423

Анонимен

преди 1 месец

Ти Буцко ще хлопнеш кепенците на тая държавица , някогашна държава , тъй пожелаха глупостта на част от населението , алчността на друго по-малка част и твоето .... не знам как да го определя , но опреуделено не трябваше да те монтират там , трябваше да си излежаваш кротко " " заслугите "" от славните ти година на криминален контингент .

422

С появата на

преди 1 месец

*** от самото начало в политиката като Де.ба ПСето е изсчерпам мат'РЯЛ.НЕКАЧЕСТВЕН и резултатите са на лице.Божков го потвърди и за сфинския образ?,"Две момчета,напълно ***,по добре да бяха в ***"!? Невероятно,но ФАКТ!!!

421

КаймакАМ

преди 1 месец

Мачкай ги Бойко.

420

Анонимен

преди 1 месец

Трябва ни закон за лустрацията на комунистите в България. Това ни отличава от Румъния и изоставаме все повече от съседката си.

419

Щирлиц

преди 1 месец

Създанието,което нарече народа си "лош материал",се опитва да разсъждава що е това единство,и защо държавата е разединена.Уважаемо създание,спомняш ли си,как се появяваше по телевизията,съпроводено от американския губернатор,който те надзираваше как ще откажеш строежа на АЕЦ Белене и Южен поток?Помним,не сме забравили,поне нормалните хора де.

418

Анонимен

преди 1 месец

Ами то и с комунисти, саботиращи държавността, няма какво да направим. Първо лустрация на бивши комунисти, после кое разделя държавата.

417

Анонимен

преди 1 месец

До 444 и кои са под номер 22????

416

Най добре

преди 1 месец

Да изселим софиянците в Македония да си правят там евроатлантическата коччинка. България напуска ЕС и НАТО и става отново комунистическа република.

415

Анонимен

преди 1 месец

По сайтовете пишат няколко безделници това не е държавата наети шарлатански драскачи безгрижни

414

Анонимен

преди 1 месец

София вече е ДС червеното милионерче и Бонев успешно върнаха онези болшевишки времена

413

Наблюдател

преди 1 месец

Следващият Министър-председател! И крайно време е и Копейките да се събудят, и да влязат малко в час! Само с евтина помия не става , иска се и малко акъл!

412

най-можача

преди 1 месец

Само с Буци мафията може да си има държава , само с Буци мафията може да остане без държава поради логичното изчезване на държавата.

411

Анонимен

преди 1 месец

Борисов е най най най успешният политик на прехода

410

Анонимен

преди 1 месец

България отново ще стане комунистическа република. Това е неизбежно.

409

Анонимен

преди 1 месец

Моля всички българи да гласуват за 22

408

Анонимен

преди 1 месец

Не можем да излезем от кризата защото кризата е системна! Прикрепихме се към поредната провалена система. Станахме съюзници на запада точно когато запада реши да умира. Сега пак идва пак един такъв момент като 1989г и пак ще трябва да сменяме системата.

407

Анонимен

преди 1 месец

650000 българи гласуват за Борисов Успех на ГЕРБ

406

Анонимен

преди 1 месец

Гласувам за ГЕРБ за Борисов успешен премиер е

405

Bay Hoy

преди 1 месец

Боко Тиквата и Шишкебапа заслужават умъртвяване по бавен и мъчителен средновековен начин: първо им се начупват основните кости по телата, после бавно се одират живи, като се обръща особено внимание да бъдат в съзнание през цялото време, след това се обесват, обезглавяват се, разчленяват се на четири части и всяка част се изпраща за показ в четирите географски посоки на страната, а отрязаната зелка се набива на кол и се оставя докато бъде оглозгана до чиста кост от насекоми и гарвани.

404

5R

преди 1 месец

Най-големият приносител за разделението на нацията и упадъка и ...констатира разделението и.