351

91289

преди 1 месец

Да предположим дори, че шофьорът е изпълнил нареждане на пътниците да кара бързо. Кой е виновен? Със сигурност не е наредилият да се бърза. Шофьорът носи отговорност за себе си, пътниците и останалите участници в движението. Единствената вина на Киро в случая е, че не е казал на шофьора да кара бавно, но той да не му е инструктор. Но то си е негово задължение да кара внимателно. Нещо, което не е типично за нсо - те са над тия неща. И какво е името на убиеца? Тайна ли е някаква, те тия от нсо са

350

Бонго Бонго

преди 1 месец

Радев като говори с някой го определя по проуст ли е от него. Той е военен не цъфти много с ум. Та Киро по тъйп от него и си е казал , аааа ся ще наглася машинките и Киро то си човека.Хооооп машинката и Киро спечели.А бре няма кой да гласува за него как е спечелил? Ами с измамите на Радев, ДАДЕ МУ И КОДОВЕТЕ !!!!!ЛЪЖА ЛИ???

349

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 370 Така е, но иначе аз говоря за това че нивото му е потресаващо зле. Направо ме е срам от такива "държавници", но не е като да е сам. Радев, Боко, Шиши, до един са от тоя сой.

348

Бонго Бонго

преди 1 месец

Чети сега за английският на Киро.ИЗКАРАЛ ГО Е КУРСА ОНЛАЙН И НЕ ТОЙ, А ЖЕНА МУ ЛИНДА. КИРО Е РАБОТИЛ ПО СТРОЕЖИТЕ. С ТАЯ КАРАТИСКА СТОЙКА ГО ВИЖДАМ ГИПСОКАРТОН ДЖИЯ.ТИЯ ОНЛАЙН КУРСОВЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ ГИ ПРИЗНАВАТ. ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА ОНЛАЙН Е КАРАЛ ХАРВАРД, НО ЪОЙ НЕ Е ЗАПИСАН ДОРИ ТАМ В БИБЛИОТЕКАТА ЗА КНИГИ ЗА МАТЕРИАЛИ. НОСИЛ Е ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ХА ХА ХА , КАРТОН, ВИНТОВЕР ВИЖДАМ ГО С КОЛАНА ХА ХА ХА

347

Тати Петко

преди 1 месец

Кире нееемааа да се плашиш, Тати Петко ще ги направи от 150 км. в час , на 55 км. в час. ти си ми най умния и най красивия тати

346

Анонимен

преди 1 месец

до 368, децата в езиковите гимназии влизат с изпити по български, в "подгответо" държат изпит за владеене на езика, който е много труден

345

Анонимен

преди 1 месец

на всичко отгоре се е движел в насрещното платно и е помел колата на убития

344

Анонимен

преди 1 месец

До Бонго Бонго Киро освен някой платен курс в асоцииран колеж и да поизпере парите на татко си от далаверите из София, друг досег със "Запад" не е имал. Тва, че е излъгал неква канадска хокеистка, си е чиста нейна загуба. А англисйкия му го издава, дам. Такъв английски говорят децата в подгответо на езиковите гимназии, а някои и по-добър.

343

Бонго Бонго

преди 1 месец

Сега ще ви кажа нещо.НСО обърна каруцата с коня Радев или коня лавров незнам вече много коне много нещо.От тука ще тръгне много по дълбоко разследване от колкото си представяме. Чакам резултатите от теста за наркотици на ШОФИОРА Чакам да изгонят дори още руски борсуци пръйдльовци агенти.

342

Бабата от пейката

преди 1 месец

Електорат не остана. То пищови то жипове . Спрете се.

341

Анонимен

преди 1 месец

Килър Киро :)))

340

Анонимен

преди 1 месец

Кой е карал колата *** НСО е въпроса.

339

Бонго Бонго

преди 1 месец

Абсолютно вярно!!!Радев го докара въпреки конституционната забрана за чужди граждани. Чуй му английският от Харвард майкооооо...Типичен английски на строител в Англия с акцента му. Мишоук)))))Радев е виновен за много бг беди!!!!

338

Цар Симеон

преди 1 месец

До Анонимен 360 Да, бе, даже има слухове, че Туарега е бил с отворен багажник и от него се е разнасял бел прах. Вервайте ми.

337

Анонимен

преди 1 месец

Ами с каква, с нашмъркана скорост се е движил! Провериха ли Кирчо за наркотици? Или няма нужда, защото е ясно?

336

Анонимен

преди 1 месец

До Бонго Бонго В интерес на истината, Киро е шарлатанин и Радев го доведе точно защото е такъв, с намерение да го направи своя партиен проект докато се правят на "западняци". И още си играе ролята. Включително и разрива му с Радев не еисзгежда много истински. По скоро го играе "доброто ченге", заедно с герберите и ДПСто.

335

Бонго Бонго

преди 1 месец

Фашиста Румен Радев го наклепа.

334

Реклама

преди 1 месец

Ред бул дава крилаа.

333

да

преди 1 месец

и това,ще заметат под килима

332

Бонго Бонго

преди 1 месец

Киро не е наркоман сигурен съм. Наклепаха го в момента, когато отказа да продължи схемите на Радев. Русофилските шпиони пиндераси го наклеветиха това е вярно.