103

А пък

преди 2 месеца

Слабите места на адмирала са две: празната кратунка и укротрътката му.

102

Анонимен

преди 2 месеца

ДС/БКП отново ще разделят стадото, но вече се включиха миsирките, очакваме скоро и врачките ! Тази схема я внедри Луканов, стратегът на комунистите който пръв разбра каква липса на мозък има в 90 % от населението на България ! Все пак това е продукт който създадоха комунистите като избиха 95 % от интелигенция на България и разселиха генът на проsтака за 45 г. властване до 90 % мнозинство ! Не се чудете това е реалната истина ! България потъна на 09.09.1944 г. !

101

Анонимен

преди 2 месеца

Разбрахме вече какъв друг народ сте с толкова милиона бегали.

100

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ и ДПС блокират 1,3 милиарда евросредства към България по вече одобрения План за възстановяване и устойчивост

99

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен86 - а защо украинците нямат по-тежки джонки? Айде да се изходиш по въпроса.

98

1,6

преди 2 месеца

Ти пък си предател като повечето българи

97

По същество

преди 2 месеца

Като те'сти'сите на бика които си висят. Ама смееш ли да ги удариш като знаеш какво ще ти се случи. Имам чувството, че тия урук-хаи на Зели са ***'зох'исти.

96

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Американците удариха джакпота с тия украинци. Такива баалаами да се бият за тях до последния обитател няма да намерят никъде в галактиката.

95

анонимен келеш

преди 2 месеца

Нашите кАпейки тук още не могат да разберат,че ние НАТО помагаме на Украйна за да може да има колкото може повече жертви от руска страна и повече разплакани руски майки в тази война и то без да си даваме зор:):):)Ето докато русначатата се крият из окопите от бомби аз лично другата седмица ше я карам на почивка в съседна Гърция:):):)

94

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна няма никакво значение тук. Русия може да приключи с Украйна за 2 дни каквито и помощи да и дават. Залогът е друг. Декември 2021г Путин направи предложение, нарекоха го ултиматум - момчета, реалностите се промениха, айде сега ако обичате, изтеглете се малко, и да живеем мирно. Тогава му се изсмяха, а сега пищят. Русия ще постигне целите си от декември 2021, и не забравяйте, че има такава традиция при Путин: второто предложение е по-лошо от първото, но по-добро от третото.

93

61 милиарда

преди 2 месеца

A какво ще стане ако след като изхарчат 61 милиарда, Украйна не е постигнала никакви успехи ами е загубила още територии и няколко стотин хиляди убити? Джо ще отпусне ли нови 61 милиарда?

92

Хххх

преди 2 месеца

До 98ЕЕе недей така как може така да пренебрегваш македонците....те са в силна конкуренция с укропитеците

91

Анонимен

преди 2 месеца

явно руснаците здраво са му лекували хемороидите на този откачалник,че много се е озлобил

90

п.п.

преди 2 месеца

СЛАВА НА РУСИЯ! СЛАВА НА ПУТИН - стожер на славянството!

89

Анонимен

преди 2 месеца

Слабото място на урките е мозъка,или по-точно липсата на такъв.По-проста нация от тия нямя по света,прости,мързеливи,крадливи и продажни,пфууууу....

88

Анонимен

преди 2 месеца

Е айде де ...все тоя Крим Ви е в насранитеусти....Османската империя не го удържа Крим та Вие ли...ако го превземете Крим като български турчин Ви гарантирам че ще си върна българското име...

87

Анонимен

преди 2 месеца

Всички българи се надяваме руснаците да унищожат него и цялото му семейство!

86

Спомняте ли си

преди 2 месеца

като дадоха на украинците касетъчни бомби? Е и руснаците изкараха - и сега урките няма къде да се дянат! Ами със квадрикоптерите? Същото се задава и сега. С водните дрончета. Скоро Урките ще реват че ги е страх от водата!

85

анонимен келеш

преди 2 месеца

Абе евала на Вовата!С тази бърза специална военна операция(3дни Киев)разплака стотици хиляди руски майки:):):)Тва голем зор да денацифицира Украйна докато на другата му граница(Финландия) НАТО разположи огромен брой ракети къде ше посетят Москва за 3мин:):):)

84

ХАХА ХА ХА!

преди 2 месеца

Рунд 2 - руснаците знаем че в началото не са много силни. Сега са приготвили дрончета прехващачи та играта ще е интересна! Най-вероятно историата ще се повтори като със всичко украинско-западно досега - жалки опити да спрад историята и руската армия.