129

СРАМ И ПОЗОР!

преди 1 месец

България имаше 17 военни авиобази! *** демократи разсипаха всичко! Попиляха базите, потрошиха всичката техника и я нарязаха за скрап. Имахме около 460 военни самолета! Сега нямаме нищо. Щели да ходят да се обучават в САЩ? А нашите военни училища за какво са тука? Американците трябва да дойдат тук. Не ние да ходим при тях. И ако ни бяха истински съюзници тези самолети щяха да ни ги подарят! А не да ни унижават по такъв начин.

128

Мама Миа

преди 1 месец

на гол тумбак,чифте пищови...на кой са му притрябвали Ф16???И някви смешни страйкъри?чакай,че не мога га напиша...построете болници и УЧИЛИЩА!!!!Расте неграмотно и болно младо поколение!!!армията е само за борба с безредиците.макетата ако пратят 10 войника и цялата горда българска армия ще се предаде без бой...ква армия?кви 5 лева?

127

Българин

преди 1 месец

До Анонимен 126 Не само, че ще дойдат, ами "пистите" вече ги има както и е обучен персонал за поддръжката им. Това ставаше през последните години докато платената руска пета колона се занимаваше с разпространение на неверни слухове покрай тази поръчка (включително повторената в поста ти лъжа, че нямало да дойдат).

126

Мдаа

преди 1 месец

До Пловдив Плащанията стават само при получаване, както е по договор, а вече идва и края на руските лъжи, че няма да ги получим, както ни проглушавате ушите от 3-4 години.

125

Анонимен

преди 1 месец

То не е така просто. Трябва да се строят специални писти, и пилоти хубаво ще обучават, ами кой ще се занимава с поддръжката. Тия ф-ки има да падат като круши. Добре, че така или иначе няма да дойдат.

124

Пловдив

преди 1 месец

Татко каза,че,ще ми купи колело,ама друг път.Боко,си плати да не го закачат.Значи,аз плащам много пари за нещо,което го искам,до определена дата,производителят взима парите,казва ОК,и,обявява никаква дата,когато станат,евентуално.Доматите,не ги ядем с колците.Неустойки нещо,едно-друго.

123

Анонимен

преди 1 месец

Ще повярвам като видя.

122

Български пощи

преди 1 месец

С препоръчано писмо. До поискване.

121

Анонимен

преди 1 месец

Атанасов е дисфункцуонален старец!!!

120

Анонимен

преди 1 месец

всяка новина е предпоследна

119

Мда

преди 1 месец

България вече има по-голям флот в Черно Море от расийския. Благодарение на славянските ни братя от Украйна,през 2025 ще има и по-голям авиационен.

118

Българин

преди 1 месец

Браво

117

ПЕНКО

преди 1 месец

КАК Е ВЪЗМОЖНО ВОЕННИЯТ НИ МИНИСТЪР ДА Е ВСЕ ПО- Т ... И ЛАИК !?!?!?!? НЯМА ДА ДОЙДАТ Ф-16 МЪРЛЯФИКАЦИЯ / А МИГ -51 ЛЕТИ В СТРАТОСВЕРАТА / !!!!

116

ха ха ха ха ха

преди 1 месец

До хаха ,Наистина ще е голям майтап , когато дойде поръчаното въоръжение . Цяла Русия и всички русофили в България ще се търкалят от смях като видят за какво сме чакали . Много беше предвидливо от страна намашите управници че скриха договорите за покупка на тия американски тараляшници, за които в САЩ тече снемане от въоръжение вече второ десетилетие и замяната им с много по-добри и по-нови модели. Американски пилоти си го казаха в прав текст. ФЪ-16 НЕ СА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ЗА РУСКАТА АВИАЦИЯ...

115

ИДАТ МА СЕ НЕ ВИДАТ

преди 1 месец

юДа опустеят каруците му и таралясници

114

Анонимен

преди 1 месец

Запрянов, нали щяха да идват 2022? Пак се наведохте на САЩ и украиците..

113

хаха

преди 1 месец

най забавно ще е след няколко години. Когато дойде цялото поръчано въоръжение, всички плюeще ще останат без работа. Хаха подготвяте се за големия майтап. няма да има pуско въоръжение

112

до 112

преди 1 месец

Баааа го, в сериозна заблЮда си!

111

Алекс

преди 1 месец

Модерните американски изстребители пристигат.България достоен член на НАТО.

110

голЕм смЕх

преди 1 месец

Ха-ха-хааааааа.......