88

начи то си е верно

преди 4 месеца

който руши паметници гозпод ше го накаже и него и семейството му тва се едно като не харесваш некой да отидеш да му маскариш гроба ,голям грях си сложиха наще атлантически пи,дали ама бог не забравя,от мен помнете

87

Анонимен

преди 4 месеца

Ако Хитлер не беше победен никога нямаше да има демокрация.Имали са и идея за чиста раса.Всички,коото не са имало руса коса и сини очи са щели да изгорят в газовите камери.Почнали са с евреите като са имали цял списък с народи.Българите са били в този списък,защото се водят смесени още от времето на хан Аспарух.Какво ви пречи да празнувате хем победата на нацизма,хем над комунизма?Все са си били пребоядисани фашисти.

86

Анонимен

преди 4 месеца

И кога в историята си дивата азиатска Русия е била освободител. Кога и къде...

85

Анонимен

преди 4 месеца

Русия се превърна от освободител в агресор.

84

Кака Мара

преди 4 месеца

Архивите ви не можем да върнем,щото с тях шантажират целия ви политически елит от 1944г. насам.А и много нелицеприятни факти има за Рассия,така че надайте са...

83

ПроСоТо

преди 4 месеца

до 79:...-Абешматарок,написах,чеимам впечатления занещата ОТ ПЪРВА РЪКА,бе извеян !!!!...Не са ми нужни "професори" като теб да ми "отворат очите засъбитията" !!..Какво си?..-пубер?..Друсаняк?..Бокова МАЖОРЕТКА ?

82

Анонимен

преди 4 месеца

77 лъжеш, имаше и други гости, ти си видял само черния защото си личеше повече. Президента на Киргизстан беше там, Лукашенко и други. Путин говори прав и стоя прав за минутата мълчание и после по традициия закара всички до вечния огън и салютите. Прехвърча даже и малко сняг сякаш.

81

Анонимен

преди 4 месеца

Мароооооооооо , върнете ни архивите !!

80

Анонимен

преди 4 месеца

Маша пак се и наквасила и бръщолеви глупости.Руският терористичен, фашистки режим да ни обвинява нас,най-толерантния народ в света,да ни нарича Управляващия режим.Тия руснаци съвсем изкукуригаха,вярвайте ми.По шашав народ нема на земята.Едно малоумно джудже води тоя народ на заколение.А пияната Захарова,руска ***, се вживява в .ролята на Гьобелс...

79

Анонимен

преди 4 месеца

До ПроСоТо "НИЩО НЕ празнувам,приятел !!!" А защо тогава се опитваш да пускаш партенки тук, като говориш обратното на истината. Истината е, че руснаците масивно са фалшифицирали историята включително въпроса е "победата" и при какви обстоятелства и срещу кого е постигната и от кого.

78

ПроСоТо

преди 4 месеца

до "любопитен" :..-НИЩО НЕ празнувам,приятел !!!!..А би трябвало,защото имам в родът си царски офицер,загинал в боевете в Унгария и друг пряк роднина,който е успял да преживее касапницата на ВСВ,за което беше награден с медали...Просто споменаването на въпросната КАСАПНИЦА ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД,само трябва да ни замисли...Миналото си е минало,то не може дасе промени..

77

Анонимен

преди 4 месеца

В Деня на Победата на Червения площад единствен чужд гост беше президента на Лаос! А бяха времена,когато не достигаше място за чуждите делегации.Путин е първия руски ръководител,който приема Парада седнал!? Дори полуживите Брежнев и Черненко стояха прави,макар и подкрепяни! Може би,ако седеше на з*дника си и през тези 2-3 години, всичко щеше да е както Ванга му предричаше !

76

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 72 "Кръвта на 27 милиона загинали руснаци във втората световна война в борба с Хитлер" 20 от тези 27 милиона руснаци ги е избил Сталин, нямт нищо общо с "Втората световна война".

75

Радослав

преди 4 месеца

До 72: никой не е виновен на мордорците, че командването им е било от мозъчни донори, а вожда им кръволок! 90% от жертвите на мордорците са заради тях самите. Да си бяха обесили Сталин и Жуков и можеше и да нямат толкова жертви.

74

Анонимен

преди 4 месеца

До Реалист Изброй имената на видни банкери, индустриалци, военни и т.н. от този период преди влизанеот на СССР в Българи.

73

Реалист

преди 4 месеца

Избройте ми поне 100 имена на хора, от тая прословута интелегинция, дето е избита 44-та у нас!

72

Анонимен

преди 4 месеца

Кръвта на 27 милиона загинали руснаци във втората световна война в борба с Хитлер ме бива да се потулва в историята . Както и сриването на София , Враца и други градове и жертвите от бомбардировките на американската и английската авиация във втората световна война .Не бива да се забравя и баташкото клане , изклания Тетевен 1801 г . В петвековното османско "присъствие " България е пропуснала барока , ренесанса .... Може би щяхме да пропуснем и друго ...

71

Любопитен

преди 4 месеца

До ПроСоТо Ти какво празнуваш на 9 май?

70

Демократ

преди 4 месеца

Никакъв ден на победата не е 9 май, а денят, който ни донесе най-мракобесния режим в историята на човечеството - комунизЪма.

69

Дякона

преди 4 месеца

Ако не бяха "ингилизите" и "пиндосите" сега рушляка щеше да бъде процъфтяваща Източна германска колония!