128

Анонимен

преди 1 месец

Кирил,Лена се самозабравиха,нито са толкова интелигентни,нито недосегаеми,алчността им за постове и пари отвращава хората ,които гледат какво правят,за семейни ценности и морал да не говорим.

127

Анонимен

преди 1 месец

Това "Корал" някакъв масонски код ли е?

126

до 129

преди 1 месец

В училище беше по-скоро от слабите деца нали? "Възраждане" са отрковено анти-българска партия. Който няма капацитета и знанията да види този *** факт е също вреден за българия.

125

ПЕНСИОНЕР

преди 1 месец

Хората от ПП трябваше да са наясно,че с/у тях ще се изправи добре смазана държавна машина,която не иска България да стане нормална европейска д-ва.Всичките недъзи от управлението на мутрата и Шиши се стоварват върху тях.Ако продължават да държат Тицин за пиар,далеко няма да стигнат.Голяма част от българите не знаят какво е това гражданско общество, и как функционира.Искат си мизерията!Имахте много шансове да покажете истинското състояние на д-вата,докъде са ни довеле мутрите-не го направихте.

124

Има надежда

преди 1 месец

Възраждане е единствената истинска партия. Изграждат се структури в цяла България от родолюбиви българи. Създават се взаимоотношения с други патриотични партии от ЕС. Фейковете за копейки и чужда агентура са просто плякане на кал от крадците и предателите на България. Да, Възраждане иска да развива отношения и със Запада, и с Изтока, но това е единственото правилно поведение, подобаващо на суверенна държава

123

Анонимен

преди 1 месец

Промянта приключи

122

Аман

преди 1 месец

Чак ме е гнус от тези.

121

Анонимен

преди 1 месец

Ако нормален гражданин е жертва на престъпление, той : а) звъни на арменски поп. б) моли се на св. Петър. в) пуска жалба в ДАНС.

120

ъъъъъъъ

преди 1 месец

абе дали лена не е контактувала и с бащата на просто киро ,,, ако ме разбирате

119

кики

преди 1 месец

той тати ми каза какво да кажа и че ставам за политик , а аз слушкам тати , мдааа

118

Анонимен

преди 1 месец

Много случихме с тези хора от ППДБ, ей! Хем умни, хем почтени, кадърни и смели, и най-важното - красиви. Много случихме с тези хора!

117

карачанаков

преди 1 месец

,,Заклевам се, че Атанас Русев ми се обади с крясъци по телефона защо Кирил е сложил Пашата в списъка на за разследване. Лично аз съм виждал дясната ръка на Пашата Росен прегърнат с Атанас Русев на плажа на Корал.,, рече бай Петко . Кире ,пък аз се чудя на кого си се метнал

116

Лука

преди 1 месец

До САМО ГЕРБ Що така?Преди Боко ни цъфнаха налъмите ли?Цялата политическа клика се е обвързала и краде,както и колкото може,законно!Те така си правят и законите.

115

САМО ГЕРБ

преди 1 месец

Да живей ББ!При него си седяхме в бла тото и квахаме щастливи.Никой нищо не искаше-новите магистрали се скапваха преди да им изтече гаранционния срок,ядяхме нитратни плодове и зеленчуци от Турция,никой не ги проверява,изчезнаха специалистите в много направления,институциите работят в полза на мутрите,но не и на гражданите,ограбваха ни яко,но говореха колко сме стабилни,останахме на опшаката в сравнение с др.бивши соц.д-ви.Но голяма част от хората това искат.И пак ще сме в бла тото за съжаление.

114

Тие вече Не Са

преди 1 месец

Проско Поокаляни, а са си направо НаЦвъъкати с Ако от Корупция! Който Пачки Вади от Пачки - Умира!!

113

...

преди 1 месец

Ами ,единственото което прави Петков да говори неща, които до никъде няма да доведат, защото в изборите 70 % от населението на България не гласуват и затова ще има отново коалиции, и по добре да си трае, защото после отново ще седнат на една маса. В момента Петков печели само негативно отношение.

112

Психиатър

преди 1 месец

Всички, които биха гласували за ПП-ДБ, да преминат спешна процедура по освидетелстване. Да се кръстиш "промяна" и да се сглобиш с тези, срещу които уж е насочена промяната. Тези, които още им вярват, трябва да бъдат обявени за недееспособни и да им се назначат настойници. Психическите им разатеойства ги правят опасни както за себе си, така и за околните.

111

333

преди 1 месец

До До 333. Разбира се че да се подправи документ е престъпление, но ти се замисли дали това е работа на ДАНС, дали подправено пълномощно е заплаха да националната сигурност или нещата които аз съм изброил, са заплаха. А Кирил Перков стана министър, щото го избра Румен Радев.

110

Анонимен

преди 1 месец

Буку и Шишо обичат да удрят под кръста...ОПГ-та

109

Анонимен

преди 1 месец

Само полуграмотен или човек част от Измамата би гласувал за търговец на пробиотици като Киро!-----Какъв е проблема с пробиотиците? Изглеждат много по-безобидни за населелнието от "охранителния и застрахователен" бизнес.