10

Анонимен

преди 1 месец

400 до 600 000 били работещите бедни с под 60% от средната заплата месечен доход. Като сметнем, че тази заплата е 2100лв, някак заплатите на тези хора отиват много близки до таблицата с минимални заплати по длъжности. Дали пък случайно тези 25-30% от заетите не са основно осигурени на минимум и получаващи в плик, за да се крият данъци? Не друго, ама едни плащаме хиляди на месец, други не и пищят да им се дава още и да се вдигат данъците на плащащите глу па ци.

9

Анонимен

преди 1 месец

В Германия е по-зле, там заводите масово се изнасят в САЩ и в Китай, но там са стандарат е по-висок и още не им е опрял ножа до кокала.

8

До 6

преди 1 месец

Не си, ама пишеш тук. Защо като не поглеждаш назад. Стой си там, ава и не гласувай. Трябва да има пълна забрана за гласуване на хора живеещи извън България.

7

Анонимен

преди 1 месец

Tesla спира доставките на Cybertruck и уволнява 14 000 служители. Причината - ниски продажби заради глобален спад на световния пазар на електромобили

6

Анонимен

преди 1 месец

Едни работят за стотинки,други ги издържаме по хотели Ол инклузив с години.Сбъркана държава

5

Анонимен

преди 1 месец

Нямам идея какво се търси на пазара на рoби в България. Откакто преди 20 години дойдох тук в Мюнхен никога не съм поглеждал назад.

4

Някой

преди 1 месец

Бизнеса търси хора да работят по 10-12 ч 6 дена за минимална заплата и без осигуровки. Ама вече няма балъци и постоянно реват няма хора. Има работливи и талантливи но искат заплащане. А на бизнесмените не им се дават пари. Няма да даде 1000 лв за рез части но за джуки и цицици на мутресата може.

3

Анонимен

преди 1 месец

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.

2

Анонимен

преди 1 месец

друсане,алкохол, ядене, кючеци, салфетки, малдивите, дубай, 3000 евро квадрат пълни колички в големия магазин, бал за 5 бона, айфон за 2 бона а пари няма беднотия.

1

Анонимен

преди 1 месец

"Работещите бедни се увеличават, какво се търси на пазара на труда?"------------------Роби, очевидно.