104

Дарк

преди 1 месец

Рибата се вмирисва откъм главата.

103

Анонимен

преди 1 месец

Я,че те руските фашисти са го закършили хепептем...

102

Не знам за кого

преди 1 месец

работи зеленски. Като гледам колко милиона останаха за две години и как покраинската отбрана побеждава всеки ден на запад си мисля, че точно такъв трябва на покрайна за да изчезне напълно.

101

Брях!

преди 1 месец

То само експерти тука бе бате!Ходили са най-далеч до Kapлyкoвo, обаче най-много разбират от Русия.Че и коментират даже

100

Нео

преди 1 месец

Така се случва, когато единственото качество, което трябва да имаш е върност към вожда. Шойгу го има, но пък трябва и работа да се върши, а той не става за *** на зеле. Така лъсват и лъжите, че СВО върви по план.

99

Руси

преди 1 месец

Защо ни губите времето и бъдещето? Всички знаем,че Русия ако наистина иска ще ги оправи за 48 часа. Явно има уговорка със САЩ да поставят Европа на колене . Макар и хората да са слепи ,повярвайте ми Сащ ще поеме голям брой квалифицирани специалисти. САЩ пак печели. Големият им проблем е дрогираната тълпа,която скоро няма да има удържане!

98

ще кръстосва

преди 1 месец

монголоид с елен за подобравяне на нацията.

97

юниАнален

преди 1 месец

имам ръждива права лопата за пимпонката ти

96

Юлиян

преди 1 месец

Ако и това са неуспехи,какви ли трябва да бъдат успехите?А натовските какви са?Къде са?

95

Големия памперс

преди 1 месец

Тази статия си е чиста мозъчна пръдня! Що си хабите времето и плащате на некадърници да пишат подобни безсмислици?!?

94

анонимен

преди 1 месец

сигурно е милостив! новия ще трепе повече укрофашисти! без пленници!

93

Хи хи

преди 1 месец

Мноо слабо туй нато ейййй. Ний си мислихме, че ще марширува вече пред Красньй Площад, пък натото изобщо го нема. Нема го бе, дълбоко се е покрило некъде на *** си у......

92

дфхх

преди 1 месец

по публикацията работи Стелчето...абе вземете сложете едно AI и уволнявайте тия некадърниимбецили....софтура ще пише по добри бози.

91

Хххх

преди 1 месец

До 106Мооо ги ръзбираш ве....затова в любимията ти ФАЩ има вкопали се в власта 30-40г. само БайПън не могат да го махнат 50г. от копанката....

90

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 116 реално адолф слага шпее за шев на армията поради недостиг на снаряди РУ образец

89

Анонимен

преди 1 месец

секретарка на нищо си ако сме коректни служба с нулева тежет трално... да го бяха пратили да сади зеле като селски кмет нейде из тайгата щеше да е по зма4им ... а сега е на един шамар растояние )))

88

Анонимен

преди 1 месец

Ахаа..., шъ има много сериозен аудит в МО и ВПК отрасъла, затуй беше назначен Икономист, Шойгу остава неприкосновен и е назначен на длъжност Секретар в Съвета за безопастност.

87

Анонимен

преди 1 месец

Южиев е едмо кръгло НИЩО още ссср го отписа като безперепективно а там копаеха за всяка глупост стига да носи валута )))

86

Анонимен

преди 1 месец

Ти маи забравяш че за да получиш опрощение и нов живот трябва да се преродиш,говорим за криминални спецове,на съвеста на които лежат всякакви гадостиоТ 10 ЕДИН ДА ОЦЕЛЕЕ ПАК Е МНОГО .Дали е бил или се е реродил някъде на завет също не е ясно ,аз лично не вярвам на тая част,много нагласена беше

85

Анонимен

преди 1 месец

"Успехи почти нямаше." - някои ще кажат, че е превзел 3-4 села, но други ще отбележат, че под тях е и най-големия залеж на шистов газ в Европа - Юзивски. Въпрос на гледна точка. ;)