28

Абе хора

преди 1 месец

тази среща, а и по принцип такива срещи са 100 процента за Нещо Друго!. Естествено, че обявяват някаква популистка причина, която повече да се ангажирате да нищите...А какво стана с някакъв кораб имаше нещо там...

27

анонимен

преди 1 месец

Е и какво от това,НЕ виждам да сме се превърнали във просперираща държава,във замяна на това клюки,интриги и т.н. всички станаха политици,защото жените,вместо да раждът деца и да бъдът домакини се занимавът с ПОЛИТИКА

26

Г-н Люински къде е

преди 1 месец

Тази какви женски права промотира точно у нас, където жените са част от работната сила от сто години и на повечето мениджърски позиции? Да говори за женски права в Афганистан или дори в консервативна Бавария или Юта. Там има повече резон. От десетилетия работя с немци. Отношението към работещите жени е меко казано иронично и подигравателно. А в консервативните us щати правата им са колкото на жените в мюсюлманския свят. Така че, тази е на грешния адрес.

25

Хахаха

преди 1 месец

Хилърче, защо не дойде с Моника?

24

Анонимен

преди 1 месец

Вижте къде са мъжките страни и къде женските (дъно), коментарите са излишни.

23

D Cla$$

преди 1 месец

Киро почерпи ли Хилъри от стоката? И повози ли я на кораба?

22

Пловдив

преди 1 месец

Вижте ги само , г-н Домусчиев как БМФ попада в ръцете ви .

21

До 21

преди 1 месец

До Ноби! Ноби, пачата си ти! Неспособен, необразован, не можещ, но с големи претенции!

20

Коментарите!?

преди 1 месец

Коментарите са ниски и пошли! Те показват защо България е все още на последно място!Българските мъже, по-голяма част се правят на големи бабаити, но чакат жените им да свършат всичко в къщи, да намерят майстори за ремонтите, да ги хранят, а те да се тупат в гърдите колко са умни и способни, ама от жени не могат да се реализират!

19

Ноби

преди 1 месец

тая пачa преди време дойде и нареди да затворим белене, сега шапка ли да и сваляме

18

Анонимен

преди 1 месец

Защо не изпратиха Хилари вместо лудата Мустафа, за посланник у нас? Щетите, които Херо нанесе на България са неописуеми.

17

до Истината

преди 1 месец

Това и за 99 процента от мъжете лидери се отнася. Обикновено зад повечето т. нар. лидери стоят няколко богати фамилии.

16

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Когато изляза на Улицата - Рядко Виждам Мъже - Да Кажеш - Браво Това е Мъж - Тук Мъжете са като 5 годишни Момченца - Които Се Крият Под Полата на Жена Си - Но Пък БЪЛГАРКИТИ са Мъжки Момичета - Браво .......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

15

до Аха

преди 1 месец

Първо - преувеличаваш, и второ - защо си мислиш, че ако смачкаш българките и те ще почнат да ти бълват робчета?Между другото подкрепям коментар "Тая па , за кво и са"

14

Диссидент

преди 1 месец

Сега ще разберем кой е агент, кой е предател и кой е просто подлизурко. Старата закачалка Клинът щеше да се скрие и да си държи главата наведена след цялата глупост, която беше направила. Всеки контакт с нео-либероидните глобалисти е единствено и само в ущърб на България.

13

Анонимен

преди 1 месец

Всеки, който поне малко разбира от психология знае, че България е "женска" страна, образованието ни също е тотално феминизирано и в плен на празните приказки, затова и стигнахме дотук.

12

Аха

преди 1 месец

В България жените са привилигеровани,то това е една от причините за стопяването ни като нация.Раждаемодтта е по ниска от времето на втората световна война.

11

Км

преди 1 месец

Сега остава домузите да домъкнат и Виктория Нуланд.

10

Анонимен

преди 1 месец

...и все пак никой от нашичките не иска да свърши кат Фицо неизпълнил заръките на господарите.

9

ит калинки по скоро

преди 1 месец

изпреварва много страни по брой на жени лидери