113

80 бона за голф

преди 1 месец

$1 = 92,28 рубли. Един Голф 3 струва 78438 рубли.

112

Разбрах ви

преди 1 месец

До Джо Байдън - Господин Байдън, в първия момент се зачудих защо искате да се татуира сумата на челото, но после се сетих, че стойността е двуцифрена константа, която няма да се промени в настоящия им живот, така че разбрах логиката Ви, господин президент на най-великата нация.

111

Джо Байдън

преди 1 месец

Българския лев да се смени с долар и на всеки путинофил на челото да се татуира колко долара има в банковата сметка.

110

Време е да го кажем.

преди 1 месец

ПУТИНОФИЛИТЕ СА БОЛНИ ХОРА

109

Анонимен

преди 1 месец

Егати нахалството!Ще ме задължава някой да използвам неговата национална валута. Валута на чужда държава, която не иска да залезе. Дори Империите са до време, и на тия им идва реда

108

Ти си боклук

преди 1 месец

А ти от кой пол си, че чакаш Путин и Кадиров да дойдат и "да те оправят"?

107

Анонимен

преди 1 месец

Доларите се оказаха просто един инструмент за натиск над васалите на САЩ. Аз лично отдавна всички долари си ги прехвърлих в левове, евро и франкове.

106

Путинофил

преди 1 месец

Имам един приятел, който е много богат. Храната, която дава на котките и кyчетата си е по-скъпа от тази, която аз ям. Много е успял. Той ми обеща, че и аз ще стана като него, само трябва да ми покаже как да си движа парите. В понеделник ще тегля ипотечен кредит и ще инвестирам в историческия му парк. Това е парк на историята. Той ще седи там хиляди години, а парите ми ще растат като биткойни. НАЛИ ДРУГАРИ?

105

Анонимен

преди 1 месец

114, еех виждам че не е лесно да си третополов жен дър.

104

Умиращ Хегемон

преди 1 месец

Няма и помен от хегемона, който СССР беше. Днешна Русия е просто развалина с твърде гротескно окрасена фасада. Няма и помен от славните времена, когато всички ядрени ракети и ядрени централи, финансова мощ и потенциал на СССР бяха струпани във велика Украйна.

103

БАБА ВАНГА

преди 1 месец

МОСКВА ОТНОВО ЩЕ Е НА ВЪРХА НА СВЕТА, виждам го ясно. Танкове, посрещани с цветя и рози. Руснаци посрещат натовските танкове в Москва, като Асвабодители. Масква ке бъде велика агейн. Звездите ми го показват ясно. Даже Джордж Буш ми се показва как е в единия танк. На втора линия и пее американския химн в Москва, затрупан от рози.

102

Путлер Капут

преди 1 месец

Пудинг ще си пусне куршума в бункера, ако не тази година - другата. Когато НАТО окупира Москва.

101

ИДЕ ГЛАД! :)

преди 1 месец

България в шенген и еврозоната и русофилите да почват да роват по кофите. :)

100

баба Вангелия

преди 1 месец

Русия ке изчезне от картата на планетата, лето 24-то. Звездите ми го говорят ясно. Всичко сварши. *** ***... поскан салза.

99

Анонимен

преди 1 месец

До Еврото трябва да е Номер едно ,че се ползва на цял континент! === То и австралийския долар се ползва на цял континент :)

98

Анонимен

преди 1 месец

Приятни сънища!

97

Копейкaджия

преди 1 месец

Момчета ще ви оставям. Днес заработих добре. В понеделник Костя ще ми плати.

96

Евродоларитик

преди 1 месец

До "Лев няма от години" - Лев има, и не е спирало да има от Освобождението насам. Не бъркай неспособността на българските политически върхушки от тогава до сега да са достатъчно компетентни, че да използват валутата на държавата за нейното развитие, с "нямането" на български лев. Я си представи иdиoти като досегашните управници от борда насам с дискреционна монетарна политика. Зимбабве на n-та степен да сме. Левът е вързан и в клетка, но си е лев.

95

Джон

преди 1 месец

Дядо Путин ще ги накаже с голямата кожена паламарка.

94

До 98 РУСКА ПОДЛОГО

преди 1 месец

Не се прави на политически анаЛизатор, защото не ти се отдава! За лизатор на задни отверстия обаче ставаш!