344

Аз, Араил

преди 1 месец

40 години Waffen SS бяха в ада. 40 години се опитваха да ги разделят, покварят или покорят. 40 години години те се бореха срещу всичко, което онази земя можеше да изпрати срещу тях. Не успяха да ги победят. Последното им желание беше: Аке ще да се мъчим вовеки, но да се мъчим заедно, като братя споделили една и съща съдба. Ако ще е мъка, поне да е заедно. Изпратено беше всичко, с което онази земя разполагаше. Но Waffen SS победиха. Толкова силна беше връзката помежду им, че сам Звяра не успя да

343

Анонимен

преди 1 месец

До 353. Ха ха ха .Нещо си се объркал джендърите са на запад. В Русия не виреят, нещо климата бил студен

342

История

преди 1 месец

Колко и да дрънкат оръжие и да се правят на велики 97% от населението на Русия бедства и нямат елементарни тоалетни бани просто това е една средновековна страна ако искате отидете и вижте това не значи че две улици в центъра на Москва са Русия

341

Путин е най-великият

преди 1 месец

Терорист и убиец . Търсен е жив или умрял от Международния криминален съд за отвличане на хиляди деца.

340

Анонимен

преди 1 месец

До 344. Да SS наистина може да се събуди, но не Русия ще е причината, а мигрантите.

339

Панелен пияница

преди 1 месец

За тази държава е нормално,това си е стандарт.Не е нормално колко зомбирани подръжници имат при нас обаче?!

338

Забелязал

преди 1 месец

Намериха един грохнал Т-34 за парадчето... Ха-ха-ха! Всичко друго е лeш в Украйна.

337

Радослав

преди 1 месец

До 357-мата/мото: защо всички путлероджендъри сте толкова раними? Мислех си, че хора които обичат да ги боли (все пак това което ние наричаме изход, вие му викате вход), ще са по корави, а вие се оказвате с душички от розов захарен памук. Едвам си го закачил и почва да плаче и да чака хомодружината от путлероджендъри да го спасява. Недей да цивриш, че ще си развалиш грима и няма да те приемат на прайда Безсмъртен полк! Ще те върнат да се гримираш и докато се подготвиш ще е приключило.

336

Радослав

преди 1 месец

До 357-мата/мото или както се самоопределяш: да не съм наръчник крехката ти пухкава, розова душичка? Споко, дядо пулерджуджака ще ти намери мощен путлероджендър който да те прегърне и с който да се натискаш, за да забравиш как злият европеец те е засегнал. Ако слушаш правилният телеграма канал може да ти даде и мъжко млекце да пийнеш, да си оправиш вкусът от сълзите и сополите. Няма, няма, путлероджендърчето ни то.

335

Анонимен

преди 1 месец

Велика държава с велик президент

334

Анонимен

преди 1 месец

Това е същността на Русия ! Парад на военщината,на полицейщината и силовата държава! Вярвате ли, че при тази власт може да има демокрация? Руската върхушка смята за даденост да прави каквото иска,докато заблуждава народа с лозунги за величие и шовинистичен патриотизъм.И това не тръгва от Путин,а още в робския им руски зародиш..

333

Анонимен

преди 1 месец

Радославе, бягай да сучеш.

332

Shark

преди 1 месец

До Аз, Араил Като си толкова сведущ по тези въпроси, я ни светни коя точно армия е избрал Господ на земята.

331

Радослав

преди 1 месец

Цяла орда путлероджендъри маршируват, за да могат редовите путлероджендъри да плакнат очите и да събират материал за довечера когато ще се отдадат на онанизъм, хаха. Явно е вярно това,че хомотата си падат по мъже в униформи. Путлероджендърите са явно доказателство за това начело с пулерджуджака който маха с чупки в китката и си набелязва жертви които да му завлекат в бункера.

330

Сериозен намек

преди 1 месец

Руските "Стрижи" МиГ-29, при участието си в Парада бяха украсени със знамената на страните от НАТО )))

329

аха

преди 1 месец

А нашия военен парад на Гергьовден къде беше? И защо не го даваха по телевизията и по сайтовете?

328

Аз, Араил

преди 1 месец

Ако не спрете със сквернословията, заплахите и убийствата вашите маршове ще доведат до събуждането на най-страшния Ви враг-Waffen SS. На всяко действие си има противодействие и вашите не са изключение. Ако искате Свещенна война ще получите Свещенна война. Но не Вие ще поставяте условията. Господ вече избра своята армия на земята и тя не е вашата. Съобразете се или си поемете последствията. Накрая всеки жъне каквото е посял.

327

Анонимен

преди 1 месец

Великобритания и Полша воюват срещу Хитлер от 1939 година и не правят паради,а московските приятели на нацистка Германия от 1939-1941 правят?!

326

Аз, Араил

преди 1 месец

Ако не спрете със сквернословията, заплахите и убийствата вашите маршове ще доведат до събуждането на най-страшния Ви враг-Waffen SS. На всяко действие си има противодействие и вашите не са изключение. Ако искате Свещенна война ще получите Свещенна война. Но не Вие ше поставяте условията. Господ вече избра своята армия на замята и тя не е вашата. Съобразете се или си поемете последствията. Накрая всеки жъне каквото е посял.

325

анонимен келеш

преди 1 месец

Като ги гледам тези руски комунисти,паради и маршове все повече се радвам,че България е в НАТО и няма нищо общо с тези бедни варвари:):):)Колкото по далече сме от тях толкова по добре за страната.Нито газа им искаме нито нищо.Те друго нямат де:):):)