134

ъ

преди 2 месеца

Голяма работа са 60 млрд, ей! Сигурно ще стигнат на Зеленото да изпрати в месомелачката още поне 60 000 украинци. Но това може и да не стане, въпреки милиардите. Украинците осъзнават, че не са нищо повече от пушечно месо и бягат от мобилизация. А които са на фронта вече отказват да влизат в безумни сражения. Така че броят на шарените хартийки им все по-малко значение. А какво стана с онези от Чуждестранния легион? Има ли още някой жив от първата партида?

133

Не регистриран

преди 2 месеца

Ще има бой твоята тиква от твоите.Да знаеш че ще вие като куче.Дрогльо

132

Петър

преди 2 месеца

Путин веднага трябва да удари Киев с 2 ядрени бомци и да се прикрйчна с тоя цирк.

131

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленикавият льольо още не осъзнава, че тези милиарди не са подарък, а високолихвен заем.

130

ддд

преди 2 месеца

извод..не си избирайте за премиер или президент евреин...особено евреин клоун...ще ви таковамамата...

129

Анонимен

преди 2 месеца

прооозчидутоукър...именно не е втори Афганистан тъй като там СССР се провали...а сега няма да има провал...до последния укропитек

128

Миш

преди 2 месеца

Какво сега ще искаш и хора за помощ ли *** . Вземи и събери сънародниците си годни за воюване по българските курорти. Никой българин няма да отиде на сигурна смърт да се бие и то с руснаци . Това си е твоята война воювай си сам . Русия не ми е направила нищо лошо а и са православни христяни като мен .

127

Бай Дрън

преди 2 месеца

Ами Зеленски намеква явно, как американските войски избягаха от Афганистан. Вероятно се надява и американците да НЕ се пръждосат от Украйна. Аз така го разбирам.

126

Говедовъд

преди 2 месеца

Бидона и Тромпета осигуриха пари за изборите,пък Зеле нека си дрънка.....

125

Бай Дрън

преди 2 месеца

Иначе, такива рундове, дето печелим войната, сме гледали- Химарси, Патриоти, Леопарди, Абрамси...очакваме рунда Ф16 и Рунда 13 млрд в касичките на Заленски. Надявам се това да са последните рундове и да не искаме рунднФ35, МКС, Великият Поход до Марс.

124

Ха-ха

преди 2 месеца

Защо ли Зеленски споменава Афганистан? Май не е много уверен дали няма да стане пак същото.

123

Бай Дрън

преди 2 месеца

Да живее демокрацията или както казва Зеленски, да живеят свободните демократични, президентски избори.

122

+

преди 2 месеца

Верно ли тоя обещал 500 000 парчета пушено месо срещу помощта от САЩисаните. Връщайте му курортистите да вървят на фронта .Това ще да е последната им година.

121

Анонимен

преди 2 месеца

"Шоуто трябва да продължи",пееха Куин!

120

Дедо Ристо

преди 2 месеца

Отпускат помощ, за да могат да я крадат? Всичко е видно и ясно.. Жалко за убитите хора и от двете страни....

119

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде и Новомихайловка падна. Всеки божи ден Руснаците се придвижват може и да е бавно но утилизацията на Укрофашистите е с пълна пара а това е най важното. Абсолютно нищо не може да помогне на Укрорайха дори и Господ. Дните на Зеления наркоман както и на измислената му държава Украйна са преброени.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Я да пратят малко войска от България. Така ще докажем, че сме верни на Америка.

117

Анонимен

преди 2 месеца

Когато Афганистанската армия загуби от талибаните тя беше по-силна от много натовски армии - с 300 000 войници, отлично екипирани и провизирани, с най-модерна техника, вклюително самолети, а пари никога не са им липсвали. Южен Виетнам също загубиха в момент, в който имаха най-много техника и тя беше хвърляна в морето. Парите и техниката няма да спаси Украйна, хора няма.

116

Анонимен

преди 2 месеца

Подписа закона за могилизация и парите дойдоха, въпроса е кой ще вземе украинската безценна земя която ще бъде обезлюдена.

115

и тая война

преди 2 месеца

НАТО я загуби.