274

Емигрантът

преди 1 месец

С пари не можете да ме купите! Причините да не искам в България са много, даже безброй. Като се започне с дискриминация на моите родители и техните обидни пенсии та до простотиите в личен и служебен план, да не говорим за средата от екологична гледна точка и от чисто човешка. С толкова натрупана обида и гняв не виждам как да продължавам да се правя, че нищо не е станало. Ние си отиваме, ще дойде друг, времето и историята ще покажат!

273

Анонимен

преди 1 месец

О.т.в.р.а-т

272

Анонимен

преди 1 месец

Точно в 10-ката го е казал Професорът. Естествено, че материалът няма да ги хареса. Никой не харесва да чува истината за себе си. Особено, когато тя е грозна.

271

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е един от малкото нормални българи. Не случайно ви каза, че сте 90% БеДили.

270

Кошарата е отворена

преди 1 месец

Реално заплатите на над 70% от населението са под и около 1500лв нето. Иначе пускат ПР новини как нямало кадри, как заплатите летяли, как си купували имоти по 600 хиляди в кеш хората . А истинските хора линеят или бягат и не остана обслужващ коромпираните, крадците ,сутеньорите, наркобароните и политиците персонал. Без съд и право няма цивилизация , хората са го казали преди хиляди години.

269

хари потър

преди 1 месец

Хайде сега пак гласувайте за тоя тотален б**к и го вкарайте в парламента да е на още една хранилка, че в университета малко плащат, а и аудиторията е 200-300 човека.

268

Анонимен

преди 1 месец

Ако искате смислен прочит на събитията , вижте какво казва Дугин

267

Дааа

преди 1 месец

Тоя е много лош човек за България.Да си заминава за любимата русия.

266

Анонимен

преди 1 месец

Изключително неприятни изводи, защото са съвсем верни.

265

Анонимен

преди 1 месец

Мда - титлата професор вече нищо не означава в днешно време.Ето един пълен гл.упак, дървен философ на когото се дава трибуна.Толкова е гл.упав, че даже не може да разбере, че е такъв.

264

Спаведлив

преди 1 месец

По официална информация, приз миналата 2023г. в България са се върнали с 40000 повече от колкото са заминали. Българската промишленост е 30% от Брутния вътрешен продукт което е повече от средното в Европа. Приближаваме 70% от редноевропейските доходи, което се чита за преломна тойност за обръщане на имиграционния поток. За този дървен философ е важно да ни убеди, че всичко е много лошо и няма изход. Так, че е безсмислено да се гласува. Това му е задачката!

263

Анонимен

преди 1 месец

Ето, това е ругателство и предателство на страната ти. Нямаш право при положение, че си публична личност, да говориш подобни неша, дори и да ги вярваш наистина. Престъпно е, защото затвърждават вредата. Който разбира, знае каква е функцията на подобни "прозрения".

262

Е,бравос

преди 1 месец

С нихилизъм към светлото бъдеще? После се чудят ,защо мухлясалата им Партия им не може да прескочи 10-те % !

261

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютно е прав и това че sеляндурите се разпознават в думите му и веднага го изкарват русофил и какъв ли не, не го прави крив. Умираща държава с минимална заплата съизмерима с тези от третия свят, продажни политици управлявани от чуждите посолства. За 30 години - 3 милиона емигрирали за постоянно ... Последния да гаси лампите!

260

Анонимен

преди 1 месец

Този е голям професор....

259

Реалист

преди 1 месец

Чудно къде беше този ,когато БСП беше на власт,когато Виденов и Гечев ни докараха до просешка тояга,когато инфлацията беше 3000% и фалираха почти 30 банки??? Незнайно как и защо, имаме нещастието да ни поучават умници,които преди това качествено и количествено бяха ос*али и себе си и България! - Ти наистина ли вярваш, че Виденов е виновен! Поредният заблуден, и не виждаш голямата картина!

258

У бре

преди 1 месец

Чудно къде беше този ,когато БСП беше на власт,когато Виденов и Гечев ни докараха до просешка тояга,когато инфлацията беше 3000% и фалираха почти 30 банки??? Незнайно как и защо, имаме нещастието да ни поучават умници,които преди това качествено и количествено бяха ос*али и себе си и България!

257

Анонимен

преди 1 месец

Дрът путинист.....

256

Реалист

преди 1 месец

Колкото е по-силно руското влияние в една страна,толкова тази страна е по-изостанала и затънала в проблеми.Сравнете Прибалтика с Молдова,Беларус,Грузия и АрменияМоже да сравним също България и Сърбия с Полша и Чехия - ако чакаш някой да те оправи отвън винаги някой друг ще ти е виновен, я Русия, я Китай, я Сомалия... От племето си зависи, другото са си чисти оправдания!

255

нема страшно

преди 1 месец

Всички знаем ча да си професор в БГ-то е диагноза и по скоро срам. То се вижда, средната заплата в София вече е по голяма от тая в Атина, Будапеща и Букурещ. Никакви заводи не ни трябват, а образовани кадри който да създават голяма добавена стойност. За заводи си има Китай. Майсторите бачкат на по 300 лв надница на ден, сума народ се връща от вън щото тука вече е по добре. Тоя освен някви тоталки друг никой не му се връзва