144

Избори 2025

преди 1 месец

Нека България да се прощава. Еврата са си мои. Както и доларите и другите валути. Не са на България. честита 2024 на финансисти като този, Хампарцумян и особено на Владито му Горанов на банкянската мутра. Кое хправителство емитира облигации за 16 милиарда евра. Сега пък, ще смелри да се прощавамев с еврозоната. Те да се пхпрощават с облигациите си. Депутатите и депутатките, които са ги гласували.

143

Анонимен

преди 1 месец

Как пък 35 години все гледат да унижощават България и народа. Ако политиците за тия 35 години работеха отлично и перспективно, нямаше близо 3 милиона българи да живеят в чужбина.

142

Анонимен

преди 1 месец

Изтребват ги с хиляди - колко руснаци бяха унищожени от въоръжените сили на Украйна за една седмица. Силите за украинската отбрана са унищожили и 79 вражески танка, 196 бойни бронирани машини и 260 артилерийски системи. През последната седмица Въоръжените сили на Украйна са унищожили над осем хиляди руски военни, както и над хилада и триста единици въоръжение и военна техника на окупаторите.

141

Анонимен

преди 1 месец

Никой не допускаше, че Великобритания може напусне ЕС, това беше основен член основател на ЕС. А сега вече става ясно защо напусна, Британия потъва в блатото много по-бавно и умерено отколкото ЕС.

140

Дацо Евнуха

преди 1 месец

Нас червеното знаме роди ниии

139

Работодател

преди 1 месец

До 155 че то с евро ще прем по лесно бе б алък ай дано да влезем хехе ГЕРБ ПОБЕДА!

138

Анонимен

преди 1 месец

Влезем ли в Еврозоната, ще има - майка плаче, грамофон свири! Богатите ще станат още по-богати, а бедните още по-бедни! На другото отгоре цените ще хвръкнат много нагоре! Ако сега един продукт е 10 лв., да не мислите, че тогава ще стане 5 евро, абсурд, 10 евро ще си остане! Защо Англия отказа да въведе еврото, та чак и напусна Съюза! Защото не е будала, а здравомислеща страна!

137

Анонимен

преди 1 месец

До 144, не НАП,а държавата къде е,тя все се оправдава,че има пазарна икономика,и че не можела да се намесва,това нашето не е пазарна икономика а е кара борсаджийство,за което,в миналото са разстрелвали .

136

Мафияяяяяяяяяааааа

преди 1 месец

Мафията не иска влизане в Еврозоната защото това води до сериозни проблеми с прането на пари заради строгия финансов контрол на ЕС

135

Икономист

преди 1 месец

То и 2007ма подскачахте, че влизате в еврог ейския съюз и ще цъфнете и вържете, пък сега Сърбия е по добре от вас 2500км мафистрали срещу 980км га н ю вски менте асфалт!

134

До 150

преди 1 месец

А какво друго да мисли? Да практика без Русия България е нямало да се освободи. Поне не края на 19-ти век. Нали не смяташ, че гръмналите пушки и черешово топче са щели да я освободят? Половината опълченци се изпокарват, предават един друг и чорбаджиите ги залавят за да не им разтурят пазарите. От тази гледна точка, Русия каквото и да прави днес, от кумова срама, България не следва да въоръжава хора срещу нея. И то след като е получила съветските лицензи и са ни направили АЕЦ? Да ни обичат ли?

133

Анонимен

преди 1 месец

Русия може да даде на Северна Корея всичко необходимо да се развива, тогава южнокорейците ще им дишат праха, това е един и същи народ, но Северна Корея е изцяло изолирана и задушена от санкции.

132

Германец

преди 1 месец

На нас в европа ни се гади от българите молим се да ги затрием по бързо!

131

Жан Виденов ще ви се

преди 1 месец

Види като разходка в парка.Ако положението на БеГе ко4ината беше много добро с плебейския рев още 2024 щяха да приемат гетото на Европа в Еврозоната.

130

Анонимен

преди 1 месец

Южнокорейският министър на отбраната Шин Уон-сик каза, че икономическата ситуация на съседна Северна Корея се е "подобрила значително" през последните месеци в резултат на руските доставки на храни, суровини и петролни продукти. Преди Пхенян беше напълно зависим от Китай и отношенията между СК и Китай исторически далеч не са прости. Сега се очаква създаването на съвместни руско-корейски предприятия и мобилизирането на военно-промишления комплекс на КНДР в интерес на руския фронт, както и деблокирането на миграционния поток от Северна Корея, за да заменят "незаменимите" узбеки, киргизи и таджик

129

Анонимен

преди 1 месец

Толкова по належащи проблеми има в БГ, те ни отклоняват вниманието с еврото :))) Българския лев е вързан към еврото отдавна, нали имаме валутен борд, ама требва да ни занимават с глупости отново :))) Шефката на МВФ е българка, какво толкова занимавате простолюдието с Шенген, не знам :)))

128

Бизнесмен

преди 1 месец

Дацов, България наистина се прощава. Но, не с еврозоната, а с куките и децата им. Такива като лидерите на партиите ни. Честита 2024 на тези от БНБ, както и на финансистети като теб. Кога ще започнете да си пресмятате парите в евра Аз го правя това от около 15 г.

127

Анонимен

преди 1 месец

Гранде мафиозо Буци не желае еврозона. в момента се краде по-лесно

126

Европеец

преди 1 месец

Не се радвайте Папуаси ще ви излезе през носа и те само отлагането на влизането в Еврозоната.

125

Анонимен

преди 1 месец

В Русия се отчита, че България досега е дала на Украйна няколко милиарда евро военна помощ и както заяви Зеленски, в началото на войната Украйна се е спасила само благодарение на боеприпасите от България. За Русия и за руснаците българите са неблагодарници, врагове и предатели. Така мисли обикновения руснак, така мислят и политиците, и това ще се отчита при новите договорености и разпределения в света които предстоят.