187

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се, ПП-ДБ веднага да се дисквалифицира и да се даде служебна победа на коалицията Герб-Дпс-Възраждане !

186

Карл Бенц

преди 1 месец

А този , УЖ ЮРИСТ дава ли си сметка , че внушава вина без никакви доказателства!?А!?

185

Анонимен

преди 1 месец

ех, тоя неа дърник не е свършил работата качествено! Не е успял задачата да ни отърве от киро умното

184

НСО

преди 1 месец

До анонимен, майка ми почина от рак в страшни мъки пред очите ми преди 5 години. Знам че ти е трудно да си го представиш, но благодаря на господ че я взе - неможех да гледам как се мъчи.А сега за Киро, Цицицин и Шофера - убиха човек, здрав прав. времето му не беше дошло. За това трябва да си понесат наказанието.

183

Анонимен

преди 1 месец

Ако си представим че колата не е на НСО, а са замесени два цивилни автомобила (често срещана ситуация) - единия не спира на знак СТОП, и в него се удря автомобил движещ се по път с предимство. Кой е виновен тpoлеи?

182

Анонимен

преди 1 месец

ПРАВ Е ЦЕКОВ, НО ПЕТКОВ СРАМА НЯМА.

181

Бай Дрън

преди 1 месец

Тролейбусите на ППДБ трудно загряха, но загряха. Готови, старт!

180

Анонимен

преди 1 месец

До НСО, мaйка ти и тя още става

179

ХА! Това ли било

преди 1 месец

"колата на Петков не се движила много бързо"? Егати, ми то още малко ще излезе, че тоя дето разцепи джипа в Пловдив е карал по ограниченията.

178

НСО

преди 1 месец

Ленчето е готина и ми е слабост.

177

банана

преди 1 месец

Ааа никакви камшици, трябва да сме в крак с *ейропските ценности. Трябва по 10 тека в ду *** то от надарен имигрант. Зайо Цицин съм сигурен че дори ще пита за още!

176

Анонимен

преди 1 месец

Някакъв пътен терорист се опита да убие Кирил Петков! Това са ФАКТИТЕ! Петков е българския Тицо, само че нашенските служби го правят по-хитро от словашките, все пак са школовани по времената на КГБ

175

ПРАВ Е ЦЕКОВ

преди 1 месец

ШОФЬОРА ЛИ Е ЗАКЪСНЯВАЛ ИЛИ КИРО , ЧЕ СА СЕ ДВИЖИЛИ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ? КОЙ ОТ ДВАМАТА Е БЪРЗАЛ ДА ОТИДЕ И ДА ЛЪЖЕ НАРОДА ПРЕДИЗБОРНО???

174

ШАРЛАТАНИЯТА

преди 1 месец

ЛЪЖЕ , КРАДЕ , УБИВА !

173

НСО

преди 1 месец

Найо, Киро и Шофьорчето по 3 години условно за непредумишлено. Ако се спомине и жената, по 3 години ефективно.В допълнение:10 удара с камшик на голо за Киро, защото е наредил да се бърза. 5 удара с камшик на Найо Цицицн за дето не е казал намали.

172

Анонимен

преди 1 месец

Съучастника си ти бе гербав пaляк - първо разбрахме че ограничението е 90, второ виновен е този дето не спира на знак СТОП, трето - ти като се возиш, можеш ли да кажеш на шофьора с колко да кара? А ако ти каже - няма да намаля, какво ще направиш - ще скочиш от колата ли?

171

Tinko

преди 1 месец

Той Петков е виновен и за войната в Украйна, състоянието на БГ от 89 насам и за нападението на Хамас в Близкия Изток! А освен това дърпа конците на Байдън!Този бивш депутат е просто един клеветник и осквернител!

170

2 ПЕНСИИ ПОМАЛКО.

преди 1 месец

ТРЯБВА ДА ДАВАМЕ ЖЕРТВИ, МОЖЕ И ЧОВЕШКИ ЗА ДЕНКОВ, ЛЕНА, КИРО И АСЕН! НАПРАВИХА ТОЛКОВА МНОГО ЗА НАС - МАГИСТРАЛИ, ТУНЕЛИ, МОСТОВЕ, ЗАВОДИ ЗА ЕЛ. КОЛИ, 8 МИЛИАРДА НА ГОДИНА КРАДЕНИ ОТ ГЕРБ - ВЛЯЗОХА В РЕЗЕРВА ПОНЕ 30 МИЛИАРДА??? НАСТИГНАХМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ, ДАЖЕ ГИ И МИНАХМЕ И СТАНАХМЕ ПЪРВИ /по смъртност/!

169

Анонимен

преди 1 месец

А Пеевски и Борисов кой ги пази!!? Въпроса е ,че Петков бръкна с пръст в г. ,на мафията и сега ще го изядат с дрехите !

168

Бай Иван

преди 1 месец

За кокошка няма прошка..."По първоначални данни при включване в главния път Фолксваген се е сблъскал с друг лек автомобил, в който пътувало семейство с две деца. Бебе на 6 месеца е починало, ранени са 9-годишно дете и 28-годишна жена, които в момента са в Спешното отделение на кърджалийската болница."