184

Анонимен

преди 1 месец

Путин се е запасил с памперси иранско производство и въобще не му пука за некви си милиарди помощи.

183

82-ОМБР

преди 1 месец

До 191 Естествено,че е така,и никак друго яче! Ти виждаш(може би проблем),но аз виждам решение! Следващ,и следващ,и следващ пакет военна помощ! Демек повече млади руснаци,руснаци еднокраци;))))

182

Анонимен

преди 1 месец

Как каво ще купи Украйна,сандъци ето какво.

181

82-ОМБР

преди 1 месец

И аз, гащника,и аз се пречислявам!

180

Анонимен

преди 1 месец

Преведено на нормален език така че дори най пр ..о с тия дженндър като 82-ОМБР да успее да го разбере това означава: САЩ дават ,, помощ '' на Украйна но тя задължително трябва да купи с нея оръжия от САЩ,на цени каквито САЩ кажат разбира се. Хихихииѝ,как е кръвното тротинетки скача ли?

179

82-ОМБР

преди 1 месец

Не само,че си копуваме агнешко,но за Великден ходим и по южните морета! Смърт за окупатора!

178

Анонимен

преди 1 месец

До 82-ОМБР.... Хахахаха към това "ние запада" и ти ли се причисляваш бе гащник с гащниците. На Запада такива наведени д*у*п*елизци не им трябват, само за роби ставате! Никога сте били в "Запада", никога няма да бъдете и никога няма да ви поканят да бъдете част от "Запада" . Някои станаха по-големи католици от папата !! Смех, смех , но същевреммено тъжна и жалка картинка.

177

82-ОМБР

преди 1 месец

Кошари,клошари,но западни;))) вие си останете такива каквито сте п.р.и.м.а.т.и!

176

Анонимен

преди 1 месец

До 183 Вие Запада не можете да си купите агнешко за Великден,под всяка статия за повишаване цената на бензина или каквото и да било ревете като сарански мечки,ама на маса и по форумите сте голяма работа. ,,Ние Запада..'' клошари.......

175

Иван

преди 1 месец

Ами то излиза, че от Конгреса и Сената нищо не зависи, щом изпращат оръжията преди гласуването или че са знаели какво е решението още преди гласуването или че няма значение Демократи или Републиканци-политиката е обща. Такава пародия се оказа тая демокрация - същата като ***.

174

Анонимен

преди 1 месец

Фр3нския геронтофил разправя че Европа трябвало да изгради съседски отношения с Русия след края на украиския конфликт. След удара срещу хотела в Чернигов натъпкан с френски офицери набързо му секнаха мераците да праща войски срещу руснаците. Хаахахааааа.

173

82-ОМБР

преди 1 месец

До 178 Ти кое не разбра,че на Украйна не са и нужни напечатени хартиики,а и трябват от големите американски пушки!?

172

82-ОМБР

преди 1 месец

До 176 За Запада тази война още не е започнала! Ние Запада все още "воюваме"подхвърляйки жълти стотинки на Украйна. Измори ли се Украйна,едва тогава почваме ние! Смърт за окупатора!

171

Анонимен

преди 1 месец

Само Русия може да се бори с НАТО като едновременно : 1.увеличи границите си с НАТО с ок 2000 км, 2 вероятно е пратила на смърт поне стотина хиляди свои и граждани и 3 увеличава печалбите на военното производство на САЩ.

170

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 177 Няямой да е чувал ,,великите ,ултра-хипер модерни'' натовски танкове Леопард, Чаланджър и Абрамс да са се правили на велики напоследък? Няма и да чуе,защото още при първите им участия в реални бойни действия си биха камшика,тези които останаха цели разбира се. Останалите руснаците ги превърнаха в катерушки за децата в руските градове. Муахахахахаааааа

169

Анонимен

преди 1 месец

Толкова пари да ги изброиш трябва ти годишната отпуска! Ако им дадат 1 млрд по малко шса усетят ли? Кой ще ги брои! Някой може да ги гушне! ....беше майтап, не ми се смейте

168

Анонимен

преди 1 месец

Голяма работа са 60 млрд, ей! Сигурно ще стигнат на Зеленото да изпрати в месомелачката още поне 60 000 украинци. Но това може и да не стане, въпреки милиардите. Украинците осъзнават, че не са нищо повече от пушечно месо и бягат от мобилизация. А които са на фронта вече отказват да влизат в безумни сражения. Така че броят на шарените хартийки им все по-малко значение. А какво стана с онези от Чуждестранния легион? Има ли още някой жив от първата партида?

167

Анонимен

преди 1 месец

Мокри сънища на евроатлантически клиентелисти. Тези пари не са за Украйна, тези пари са спонсорство за американски производители на оръжие. Така ще се симулира престиж, Украйна е само повод да се постъпи така. Украинци ще имат честта и задължението да умират в американските танкове. Да ни пази Господ от такива "помагачи"!.

166

Анонимен

преди 1 месец

Някой да е чувал руския черноморски флот да се е правил на велик в скоро време,да е изпълнявал поставени задачи в скоро време!? Каде е руския черноморски флот сега? И децата знаят! В източен безветрен залив(оцелелите)лижат рани! Смърт за "братушките"!

165

Анонимен

преди 1 месец

Западът я загуби тази война.