107

Анонимен

преди 1 месец

Политиката на ЕС претърпя крах. Официално и на всички направления!

106

До 98

преди 1 месец

Краваря не може да ти посочи източник, защото Путин никога не го е казвал! Това за трите дни го каза шефа на ЦРУ Бърнс!

105

Анонимен

преди 1 месец

"За защитата на Израел, който не е член на НАТО, страните от Запада не се нуждаеха от член 5 на Алианса. Същото е възможно и по отношение на Украйна - нужна е политическа воля", заяви Зеленски. И заплака.

104

Анонимен

преди 1 месец

Комикът, който спечели изборите в Украйна, обещавайки мир, унищожи страната и уби цяло поколение мъже, предизвиквайки конфликт с Русия, заради американските си кукловоди. Сега той плаче, понеже американските обещания за непоколебима подкрепа не струват нищо.

103

Анонимен

преди 1 месец

До До 95, аха възстановен е, даже местния футболен отбор догодина ще играе в шампионска лига:) нали

102

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен:"Давай да те видя, кравар!"-___- аре ве, паткар!

101

Анонимен

преди 1 месец

до 95 Кравар, ти знаеш ли какво мащабно ударно строителство сега има в разрушения Мариупол? Гледай как ударно руснаците възстановяват града, кравар!

100

aZ-ът

преди 1 месец

Западът ще ближе тапети под вода. Процесите на разпад са почнали и най-хубавото е, че вече не могат да бъдат прекратени. Гният от вътре. Още сега на изборите Юни нормалните европейци ше ударим не шамар, ще удари мощен шут отзад на либералнта из... която управлява. А на САЩ и Запада ... споко ... Русия, Китай , Индия , Пакистан и ИРАН рабраха, че единствено обединени могат да им прережат гърленцата на тия ... и аз ще съм на първия ред с пуканките.

99

Анонимен

преди 1 месец

Пълна помия и евтина пропаганда.

98

До 95

преди 1 месец

Хаха Мариупол е вече възстановен ;) Руски фирми го възстановяват и даже създават работни места ;)

97

Анонимен

преди 1 месец

до 93 Ако ми намериш някъде в медиите че Путин е казал някога че ще превземе Киев за 3 дни, аз директно ти давам 1000 лева. Чукваме си среща и ти ги давам от сърце, кравар! Не се майтапя. Давай да те видя, кравар!

96

Запада

преди 1 месец

Да си поръча ПВО ракети от Китай по Али експрес!От САЩ може да чакат още 10 години.. е както ние от 4 години чакаме Ф-16!

95

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък казвам, щом продаването на пво е голяма далавера, да започваме да произвеждаме пво и у нас! К'во ме инересува за какво спорят мaлoyмниците тук! Пари се печатат, на когото му трябва пво ще плати!

94

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 92 къде че се завърнат бре в разрушените градове ли? *** и да се завърнат къде ще работат в азовстал ли ;)

93

Анонимен

преди 1 месец

През февруари хора на ППДБ от военното министерство са говорили с украинската посланичка да подарят нашите ПВО С -200 и С-300 в замяна на ПВО Пейтриът от САЩ след 10-15 години!

92

Анонимен

преди 1 месец

Малкия бункерен диктатро, каза че като превземат Киев за 3 дня, после ще се справят със проядените от украински гризачи дамби :)))

91

Анонимен

преди 1 месец

до 88 Ми то и не трябва и да има НИКАКВО мирно руско население в Донбас докато трае войната. След войната ще се завърнат руснаците при освободен Донбас, мозък "умен" краварски!

90

Анонимен

преди 1 месец

"Почти пълното унищожаване на иранските безпилотни самолети и ракети при удара срещу Израел е победа за израелските системи за противовъздушна отбрана (ПВО)."... А общо разходите са 68 милиона долара за Иран и 1.5 милиарда за Израел и сащ... Понеже краварското пво е много скъпо... При още една подобна атака на Иран и ще се наложи и окрайна да дава оръжия на Израел..

89

До 85

преди 1 месец

Щото руснаците не си сглобяват същите дронове за 500 долара а ;)

88

Анонимен

преди 1 месец

до 85 Аре премахни една нула, а? Такъв дрон струва 20 000 долара. 200 000 долара? Ти крилата ракета с дрон ли сравняваш?