8

Развейте още някой

преди 4 месеца

украински байряк, направо в студиото, защо само на видео екрана?

7

Анонимен

преди 4 месеца

Tesla спира доставките на Cybertruck и уволнява 14 000 служители. Причината - ниски продажби заради глобален спад на световния пазар на електромобили.

6

Работодател

преди 4 месеца

В зависимост от ситуацията на пазара на труда, работодателят понякога е принуден за определени позиции да плаща запалата много повече отколкото наетата стока от паза на труда може да възпроизведе като печалба, с цел да запази бизнеса, като това се компенсира с по ниското заплащане на дриги наети от пазара на труда.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Склонни сме да напуснем директно ЕС и да се присъеденим към БРИКС

4

Работодател

преди 4 месеца

Работодателят е само един обикновен наемател на стока от пазара на труда който наема стоката за да я въведе в експлоатация за изпълнението на бизнес проект който да донесе печалба. Работодателя наема стоката на пазарна цена която се определя от пазара - на възможно най-ниската за която някой ще се съгласи да се наеме за тази работа, така се оптимизира печалбата. Когато стоката повече не носи печалба тя се освобождава и договорът за наем се прекратява.

3

Работодател

преди 4 месеца

Ми напускайнте бе, защо работите като не сте доволни от заплащането. Напускайте и се позиционирайте на пазара на труда да взимате големи заплати. Никой не ви кара на сила за заплати които не ви удовлетворяват.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Не

1

Слави Трифонов

преди 4 месеца

Време е да кажа цялата истина.Да,мой любо.вник и интимен приятел е пасивният г.ей Асен Василев.Да ,правим опити да забременее ,но за сега само го пълня кат агне.Гласувайте за мен за са сме заедно и в парламентя.