126

Анонимен

преди 4 месеца

Купих малък терен , вкарах го в регулация , излях бетонен фундамет , вдигнах 65 кв.м сглобяема къща .Мислих , че си я правя само за лятото , но се оказа че и през зимата става за живеене .Това се оказа отличен вариант за мен .

125

Анонимен

преди 4 месеца

До 134 Нерде Ямбол, нерде Копенхаген :)

124

Анонимен

преди 4 месеца

"Около големите градове, докато в задръстванията си стигнеш до къщата и то станало време за лягане." И аз таки си мислех. Живеех в натоварен квартал в Копенхаген, на 2.5 км от центъра и всеки ден си знаех, че едно 25 минути ми отнема, да отида до центъра. После се преместих на 12 км и ... ами пич с влака ми отнемаш 18 минути, да стигна до същата локация. Хората с коли минаваха за 8, за се влизаеш директно в централен булевард. Така че, не винаги е отлкова лошо. Тествйа го пробво, преди да вземеш

123

Анонимен

преди 4 месеца

След развитието на технологиите не е проблем човек да си купи къща на село и от там да работи.Поне ще се наслаждава на чист въздух,тишина и свобода.Ако има тази възможност.Виждал съм в чужбина много красиви села с луксозни къщи,а защо не и у нас?

122

до 130

преди 4 месеца

На 10км от София имаш всички недостатъци на големия град и селото, без нито едно от предимствата им. Идеалният вариант е имот в града за всеки случай и къща с просторен двор на изолирано място, в която да си живееш.

121

Анонимен

преди 4 месеца

"коментира се как изглеждала къщата на снимката. Ами най-ценното на къщата е, че нямаш общи стени и инсталации със съседите и имаш двор, каквото и да е състоянието и размерът на къщата" - В статията се говори за луксозни жилища. Тая къща на снимката еедна идеа по-ногер от кирпичена къща, което си беше н аръба на мизерията преди време.

120

Анонимен

преди 4 месеца

До 122 Към днешна дата "повечето нормални хора" трудно могат да си позволят луксозна къща на 10 километра от София. А дори и в този 10-км диапазон масово са на септични ями. Балкански лукс :/ Познати си взеха къща в Калотина с идеята да прекарват там уикендите и се започна - ремонти на покрив, стаи, двор, влагат всяка стотинка и не остава време и пари за почивка някъде. Режим на водата. Съседите недобронамерено-любопитни. СОТ и решетки, ясно защо. Бъхтят в градината нон-стоп. Някакъв ад е.

119

Анонимен

преди 4 месеца

Къщата на снимката е напълно достатъчна за двучленно семейство да поддържа най-високо качество на живот. Няма апартамент дори и в Манхатън, който може да се сравни по това с нея.

118

Анонимен

преди 4 месеца

"Що бе, беснееш, че бачкотиш за 5к в склада, барабар с нощните и извънредния труд ли? Твой си избор." - Нестно, някога казвал ли си го това на живо пред хора?

117

Анонимен

преди 4 месеца

Селяните си мечтаят за апартаменти,а гражданите за къщи.Не е лошо да се разменят и всеки да получи каквото иска.Най-добре е да имате и двете,стига да можете да си го позволите.

116

Анонимен

преди 4 месеца

"Единствен недостатък на селските къщи с двор поне два декара е,че трябва да се коси трева,да се пръска асмички,да се окопаят цветята" - Споко! От Бат Сали научих трика - яко бетон навсякъде, чат пат иголисни дръвчета на места, остнаалото шадраванчета и изкусвтен райграс! ЧИИИИИСТА работа!

115

Анонимен

преди 4 месеца

"1500 евро рейт от клиент за цял работен ден. За един клиент съм уж по цял ден, за другите 3- по час, два- според зависи." - Тотален BS (така казвам, че да ме разбереш, с контемпъръри сленга си).

114

Анонимен

преди 4 месеца

Явно след първоначалния ковид ентусиазъм има отлив от селските къщи и брокерите гледат да прилъжат някого. Нито читава инфраструктура, нито добри условия в самите села, нито "луксозни" къщи за под милион евро. Опцията за горната средна класа са редовите къщи в затворени комплекси, но то това си е като градски блок, ама полегнал на една страна. Категорично съм пас.

113

Анонимен

преди 4 месеца

Като тази на снимката ли?За да я превърнеш в луксозна,трябва да продадеш два апартамента.

112

Анонимен

преди 4 месеца

"Лично аз се изприщвам при мисълта, че може да живея в селце, където единственото развлечение са клюките и пиянството" - Говри се за къщи "край" София, което повечето нормални хора го рабират на до 10 км извън рамките на града, а не говорим за някое село, дето счита Широка Лъка за "голямо населено място".

111

Анонимен

преди 4 месеца

Мегаполисите винаги са били гета за спане на работническата класа. Никой нормален, който може да си позволи, не би живял доброволно в такава клоака. Живее се в предградията и на места, където от къщата на съседа има един изстрел разстояние. Всичко друго е компромис.

110

Анонимен

преди 4 месеца

-"2 000 000 000 лева, да 2 Милиарда лева дадени за Електронно Правителство и то само докато ЦвЦв и ББ бяха директно отговорни за Проекта - няма нищо, ето това е Българското ИТ " - Защо не дадоха проекта на фирма, която не на някой "другар" или ГЕРБ-аджия? А да, сетих се - защото нямаше да има тая кражба. Преди да мерзавиш със словата си, добре е да помислиш, какво казваш.

109

Айтозлия

преди 4 месеца

Аз вече направих това! Продадох апартамента си в Айтос, доплатих и си купих апартамент в Бургас до морето, луксозен с ново строителство. На старите блокове вече им минава годността, даже и да са санирани...

108

Анонимен

преди 4 месеца

Възможно е хората от панелните комплекси да предпочетат къща на село, но в София все още има прекрасни малки кооперации от 40-те с по 7-8 апартамента и с потънали в зеленина големи задни дворове. Лично аз се изприщвам при мисълта, че може да живея в селце, където единственото развлечение са клюките и пиянството, а набезите на едни същества са постоянни. Да не говорим, че къщата действително изисква постоянни грижи. С цветята и храстите в нашия двор едва се справям, та що остава за селски двор.

107

Анонимен

преди 4 месеца

До Муахаха, кон с капаци си и го доказа точно с един коментар. Преди да пишеш вземи да почетеш малко и ела пак си задай въпроса :)