133

МАСОВО ГЛАСУВАНЕ

преди 1 месец

Всички да се изсипем на урните и да свалим този от власт най-накрая.

132

ББ и РР

преди 1 месец

ББ и РР са незаконни синове на Тодор Живков.

131

КОКОРЧО fanbase

преди 1 месец

ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛЯВА КАТО ЗАПАДНА КОМПАНИЯ - ТОЧНО КАКТО Г-Н АСЕН ВАСИЛЕВ ПРАВИ.

130

Мек Кики

преди 1 месец

Кирчо не е трябвало да му троши масата, ами да му строши кофата на тоя изкуфелия дъртак - БУАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

129

ТИКВАТА Е БЕСЕН!

преди 1 месец

Още държи гарез на Кики, че го турна в Бай Ставри едно време.

128

СЛУШАЙТЕ СЯ ЕДИН ВИЦ

преди 1 месец

БaйГаня Тиквата се срещнал с френския президент и от кандърдисване си забравил картончетата с френски реплики, притеснил се, зачервил се, напънал се та се сетил най-първото, което знае на френски, па му рекъл: "Парлеву франсе" (бел.ред. "Говорите ли френски" на френски език).. и не. Това не е виц, а реална случка с този горе на снимката.... СРАМ СРАМ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ... СРАМ!

127

анонимен

преди 1 месец

Колкото и да го плюете с "откраднатите" пари построи толкова неща, колкото за 50г. ПП не могат. Шарлатаните построиха въздушни кули , които като черна дупка засмукаха лековерните и предварително добре обработени мозъци. Пропадането ще свърши, когато ПП ще се "наслаждават" на парламента отвън.

126

Сахерман

преди 1 месец

Баце, искаш ли едно кафенце?

125

Право куме во очи:

преди 1 месец

Ае Тиква, що думна Трактора е?

124

Анонимен

преди 1 месец

Този кабинет на сглобката беше вреден за страната и народа - подкрепяше режима в Украйна, разпродаваше, докара и Уестънхаус в Козлодуй. Вредите не може да му се изброят.

123

КОЕ НЕ Е ТАКА?

преди 1 месец

Ако наистина Алексей Петров е идеолога на сглобката, сметам че най-малкото трябва да му се направи паметник, защото той е ЕДИНСТВЕНИЯ човек в България, който е успял да постигне националния идеал "Съединението Прави Силата" - в случая да обедини два враждуващи лагера (ППДБ-ГЕРБДПС) в името на Европейско Развитие на България (ЕРБ). КОЕ НЕ Е ТАКА?!?!?!??!?!?!??!?!?

122

МАЛКО ФАКТИ

преди 1 месец

ГЕРБ са виновни за всичко - от непостроената Хемус, през кризите с бензина и олиото, през високата инфлация и войната в Украйна, та чак до разпада на сглобката. Това е факт.

121

ПАК ПОЧНА!!!!!!!!!!!

преди 1 месец

НАБЛЮДАВАЙТЕ ГО! Днес вика "Ще забраня да се занимаваме с ПП", а още УТРЕ САБАЛЕ САМ ТОЙ ЩЕ ПОЧНЕ ДА ГИ ПЛЮВА. НАБЛЮДАВАЙТЕ ГО. Този май е ***.

120

Анонимен

преди 1 месец

Баце, не се казва Алексей Петров, ами Доцент-Доктор Алексей Петров. По-уважително, освен туй човека е покойник, така че стига си го плюл. Той не може да се защити. А всъщност би ми било интересно да чуя неговия анализ за събитията. Но вече няма как, защото някой го ликвидира.

119

Оф, пак се почна

преди 1 месец

Пак някой му е виновен и отговорен за провалите и простотиите му. Сега е Алексей Петров. Този човек го няма вече и как простьото го забърква в в собствения си провал. Ама никога не се изказва какви му ги говорят звездите за това, кой поръча и кой застреля Алексей, след като му казват кой направи сглобката. И къде беше впрочем, когато Петров е съставял кабинета с участието на самия тик веник и ОПГ ГЕРБ. Или пак някой друг му е ср***л в гащите.

118

Банкянския Ал Капоне

преди 1 месец

Ал Капоне го арестуваха за неплатени данъци. А ти банкянски Ал, платил ли си си данъците на няколкото милиарда?

117

ПАСИВНА СЪПРОТИВА

преди 1 месец

ГАНДИ ГО Е КАЗАЛ: "Първо не ти обръщат внимание, после ти се смеят, после започват да се борят с теб, а накрая побеждаваш!" - така и ПП - първо ги игнорираха, после им се смяха, сега се борят с тях. Следва последната стъпка - но няма да е сега. Ще е след година-две вероятно.

116

Вълчан Войвода

преди 1 месец

Откриха ли златото на Кюлчан Войвода?

115

Сега разбрахте

преди 1 месец

ли защо беше убит Ал.Петров и от кого ? Чиста мафиотска чистка, без съмнение ще остане НЕРАЗГАДАНА от мафиотите в следствието които ЗНАЯТ и ПОЗНАВАТ убиеца !

114

пп ПП - ППС.

преди 1 месец

Политическа партия Продължаваме Промяната - Първа Политическа сила.