24

Анонимен

преди 1 месец

До 19 Къде живееш? Касиерка в ЛИДЛ взима БРУТО под 2000лв начално, докъм май 2500-600 след години. ИТ средно в София е на 4000 и нещо нето. Има много ИТта в София на по 2000лв. Казва ти го човек, който е ИТ с има-няма 30г опит и взимащ в пъти средното. Разбира се, не съм на заплата в българска фирма, а дера яко консултантски от чужбина. Твоите лакардии за десетки хиляди в София за всеки ги запри. Очевадно е, че не работиш, не си работил никога и нямаш и бизнес, та да знаеш нещо за парите.

23

РАДЕВ СРЕД ТЯХ ЛИ Е?

преди 1 месец

НЕ МИ СЕ ВЯРВА

22

Успешен инвеститор

преди 1 месец

Как да отида на друго място да работя като ме оплюха навсякъде и се върнах на старата ми работа. Това ме научи да инветирам, за да съм финансово независим и да заобичам старата ми работа с добрите колеги.

21

Анонимен

преди 1 месец

20К-30К-50К няма значение. Колкото и да изкарвате си оставате същите неуки и глОпави селяни. Всички ви презират за неандерталския ви произход. Ето Тиквата има 10милиарда ойро и живее като сккот. Така ще си умре с парите които после други чужди хора ще му ги вземат а децата му ше мизетстват. Жалък народ сте бугарете.

20

Анонимен

преди 1 месец

До 23 Зависи каква е работата. Ако ти е за някой да вдига телефона на клиентите, продавач, хамалин, вярно си в положение да им кажеш за таратора. Пробвай, обаче, със специалист с квалификация и позиция независими от мястото. Примерно аз взимам от чужбина Х0000 евро на месец. Дали ще можеш да натискаш да ти идвам в офиса? Ако ти трябва човек като мен, което не е вероятно, щото са корпоративни неща моите, ще платиш като поп, щото хора за някои неща не само у нас няма.

19

Да живее

преди 1 месец

Инфлуенсърството и промиването на мозъци от САЩ!!!!

18

Успешен инвеститор

преди 1 месец

По-добра работа няма, най-добрата работа е да си финансово независим.

17

Да живее

преди 1 месец

Инфлуенсърството и промиването на мозъци от САЩ!!!!

16

Анонимен

преди 1 месец

Работа от вкъщи?! Да бе . Надай се Маро на голем У.. ама нема!! Няма да платя и един лев на някой дето ще ми работи от нам си къде. Или идваш в офиса или дуаш таратора!! Нали така, селски !!

15

Анонимен

преди 1 месец

До Иван 11 да ти дам работа от какво разбираш?

14

До Иван

преди 1 месец

Значи до слаба работа. Една касиерка в Лидл взима по 20к на месец. В София никой не се хваща за под 15к. Аз работя в австрийска ИТ компания, но си живея в България. Работя само по два часа на ден, през останалото време съм на свободна практика, и си правя по 50к на месец.

13

Нe Знам за Вас

преди 1 месец

ама Банан - не съм близвал от поне 20 години - откак разбрах, че ги Пръскат по 50 пъти на Години, с над 30 различни пестицида и хербицида и са една от най-отровните храни! а помня как Булгарина по Време на СССР - се Страхуваше от Нитрати!!

12

Анонимен

преди 1 месец

Българите са най-простият и невъзпитан народ в Европа а и в целият свят.Балкански турбо-селяни.Тъмни балкански субекти!!Помните ли?!?!Колко точно са го казали германците още преди ВСВ !!

11

Муахаха

преди 1 месец

Важното е да има Банани и тУалетен Папир!

10

Времето е наше

преди 1 месец

Да работат чернокожите та да станат бели като нас.Тук в БГ.е по добре да си всичко друго но не и работник.Шиши, Доган Валкъ,Толупа,Прокопиев,Домусчиев и още мноооооого като тях с работа не са станали милионери.Всичко е врътки,далавери и мошенничества.Не бъдете толкова прос-и.

9

popa ot razgrad

преди 1 месец

защо тази държава е фалирала материално и морално и е абсолютно безстопанствена?...ами защото българина е алчен, завистлив и мързелив...

8

Иван

преди 1 месец

Само хоум работя и само хоум търся като работа. И двете ми работи са хоум, а на 30ти подписах договор за трета работа, която почвам на 7ми. Пак хоум. Тока получавам 3 заплати за 8 часов работен ден. На първата ми работа взимам 7 хиляди на месец, на втората съм на 6300 лева, а сега на третата ще получавам 6900 лева. 20 хиляди на месец е добре. Междувременно търся 4та работа.

7

Мариян

преди 1 месец

Тая държава няма да я бъде.

6

Анонимен

преди 1 месец

хоум офис му е майкката: цял ден държиш джойстика и после ти плащат!

5

пепи

преди 1 месец

А работодателите какво мислят .