39

Моника Люински

преди 4 месеца

Като гледам тоя тлъст дъртак на тениската едва ли може да го вдигне вече, но сигурно й е сложил пурата, с която се е снимал, вие как мислите???

38

абе

преди 4 месеца

според нея 80% от българския народ са руски шпиони! разправяй ги на шапката ми, джофро!

37

Leopard 2A6

преди 4 месеца

Немският Leopard 2A6 е подбит под Авдеевка и в момента пътува към парка Патриот в Москва, където ще го покажат в най-скоро време. Там вече са изложени американски БМП M2 Bradley и немската БМП Marder 1A3. Американските танкове Абрамс си чакат реда в Източна Украйна, само английските Челинджър още няма пленен танк. ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ НОВИНИ

36

Никой

преди 4 месеца

Няма повече шпиони и подели в Европа от САЩ. Това първо. Второ, очаквайте скоро тая от Островът да я почерпят с новичок и да обвинят Путин. Вече го направиха веднъж.

35

До 34

преди 4 месеца

Бълвоч, бълвоч и лъжи, това са ти ,,братушките", и на каква възраст трябва да си че да ползваш това ,,братушките" ? Това и от соца последно!

34

патката Нахалная

преди 4 месеца

Не зная какво да очаквам от него/Путин/...Вероятно той ще го направи...и се хвана за ПАРАПЕТА и чесалото...

33

Leopard 2A6

преди 4 месеца

Немски танк Leopard 2A6 подвиг в Източна Украйна е изтеглен от бойното поле и пътува към парка Патриот в Москва, за да бъде изложен като трофей, заедно с американските БТР-и и скоро и американски танк Абрамс ще има в изложбата на трофеи в Москва, само с английските танкове Челинджър има проблем, защото наркоманите не ги пускат в бой и няма как да ги пленят братушките засега. ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ НОВИНИ, а вие ни показвате една употребена и изхабена к... незнайно защо каква изобщо е тая???

32

патката Нахалная

преди 4 месеца

Винаги съм предполагала, че в Европа има много руски шпиони...А стига бе ...това не може да бъде...

31

Анонимен

преди 4 месеца

То това всеки го знае, то и винаги е било така! И в най-голямата мизерия за народа си, те са хвърляли милиарди за шпионска мрежа в света, за финансиране на преврати, граждански войни ! А Путин защо е разведен?

30

OZZY

преди 4 месеца

Тази е нагледен пример за последствията от големи количества алкохол!

29

НЕ СТАВА

преди 4 месеца

ВЕЧЕ

28

Анонимен

преди 4 месеца

Ех тази България, направо ще си помислим, че от нас зависи всичко :))) Най-древната държава в Европа, която никога не си е сменяла името и очакват от нас чудеса :)))

27

Прости и тъпи са

преди 4 месеца

българите. Като хаитянците - некачествен народ. Вижте как живеят Япония и Южна Корея под опеката на САЩ и как живеят българите вече 35 години и Хаити 100 години под опеката на САЩ. Всичко си е до народа, качеството на народа, българите просто са непълноценен народ.

26

Ром"с

преди 4 месеца

Таз има ли някакви доказателства за това или си "плямпи" по инереция или да е на "екрана"..нито едно доказателство не каза,а само общи приказки..

25

Анонимен

преди 4 месеца

Да бе, Путин мисли денонощно как да навреди на Навална и на Грозев. Тея да не са с мания за величие, дори и господарите им не им обръщат особено внимание.

24

ПроСоТо

преди 4 месеца

До Анонимен НИЩО,що за въпрос ?!

23

Луната

преди 4 месеца

И Аз имам чувството, че ще изгрее второ слънце в Европа някъде.

22

Анонимен

преди 4 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли Крим, вече?

21

КокоБийч

преди 4 месеца

Много и разбира главата. Ако толкова чаткаше, щеше да предвиди кво ще стане с Алекси. А сега дрънка нонсенс от рода на: Ще ползват ядрено оръжие и т. н. Не вярвам да изгрее второ слънце в Европа някъде, но никога не се знае на Владолф колко мозък е останал в мишата азиатска кратуна?

20

ПРАВА Е

преди 4 месеца

ВИЕ ДАВАЙТЕ ВСЕ ПО-ДАЛЕКОБОЙНИ ОРЪЖИЯ НА КИЕВСКАТА ХУНТА, И В ЕДИН МОМЕНТ ДАЖЕ НЕРВИТЕ НА ПУТИН НЯМА ДА ИЗДЪРЖАТ