцията за смърт и да продължат животите си нормално тогава. на дядковците им се воюва, да отиват лично те

122

Анонимен

преди 3 месеца

"ВЕче ти обясних, че коментара ти засяга учаастието на руските спортисти под руски флаг"------------------Не, ти нищо не ми обясняваш, а ми слагаш думи в устата и ги извърташ както ти изнася. Градиш си разни теорийки на база изкривени представи. Затова призовавам да се бойкотира олимпиадата докато не започнат да се прилагат еднакви стандарти за всички участници на нея. Ето, обясних ти го като за 5 годишен. Ако пак ми извъртиш думите, значи страдаш от когнитивни смущения.

121

Анонимен

преди 3 месеца

Аз не вярвам, че има нормален човек, който защитава агресията на Путин. Това са или провокативни писания, за да се генерира трафик, или си психично увреден.

120

Жужакът

преди 3 месеца

Няма никакво намерение да спира военните действия. Живота на крепостните няма никакво значение за откачения Жужак - колко солдати ще умрат за кефа на Жужака във войната е без значение . Важно е крепостните да се бият за кефа на Жужака на чужда територия Те не защитават Русия , Жужака иска само да разшири територията на Блатная чрез кражба на територии от Грузия, Молдова, Украйна.

119

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 118 Набиват ти се на очи, щото ти трябват на такива като теб. На мен не ми е направило такова впечатление, но, познай защо - защото никога не съм се занимавал с такива и нямам нужда да го правя.

118

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 117 А колко от "завърналите" се от СВО на руския фашист ще останат в Северна Корея 2 ако имат възможност да я напуснат? 99%?

117

До 115

преди 3 месеца

То и богатите не могат да си направят екскурзии до Европа. Има санкции за тях, ако не си разбрал все още. Руснаци (няма значение бедни, богати) не могат да пътуват в повечето страни от Запада.

116

Анонимен

преди 3 месеца

Арестович днес казв че негов приятел полеви командир напровил анонимно запитване сред бойците на фронта и 64% казали че ако се върнат живи след войната, ще напусеат страната. Тоест според него Украйна е морално и организационно БАНКРОТ.

115

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 114 ВЕче ти обясних, че коментара ти засяга учаастието на руските спортисти под руски флаг. "Реципрочността" изисква да поставиш друг проблем, който, както казах, яма нищо общо с това. Ти не си го направил, и няма и да го направиш, защото си нямаш представа от конфликта в Нова Каледония.

114

В Русия е супер

преди 3 месеца

Стандарта на живот на олигарсите се вдигна до небесата . Руския военно-промишлен комплекс работи денонощно и олигарсите милиардери се увеличават на брой. За сметка на това крепостните получават жълти копейки . Минималната заплата в Блатная е 330 лв. Рязко намаля броя на крепостните , които могат да си позволят екскурзии до цивилизацията на Европа.

113

Анонимен

преди 3 месеца

"До до 106 Това не е цитат, а оригинално изказване, и "не на войната в Нова Каледония" е политически лозунг без никакво отношение към решението на руските спортисти заради решението да не се състезават под руски флаг"-------------------Напротив, прилагам принципа за реципрочност. Или ще се изисква от всички страни участващи във военен конфликт да участват под неутрален флаг, което означава и Франция, или ще държат политиката далеч от спорта, както трябва да бъде. Капиш?

112

БГ сме с Украйна

преди 3 месеца

Путин не подпише ли сега капитулацията на Русия- утре ще е късно за руската ***

111

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 109 "Забранили на Русия да участва" Не са забранили на руските спортисти да участват и това е напълно в духа на Олимпийските игри -СПОРТИСТИТЕ имат същите условия като техните противници.

110

Анонимен

преди 3 месеца

До до 106 Това не е цитат, а оригинално изказване, и "не на войната в Нова Каледония" е политически лозунг без никакво отношение към решението на руските спортисти заради решението да не се състезават под руски флаг. Аз вече ти дадох и двата цитата и от тях е ОЧЕВИДНО, че ТИ твърдиш, че руските спортисти не трябва да се състезават, ако им бъде наложено да се състезават не под руски флаг, и тъй като то ВЕЧЕ им е наложено, де факто означава, че твърдиш, че не трябва да участват.

109

Анонимен

преди 3 месеца

Лукашенко каза, че професионалната реализация е важна за всеки спортист, и насърчи белоруските спортисти да участват в Париж под независим флаг индивидуално и им пожела успехи.

108

Анонимен

преди 3 месеца

Забранили на Русия да участва, но ако може и примирие да имало? Смях! А пък Зеленски, дето го мачкат по фронтовете, не искал примирие? Смях!

107

до 106

преди 3 месеца

Цитатът завършва с "Не на войната в Нова Каледония!". Би ли ми обяснил как разтълкува това като "ТИ твърдиш, че не трябвало да се състезават, ако не им позволят да е под руски флаг." Действай.

106

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 105 ""Ние ви забравняваме да минете с флага на Русия и да се състезавате като руски спортисти, но се надяваме вие да направите това и това". Не става така.