47

Анонимен

преди 2 месеца

След изборите като го извикат в едно посолство ще забрави напълно какво е говорил на 26 април. Ще каже, че април е лъжовен, а който му е повярвал сам се е излъгал!

46

Някой

преди 2 месеца

Колко психоаналитици на Борисов се навъдиха? Ама какво си мислил, ама как изглеждал, ама дали се е изнервил, ама какво щял да направи...? Истината е ,че той нищо не прави. Остави Превратаджиите сами да затънат в собствените си Л'на! И те доста успешно го правят,ей така ,с усмивка! Гот им е ! Мина времето ,когато все Борисов и ГЕРБ са им виновни. Дойде време да се върши работа и да се плаща сметката!

45

Гошо

преди 2 месеца

Бойко, защо гърбът, аз си мислех че предпочиташ поза бобър. От всички Силвия е най - хубава.

44

Анонимен

преди 2 месеца

До 36 да Лена е умна благодарение на парапетите веднага получи много много финанси привилегии и управлява здраво Киро Такива тандеми дето се ръководят от парапети са позор 36 Асен осъден в други държави за финансови измами увеличи инфлацията невиждано и провали влизането ни в Еврозоната 36 на тези ли се кланяш

43

Анонимен

преди 2 месеца

ППДБ по добре е за тях са бъдат опозиция А Борисов и Шиши да си направят правителство с проксита им и ще стане доста горещо сами ще се изядат за власт Радев чака двама се карат трети печели но няма да е той печеливш защото е доста глупав

42

Анонимен

преди 2 месеца

До Дочев - тоз па, в политиката е важно да си вътре, не къв цвят си или за кво се 'бориш'. Тая иска да цоца (точка).

41

Българин

преди 2 месеца

Избори минали. Състав подобен на сегашния! Невъзможност за еднопартийно правителство! Никой не отстъпва с предлог, че ще изневерят на избирателите си! Никой от тях не ни е питал дали искаме да ходим по два пъти в годината и да се харчат милиони за тях, пък ние да продължаваме да събираме капачки за ковьози и линейки за нашите деца. Г-да ще ни писне и накрая ще хванем тоягите...!!!

40

Парадокс Бг

преди 2 месеца

На Борисов му липсват моралната и социална зрялост, устойчивост на стрес. Той не понася критика, особенно от млади хора като Бориславова. Веднага си проличава нервността му и враждебността му. Започва да манипулира нескопосано, че Бориславова едва ли не няма право да се изказва за партията му и него, а ГЕРБ и другите партии от сутрин до вечер плюят по ПП-ДБ, измислят и скалъпват мръсни компромати, снимки, арести...Борисов страда от завишена самооценка!

39

Анн

преди 2 месеца

До Право на мнение!До 41Особено Киро!

38

Анонимен

преди 2 месеца

ДАВАЙ БОРИСОВ УСПЕХ ЛИДЕР ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК

37

Анонимен

преди 2 месеца

Лидера на герб, когото още не са го прибрали в затвора, заедно с умните от сглобката за кражбите на милиарди от бюджета.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Всяка власт или личност с власт губи ако ползва само моркова и зрелища или само сопата и зрелища. Висш пилотаж е да държи в една ръка моркова, а в другата сопата и така да балансира по кордата на народната любов и страх едновременно. А в зрелищата да стои отдалеч и изучава и приятели и набелязаните врагове.

35

Дочев

преди 2 месеца

Ваня,Григорова,чавга ли ти изпи мозъка, дори само да помислиш да се пришиеш към банкянския.Ще изгориш като факла за отрицателно време. Не изпадай в умопомрачение от вниманието което ти обръщат някои стари,охранени,опитни кучета. Огледай се, ослушай се и премини ако не идва влак откъм Банкя.

34

Анонимен

преди 2 месеца

До20.Че са шавливи,но не е и без(порно)огледно. Ходят,като пчелички(не труженики) от цвят на цвят като търтей за благодат.Щото в кошера Майката е мъжка ги дережира с"дръжка".

33

Анонимен

преди 2 месеца

Ромите обичат паричките а Борисов е щедър с тях докъде доживяхме ромския вот Копейкин Григорова и ДПС да определят бъдещето на България

32

Анонимен

преди 2 месеца

Боко, Шиши и копейките са новите властимащи, може кака Ваня да се намърда!

31

Право на мнение!

преди 2 месеца

Борисов е хитър, но иска да го мислим за умен!!!Има обаче огромна разлика между хитър и умен!!! Умна е Бориславова! Умен е Асен Василев! Умен е Кирил Петков! Борисов е просто един селски хитрец хлъзгав като змия, с немостоянно мнение, непредсказуем!!!

30

Хахаха

преди 2 месеца

И на Боко и на Шишко гърбовете са им като писти от сланина!яко мазни.

29

От коментара

преди 2 месеца

на Буци станаха ясни няколко неща. Шиши ще купи гласове за Ванчето. ГРОБ , ДПС и Ванчето сумарно ще имат 121 гласа в следващия парламент. Изводи: Най-голямото зло не е Шиши , а Буци, защото Шиши го държи на каишка, и чрез него управлява държавата. Ако няма ГРОБ, ДПС не може да направи нищо. Време е за Магнитски 3 и нова вълна масови протести от ларгото до х-л Плиска. Да си върнем държават обратно от мафията.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Требва да си много хлъзгав, признавам ти го Боко, щом излъга толкова време простолюдието :)))