198

Анонимен

преди 1 месец

3 дена минаха. Ултра мега най най добрата армия на света нещо не смогва без техника от северна корея и иран.

197

българин

преди 1 месец

Време е НАТО да се намеси.. Световната история ще ги благословя че са спрели руския фашизъм и са спасили милиони цивилни и деца.

196

Пара се бяра яко

преди 1 месец

Скоро обявиха по евронюз , че 650 хиляди годни за служба украинеца (според данни на Евростат) са избегали в ЕС ( а уж не ги пускаха през украинската граница -яко подкупи значи) , преди седмица- две им отпуснаха 61 милярда, а сега още 400 млн , тези 61 милярда свършиха за седмица ли кво? В смисъл яко корупция в Украйна и има един кръг от хора, за които войната е джъст бизнес майна...

195

дяконЪ

преди 1 месец

2407:58Скоро Одеса...хаха нитобметър, а тобвчера самобв Харков- север около 600 метра в Украйна се премести линияята. Артилерийската подготовка оставят много оксански матрял за разнообразяване на генофонда.Снощи още една инсигния в колекцията на един салвадорец. Но, пор фавор...Но диспара... и няма смисъл жалейка за наемник за пари. .

194

Анонимен

преди 1 месец

До ЗащоПърво, Украйна не е независима държава и никога не е била. Украйна е покрайнина, а не самостоятелна държава, тя е неделима част от Русия. В остатъчна Украйна дори и в монета над 60% от населението говори руски език като майчин такъв.Разбра ли?

193

Джуджета

преди 1 месец

До Анонимен 202 Само Италия икономически е по-силна от Русия! Не познаваш числата!

192

Анонимен

преди 1 месец

Успех на руската офанзива!

191

Защо

преди 1 месец

До Българкаамериканците ли нападат независима Украйна, която не иска да живее в измисления Руски мир! Кажи родоотстъпнице! Русофилите не са българи! Те обичат Русия, не България, а разликата е от земята до небето!

190

Анонимен

преди 1 месец

Путин дето утре може да присъедини към Русия повече от половината Украйна говори за мир , самоопределение , взаимно зачитани , спазване на договорености , подивелият Запад , САЩ и Англия заедно с нищо не значещите вече икономически джуджета от ЕС дрънкат оръжия , бълват небивалици и глупости , айде ходи ги разбери кой е побърканият .

189

Атмаджа

преди 1 месец

Западът разкрива все повече злата си същност.Освен с поквара,развращаване,заблуждаване и заплашване - с нищо друго полезно не се занимават.Печатат хартийки и смятат,че заради тези хартийки другите са длъжни да гинат заради тях.Нямат никакъв морал,добродетели и ценностна система.Блажен който ги бутне в бездната,където им е мястото!

188

Анонимен

преди 1 месец

Американците удариха джакпота с тия украинци. Такива баалаами да се бият за тях до последния обитател няма да намерят никъде в галактиката.

187

Българка

преди 1 месец

Тея американци ще уморят всичкото украински мъжове.

186

Анонимен

преди 1 месец

Днеска форума лилав че дрънка понеже е уйкенда.

185

Анонимен

преди 1 месец

НПО бот умишлено пуснат да размива форума. Много е прозз.

184

Анонимен

преди 1 месец

И аз искам да ми се развали вибратора от амортизация.

183

Анонимен

преди 1 месец

Днес вибратора ми се развали от натоварването вчера.

182

Злата Урсула

преди 1 месец

Аз нямам нищо против тази държава да изтече във мръсния канал.

181

Нане

преди 1 месец

краваромучалките са мъртво родени зомбита... ===)))

180

Анонимен

преди 1 месец

Интервю от 2023: Министерството на отбраната се опитва да измами обществото, а президентът ни разказва някаква история за луда агресия от страна на Украйна и как те са се опитвали да ни нападнат заедно с цялото НАТО. Войната им трябваше, за да може Шойгу да стане маршал и да вземе втори медал на Герой на Русия. Войната не беше необходима за демилитаризация и денацификация на Украйна", каза Пригожин

179

Левкимията

преди 1 месец

Хайде наздраве и да си носите злокачествените тумори със здраве