35

Политици от 90-те

преди 1 месец

Браво радьов. Каквато чугунена военна глава си във вътрешната политика, такава и навън. Направо пращай войските по тертипа на останалите балкански хайвани от 90-те и юговойните. Никаква евроинтеграция. Македония е нашааа. Ура, другари

34

Анонимен

преди 1 месец

Само да ви припомня, че Китай подписа свободна търговия със Сърбия и подписа доовори за 20 милиарда долара. Ние толкова не сме получили от ЕС за 15 години. Само забрани и глупости. Закрийте си 4 блока на АЕЦ, а сега си построите два за 30 милиарда, ама да са демократични. Подарете 100 бтр и кажете , че не ви трябват, но си купете нови американски за 2 милиарда долара. Македония ще се сближи все повече със Сърбия и Китай.

33

31

преди 1 месец

може това да е бил замисъла на сталинката

32

Анонимен

преди 1 месец

копринков каза ли нещо по въпроса

31

Анонимен

преди 1 месец

Какво стана със самолетната връзка със Скопие която откриха шарлатаните. Похарчиха няколко милиона за да я финансират, но видяха , че в самолета се качват по 5 човека, а държавата дава за всеки полет по 50 хиляди лева. А така се хвалеше просто киро

30

Капитанът

преди 1 месец

Направи ми впечатление,че тази президентката , един от екипа и беше преметнал ръка през рамото и все едно му е прислужницата , а след това друг я хващаше през кръста да я насочва пред фотографите. По това личи колко изостанал и провинционален народ са тия и какво е отношението им към жените , пък били те дори и Президенти и главнокомандващи на комичната им държавица.

29

Пустиняк

преди 1 месец

Македония и България са троянските коне на Русия в ЕС.

28

Дедо

преди 1 месец

Реално никой не може да попречи,на северно македонците да правят ,каквото си искат. Ако искат Силяновска и Мицкоски , да ходят по международни срещи облечени с наметала и древномакедонски шлемове , но пък и никой не може, да бъде принуден да се съобразява с тях ,в ущърб на собствения си интерес.

27

Кукумарков

преди 1 месец

Родните друзя са много ербап, ама някой от вас ще тръгне ли да освобождава македонските бугаре от српско, македонско и албанско подтисничество? Прецедента радеф да дава по 2000 долара заплата на беге чмобиките както прави колегата му путев и вперед всички на оръжие.

26

До Макетата

преди 1 месец

Географската област Македония е много по-голяма на площ от наскоро признатата държава Северна Македония и се разпростира върху териториите на няколко държави. Какво не ви е ясно? Нелепо е президента ви да се заклева като такъв на Македония, защото това се тълкува като териториална претенция към тези държави.

25

Анонимен

преди 1 месец

Бабата е с деменция. Простено й е, но не и на онези, които я издигнаха за президент!

24

Анонимен

преди 1 месец

А бе хора това което става в РСМ в момента е лебедовата песен на македонизма, те в момента работят в полза на България! За да се оправи една работа тя трябва да стигне дъното и РСМ и македонизма в момента са на това дъно, сега следва отрезвяване, след пиянство. Истината рано или късно побеждава и тя ще победи македонизма и еничарите на собствения си български род в РСМ

23

Посолството :

преди 1 месец

Ще, ще... Колония БългЕрия няма думата!

22

Анонимен

преди 1 месец

Влезте в един форум на мъпети/мъкета. Ще видите огромна злоба към българите. Злоба, обиди, клетви. Албанците си слагат знамената навсякъде и няма проблем. Ние сме им все виновни за всичко, колкото и да сме се опитвали да помагаме. Не се ли изморихте, не си ли отворихте очите най-накрая. Сърбия и рощия винаги са ги обработвали достатъчно, всичко е загубено отдавна

21

Това е България

преди 1 месец

България е Ромска Държава с Президент военен и Премиери полицаи които мислят само за кражби и тежка Диктатура! Премиера Бойко Борисов и Румен Николов Пашата използват банди от полицаи, роми и мутри в едно, доказано е!

20

За Македония

преди 1 месец

Кво только ве, Македония си е Македония. Нека Южна Македония, да приказва врели-некипели. А вълците от ЕС да гледат работа, нема ли по важни неща като да купуват руска нефт от Индия в три пъти по скъпо, - лицемери, зайаждат се с някаква думичка. Може би требва и да скъсат този измислен договор, ако Бугария не стане Източна Македония.

19

Анонимен

преди 1 месец

Евла Боташ, буди мъж

18

Кило до до грамотник

преди 1 месец

Плюмка си е моя дума умник иначе ще ме цензурират..капиш и да последната дупка на кавала сме , ако така предпочиташ и това което казвам има смисъл , ако българи , сърби дори и турци се обединим , въобще не ни трябва ЕС всичко си имаме ....освен политици

17

гоце

преди 1 месец

Македония е само една и е част от България.

16

Муфтаджиков

преди 1 месец

Зеления чорап пак се изживява че нещо зависи от него. Той е просто един чиновник с представителни функции и дебела заплата.