543

вгз

преди 1 месец

Ако не е в двоичната система, в коя е? 8-на, 16-на, 32-на, 64-на? Все е в някоя. (Математически няма как да не е в някаква математическа бройна система.)

542

Дядо Гошо

преди 1 месец

Ами не го възприемам този- с женски дрехи пък мъж. Какъв е тоя хулиган, какви са тия глупости. Родителите му знаят ли какви ги върши.

541

Анонимен

преди 1 месец

Абе на теб къв ти е проблема ква телевизия гледат хората ,ти да не си нещо бивш Оф деятел,кви са тия дето са ти дошли на гости,ама кво гледат,ама благонадежни ли са.А на маика ти устата заета ли е,ченето свали ли го ,щот няма кои да ми го издуха

540

Умерено Цъковна Тран

преди 1 месец

До 10г-нов ред, нов морал ,нов свят нови хора (по кафевки )Старият пол ,семейство ,държава ,нация ,религия и патриотето у уклузетя.

539

до 563

преди 1 месец

Живуркай си в сивото ежедневие, гледай си руската телевизия, подмазвай се на началниците си и продължавай да си ругаеш всичко и всеки който е щастлив и не е смачкан като теб.....

538

До БГ мужици

преди 1 месец

Ти това ли наричаш свобода на личността, да станеш на 24 години и още да се луташ, какво точно си мъж или жена, а някои да вземат и да ти лепнат непонятното за никого етикетче небинарен? Да ви пикам на свободата и на криворазбраната цивилизация в такъв случай!

537

БГ мужици

преди 1 месец

На копейките, русоробите и вся там.... само порнография и извращения им се привиждат там където има свобода на личността и цивилизация. Защото мразят свободните и независими хора и нормалните общества, но най-вече демокрацията. Искат всичко да е по рускому - скотско.

536

Анонимен

преди 1 месец

Тая Евровизия стана голям бълвоч.

535

GALA - Let a boy cry

преди 1 месец

Минавам през шум и тишина, ходя самКрасив ден е, вали и е студено.Отразено в мокрите павета, може да видите какво виждам?Треперещото изображение на очите ми, които все още са свободни.Те казват сребро,но аз избирам злато.Никога не съм правил това,което кажат kой ще съди моята душа.Не се страхувам да бъда сам.И те казват сребро,но аз избирам злато.Те ви накараха да се промените,спомняш ли си кога Вие бяхте някой друг? Войниците и куклите детски мечти?

534

Братчеда

преди 1 месец

Тия като , победителя преди 35 г. , се водеха психично болни и ги държаха в лудниците.

533

Анонимен

преди 1 месец

Мечо Пух, слава Богу, че времената се смениха - харесва ти или не. Че както бяха почнали комунистите да хвърлят в специализирани заведения всеки различен и непасващ на тяхната представа и на натрапената им идеология за "нормалното", по примера на Русия, колко още народ щяха да уморят в тези заведения, защото не се вписва в нормите на фалшивото им целомъдрие...

532

лукашенко

преди 1 месец

Браво, браво, браво. Колко е чудесно и приказно, че най - после имаме хармонична Европа. Българите трябва да се поучат и да бъдат цивилизовани, модерни и също да започнат да мислят по този начин. Поздравления.

531

Прекрасно нали?!

преди 1 месец

Това ли е олицетворение на евро-aтлантичесkото изкуство и високо творчество? И трябва да се възхищаваме на противоестественото и нечовешкото?!

530

LGBTQ+

преди 1 месец

бай Гания с пробитите галоше и дървения нужник в двора e традиционалист не приема нищо освен нормите за тричане на куче в рекатa да влачи умряла лисица из Роженско/Бузлуджанкото посирайне или да цуне Поп.Балкан фобии люта злоба и хейт към сичко странно,различно непобиращо се в дребната куха комуноkpaтунa. 99% мнения от Хиперунтерменч.Любовта е безплатна но хейта ще ви убие.

529

Анонимен

преди 1 месец

С тоя тънък гласец победителят май е кастрят. Не ми хареса изобщо

528

Мечо Пух

преди 1 месец

В по-нормалните времена, такива като това недоразумение ги освидетелстваха и ги приемаха в специализирани институции за лечение, като по този начин се помагаше и на лицето с ментални отклонения и на обществото. Сега и обществото страда и това клето създание! Боже, колко мъка има на този свят, Боже!

527

Анонимен

преди 1 месец

То голяма надпревара е било , един по пола , друг без *** , трета с откровен сатанизъм ..нормалните държави сигурно са се спукали от смях

526

от киреча

преди 1 месец

Еврог ъ зия!:))))))))))))))))))))))))

525

Айде бе

преди 1 месец

Еййй , пак съединител ли ?

524

Анонимен

преди 1 месец

Аз вече знам как се печели евровизия... дано бъдещите участници са наясно вече