140

Така е , Радев

преди 1 месец

Служебното правителство на Гълъб не увеличи пенсии и заплати нито със стотинка.Но зароби България да плаща по един милион на ден за 13 години напред на "Боташ".Ти си най-големият шарлатанин лицемер и подлец.

139

GolemPraz

преди 1 месец

Обичайните празнословия от този. Кухи заучени клишета от една куха градинска лейка.

138

Анонимен

преди 1 месец

И по малко репресии от Администрацията върху тез които работят и не чакат да мине ден друг да дойде и да се правят на вечните господари

137

Непукист

преди 1 месец

Вероятно е прав Радев, но всички му речи изглеждат назидание към някакви други, които не били правили нещо, което той смята да се прави. Реално, по-голямата част от последните пет години Радев управлява и е крайно време да поеме отговорност и да говори като такъв. А не да се държи като цар, който винаги е прав и може да назидава.

136

Анонимен

преди 1 месец

А ТИ КАКВО РАБОТИШ?.... НЕДЕЙ ДА ОБЯСНЯВАШ НА ДРУГИТЕ КОГА ЩЕ РАБОТЯТ....

135

Анонимен

преди 1 месец

Радев нали си подсигури себе си и близките си с луксозен живот а помисли ли за българите когато излезе с юмрук да пригласяш на божковите протести когато наетите от Божков лансира ала бала с президента венецуелските машини на Разпети петък през нощта ни наложи и се започна разрухата на държавата ни С ВАС СМЕ твоите викаха виж сега България

134

Име

преди 1 месец

До 162. Имате предвид всички БКП/ДС пиявици! Необходима е лустрация.

133

Пян_Гъ

преди 1 месец

Да де, ама с тази Промяна, която ни натресе, това с доходите няма да стане, нали? Твоята отговорност каква е? Ще си изкараш и втория мандат сладко-сладко ...

132

МВР икономика

преди 1 месец

90% от работещите фирми са собственост на полицаи, фирми крепени от ДС и административен страх, тези незнаят какво е ревизия или проверка! В тези фирми всички имат досиета! Проверено е!

131

Какво да се прави

преди 1 месец

България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

130

Жиката

преди 1 месец

Абе заплатата е разход за бизнеса,затова той дава само минимума дори да може да плаща повече. Значи доброволно няма как да стане,ако има принуда бизнеса почва да минава в нелегалност или намалява заетите.Целият пазарен модел е грешен.Събудете се !

129

бг смешки 2

преди 1 месец

тя е престанал вече ! само "народа " не го разбира защото е яко зле .....и просто измира последните години ...

128

В крайна сметка

преди 1 месец

Държавата Е Виновна.

127

Историк

преди 1 месец

България скоро ще престане да съществува! Исторически неизбежно е!

126

Анонимен

преди 1 месец

Кво значи адекватни

125

Анонимен

преди 1 месец

"На крак о парии презрени, на крак о роби на труда!"... Който се е разпознал, веднага да набие някой! Комунисти н'ещастни!

124

ДостойниятДаВиЕбе

преди 1 месец

145 Ти откъде знаеш какво е достойнство като си те достойна червена пи 444 ка.

123

Винету

преди 1 месец

Генерал Деси и Зелените Чорапи да си гледат работата.Не стават да са начело на държавата.

122

Анонимен

преди 1 месец

Българите винаги ще си живеят в България. Номадите винаги ще се местят от държава в държава.. Всичко е ген...

121

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен145 кога за последно си видел шумкарин да плаща? руснаците банкрутираха сив, ако не са китайците да са овратили и брикс, наще тука през 20 години ни вкарват в банкрут, а "представителите на бизнеса" освен да се дръгнат по тумбаците и да си измислят поводи да бавят минималните заплати с по пет месеца друго да се сетят - по редко.