97

Бавни ли сте

преди 1 месец

Стрелеца ходи на антиправителствени протести и в подкрепа на Украйна, но в България мисирките пишат, че бил Русофил. Сега разбирате ли нивото на манипулация в България ?

96

Бау

преди 1 месец

Пак ви обяснявам бавно! При този човек злото е закодирано в името Цинтула /Чинтулов/! Същото име, също поет като Добри Чинтулов! Зовът за борба и атентата са логичното следствие! Сам юнак, вятър го вее на бял кон, хайде да се вдигаме!

95

днес = дъно

преди 1 месец

Освен основната си дейност, той е бил активист на либералната партия "Прогресивна Словакия".Манипулаторите от днес отново надминават себе си, естествено, че е либерал, иначе би ли застрелял Фицо, вие хората за овце ли ги имате ?

94

&-+

преди 1 месец

Къде пък го намериха тоя цимбула ,че и застъпник на Путин?Голям майтап. Започна се с опит да промият мозъка на Фицо към американски ценности.

93

Анонимен

преди 1 месец

"71-годишният мъж е свързван и с проруската групировка "Словашки наборници""---------------Пълни глупости. Първо, има публикация отпреди 2 години на страницата на собственото си "Движение против насилието" в което осъжда руските действия в Украйна. Второ, контролираните от Брюксел медии години наред клепаха Фицо като един от най-проруски настроените лидери в Европа, което противоречи на внушенията ви. Трето, това което заявявате в статията не са факти, а твърдения на някакъв унгарец.

92

Манолий

преди 1 месец

Не е нужно много въображение, за да си представим какво щеше да се случи сега в Европа, ако бяха стреляли не по Фицо, а по някой Туск или някой Шимонит, да не говорим за разни Столтенберги. Какъв вой щеше да има в блатата.

91

Бау

преди 1 месец

Странен казус! Все едно Манол Пейков да застреля Тагаренко! Абсурд! Преди десетилетия американски журналист пише - ,,Ако срещнете някой българин и той ви се представи за антикомунист, бъдете сигурни, че пред вас е изпечен мошеник, измамник от най висок ранг, касоразбивач и убиец! Човек, който току що е излязъл от затвора или скоро ще попадне там! Дейността на така наречените български задгранични антикомунистически организаии се състои единствено в това, да скубят пари от ЦРУ и Ми-6...!"

90

Иван

преди 1 месец

Русофил, братче. Те така се забавляват.

89

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 91 тихо, че е сега ще ивадят някое писмо заповед написано лично от Путин. Тои си няма друга работа и е тръгнал да ликвидира хора, които са против помощите от оръжие за Украина.

88

Анонимен

преди 1 месец

Изпирането е в ход!

87

Анонимен

преди 1 месец

Хаххаахахах!!! Какви ялови напъни на либepacтията! Държал реч през 2016г. на сбирка на някаква "организация", която през 2017 е имала внишителните 170 члена! 170 човека! Ама то страшно! Между другото излезе видео, на което този дядка крещи "Да живее окраина!" Нещо по въпроса, а?

86

Логика?

преди 1 месец

Защо всички търсят логика в действията на русофил? Та те нямат логика!

85

Анонимен

преди 1 месец

Това не са истинска интелигенция и писатели, а са словашките Кирчо и Кокорчо, еврейска интелигентщина.

84

Анонимен

преди 1 месец

Чист *** е! Нали е прострелял премиера, че не бил стещу Русия!

83

Бау

преди 1 месец

Те такива про еврозападни интелигенти са се обвили в ореола на цивилизационните ценности, хуманизъм и лозунги срещу насилието, но на практика са най изявени лицемери, фанатици и убийци! Обвиняват опонентите си, че изпитват омраза, а омразата е при тях! И тук са същите - ако се опитате да им вземете властта, захвърлят овчия кожух и показват истинския си мутренски лик! Колко хора избиха като Нотариуса, тях никой не ги закача...

82

Анонимен

преди 1 месец

Спомням си парада в Брест как маршируваха заедно....а после се сръфаха и хванаха за гушите!

81

Анонимен

преди 1 месец

Верваме ви, но и вие не си вервате.

80

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 79 Не си прав! Все едно Костя да гръмне Ниновна, и да обвините Шарл Мишел за това!

79

Анонимен

преди 1 месец

За някой странно ли е, червени да се само изяждат?

78

Анонимен

преди 1 месец

Фен на Спартак!