47

Анонимен

преди 1 месец

Русия е китайска губерния. Юана заменя рублата като официална валута. На изток от Урал градовете са с преобладаващо китайско население.

46

Наблюдател

преди 1 месец

Турция пази Босна и Херцеговина, Косово и Албания също ще нападнат сърбите ако нахлюят в Босна. Сърбите са надъхвани от Русия, но както през 90-те така и сега Русия ще ги изостави защото има своя война. Сърбите са едни от най простите народи на Балканите и в Европа- все милеят по миналото и тяхната Югославия

45

Съединението прави с

преди 1 месец

Христо Ботев обаче би бил русофил, не мога да си кривя душата.

44

Евроатлант САМО НАТО

преди 1 месец

Иван Вазов днес също би бил Евроатлантик.

43

Свобода или Смърт

преди 1 месец

Васил Левски днес би бил евроатлантик.

42

Стария Джо

преди 1 месец

Сърбия докато си го помисли и Нато (най вече Турция) ще им изкъртят зъбите. Тия сръбски русофилчета не си научиха урока и ще вземат пак американски ракети и още 20 год криза и разцепление. Сърбия е единствената страна на Балканите която постоянно иска да чертае картата наново

41

Смех

преди 1 месец

Хахахах пропаднали сърби ЛОЛ. Ако бяха по-нормални хора, можеше да са по-богати от нас българите.

40

Анонимен

преди 1 месец

Среберница, сега Газа...слабия и невъоръжен губи.

39

Българин

преди 1 месец

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ОБЯВИМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА НА РУСОФОБИТЕ!

38

Пълен ненормалник

преди 1 месец

До 8. Анонимен. . . . . . Приемете Босна и Черна гора, а после и Албания и Северна Македония в ЕС и ги оставете, Докато изпускат от глад оградени отвсякъде от ЕС и НАТО. . . . . Сърбите са православни като нас. Писна ми да изхранвам мослемци по цяла Европа с техните фамилии от по 10 деца! Събудете се православни! А потурчената списвателка да страда от късо!пи!шков!ци с шоколадов тен!

37

До 1

преди 1 месец

Точно така е, не знам защо са ти дали толкова минуси. Сигурно е пълно с руснаци тук.

36

Пълен ненормалник

преди 1 месец

До 8. Анонимен. . . . . . Приемете Босна и Черна гора, а после и Албания и Северна Македония в ЕС и ги оставете, Докато изпускат от глад оградени отвсякъде от ЕС и НАТО. . . . . Сърбите са православни като нас. Писна ми да изхранвам мослемци по цяла Европа с техните фамилии от по 10 деца! Събудете се православни! А потурчената списвателка да страда от *** с шоколадов тен!

35

Анонимен

преди 1 месец

Сръбските убиеци, убиха хората.

34

Анонимен

преди 1 месец

Герои на Чалгария, защитавайте с цената на живота си Чекмеджето, Шкембето и Ферарито! Зиг Зеленски и Зиг Зиг Кирчо и Кокорчо! Хайл Голям Чалгарийски Райх!

33

Анонимен

преди 1 месец

Само гледайте идните години какво ще става в Република Южно Косово - бивша югославска кочччина маседонейя

32

Vol'Jin

преди 1 месец

И какво като някой хора сте на Делян Пеевски ? Като сте доказано виновни по половината НПК и с присъди и то не по кокошкарските членове! Ако ще да сте на папата хора ще висите!

31

Я Аллах бисмиллях

преди 1 месец

На 7-ми май съм поканен на откриване на Арнаудийе - джамия в Баня Лука. Този дядо Дюдюк трябва много да внимава, защото вече не сме 90-те. Турция стои твърдо зад бошняците и ако направи някоя глупост ще види байрактарите над главата си. Босна ще е на босненските мюсюлмани и отива към косовски сценарии, а сърбите могат да се насочат към Белград. За тези шовинисти място ще има само там. Засега.

30

Какъв комунизъм

преди 1 месец

До 24. Анонимен. Нищо чудно. Малкият плaзмодий Путин като нищо ще отвори трети фронт. Но и това няма да му помогне. Демокрацията ще победи руския комунизъм. . . . Купи си мозък! Какъв комунизъм те мъчи! Русия си е чист капитализъм с нотки на империализъм! Но това не променя факта, че Путин е най добрият президент на Русия досега в сравнение с предателя Горбачов и пияндурата Елцин! С други демонокрацията ще победи несъществуващия руски комунизъм, т.е. никога защото не съществува и реалностс е дрг

29

Анонимен

преди 1 месец

Сърбе на върбе, устата им много знае, че те само се правят на некакви страшни :))) Русия е заета в Украйна, не може да се ориентира на Балканите :))

28

Анонимен

преди 1 месец

Балканите са Били и ще бъдат барутния погреб на Европа.Тази сентенция не е от днес и за съжаление ще бъде винаги актуална.Колкото и да не искаме и не желаем да се случи.Три религии и десттина етноса.Няма как.Пак казвам за съжаление.