61

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев слуга на СССР работи срещу Българско правителство всички които ограбват България 33 години лъжи и мачкане трябва да влезнат в затвора Боко тиквата и Пеевски свинята. Бог да пази България.

60

Анонимен

преди 1 месец

Много бързо натика Киро Куфаро във властта , сега да се разноси барабар с партийната си кампания на обществени средства , тоя пишмаш колоездач е достатъчно нагъл да го прави , въпреки , че му е отпусната и партийна субсидия , а не е срамно и в джоба да си бръкне , а може и от козунаците парици да ползва за да се разноси небивалиците си да бръщолеви .

59

Ало,Радев

преди 1 месец

Кога ще кажеш "Поданиците " МИ?В България робовладелчески строй не е имало,но ти се изживяваш като робовладелец.

58

57

преди 1 месец

До УНИЖАВАМ русофилиИ двете + псизопат!

57

32335445

преди 1 месец

Г-н Президент, ако всяка година има такива произшествия и то още по-тежки - значи реформата в тая служба е много закъсняла и много наложителна и спешна!!!

56

До 57

преди 1 месец

До УНИЖАВАМ русофилиИ двете си!

55

Въобще...

преди 1 месец

остана ли някой във властта, който да не се е изложил или да е изложил нас пред света? :D

54

Анонимен

преди 1 месец

пп трoлЪ xoMocekcyaлист тотално е изплискало легена

53

Тенгри кан

преди 1 месец

До До Тенгри канПич, ти живееш, не в паралелна, а в двуизмерна Вселена;))), която е особено нестабилна и скоро ще премине в състояние с едно измерение;))) Държавата си има закони и правила. Не може, някой кельо да излезе и да ги наруши всичките, само защото трябва да спре Радев. Да си го спрял на избори! Като не си могъл, ще страдаш;))) Живота е страдание, т.е. дебел и четвъртит ***! На изборите, кво? Яде едно гомно! Проблема е, че Радев открадна парите на Пеевски и прасето събори цялата ***

52

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 1 месец

ОТВРАТ.ПО БЬЛГАРСКИ ЗАЧЕНАТИ ОТ СВИНСКА МАС.

51

До Анонимен 42

преди 1 месец

Е къщата в Барселона, кюлчетата и именията на Доган не са проблем, но да се возиш в кола на НСО ( което правят и всички преди Петков) е драмата на България

50

Стига,бе

преди 1 месец

Шофьорите МИ?Ти колко шофьори имаш и лична собственост ли са ти?Или по един за теб,за Деса,зА дъщеря ти,за тъщата,за сина?

49

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков е "нарцис",за него закони и правила няма.

48

До Анонимен 40

преди 1 месец

Най-опасни са слабо интелигентните и необразованите. Без критично мислене и без собствена позиция

47

А Кирчо?

преди 1 месец

A Kирчо Канадеца какво казва: ДАЙ ГАЗ, БЕ!

46

Анонимен

преди 1 месец

Аз не съм сигурен дали там , в НСО , не ги взимат с връзки и дали не са повечето с ръце заврени отзад по рождение .

45

ароматния пръч

преди 1 месец

То пък като ме призове някой да скоча от Аспаруховият мост да не би да го направя.

44

До Тенгри кан

преди 1 месец

Ти в паралелна вселена ли живееш- Радев, Копейката, Корнелия, Борисов и още знайни и незнайни продажници си работят за Русия вече поне 10 години...А ако трябва да избирам като западняците или като руснаците трябва да живея... хахахах сети се като кого искам да живея. Всички по-малки държави имат чужд овлияние ( да не се заблуждаваме), но тези, които са под руско винаги са в най-долните показатели на всички критерии за качества на живот.Трябва да си голям мазохист за да искаш да живееш като тях.

43

Хюго капет

преди 1 месец

Имало е през годините и по-тежки инциденти, затова да ги оставим да си правят каквото си искат, да ги покриваме, и да обвиняваме за всичко гражданите... Какво да очакваш от такъв...

42

До 40

преди 1 месец

Да,различно е.Но нарушителите са едни и същи.