19

Анонимен

преди 1 месец

Тези са измислили начин да ошушкат с още някой лев портмонетата на пенсионерите. Имаш безсрочна лична карта - *** да я смениш и плати още 50 лева за това.2 300 000 пенсионери х 50 лв. = 115 000 000 лв. у чекмеджето на ченгето.Грабителска държава, грабителски ЕС!

18

Анонимен

преди 1 месец

Хи-хи! При планираната пенсионна възраст - 70, някак не върви да те отпишат от към подновяване на документи, нали? Затова, хем ще вървят едни разходи, хем 70 годишните ще се чувстват като неотписани.

17

Анонимен

преди 1 месец

Нашите близки да са живи и здрави и след 30 години да си сменят документите.

16

Ник

преди 1 месец

Придружавал съм няколко пъти майка ми при пътуване със самолет в чужбина, тя е с безсрочна лична карта, при чекиране срок на валидност въвеждам някаква произволна дата, например 31.12.2034, споделял съм го това на летището, и на гишето казват, че е те така правят, като имат пътник с безсрочна лична карта. сега, не разбрах, безсрочната лична карта задължително трябва да се смени ?

15

Анонимен

преди 1 месец

Поредната глупутевина , спусната от началниците в ЕС. И българските власти решават да замажат гафа.

14

Танто за кукуриго

преди 1 месец

Абе, ний да направим жизнения срок без граница, пък докИментита нека са със срок и валидност )))

13

Анонимен

преди 1 месец

И ко на 100 години трябва да ходиш по опашките да си вадиш карта, до там ли опря бюрокрацията?

12

Анонимен

преди 1 месец

Съгласен съм ако мюлюционерите ходят по селата с фотоапарат и принтер и дават личните карти на място на хората

11

Ееее

преди 1 месец

Гражданин на 80+ години ще обикаля гишетата за да подаде заявление и да му се издаде лична карта. Как би стигнал до тези институции и попълнил необходимите документи. Може би целта е да не се изплаща пенсия на такива граждани с оглед изтекла валидност на документа

10

Анонимен

преди 1 месец

Вие нормални ли сте? Как ще заведеш 80 90 годишен човек да се реди цял ден по опашки за лична карта ??

9

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време беше и не е над 70, на 60 е. Пробвайте да купите билет за самолет от Бългериа Еър, има поле до кога е валиден документа, а той безсрочен. Човека ако няма паспорт какво прави, а паспорт не ти трябва никъде в Европа, реално беше пълна глупост.

8

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 7 - Ами! Предложението предвижда 70-годишните да получат лична карта, която да важи през следващите 30 години, а след това да си извадят нов документ за самоличност. Значи ще се живее повече от 100 години! Ура!

7

Анонимен

преди 1 месец

защо,как ще ги водим в инвалидни колички те не могат да стоят прави да ги снимат накои вече не могат да се подпишат от деменция

6

Анонимен

преди 1 месец

Това засяга малцината, които по чудо въпреки пенсионната реформа ще доживеят до 70.

5

Анонимен

преди 1 месец

Защо трябва да приемаме всички тия безумни европейски регламенти? Как някой дядо или баба на 80 г. и живеещ на село в Родопите примерно ще се придвижи до град за смяна на лична карта. Защо ЕС се занимава с всевъзможни наистина безумни решения, които само натоварват хората, а не са им в помощ. Тия наред ли са в главата???

4

Баба гуси

преди 1 месец

Окрадаха всичко и останаха само столетниците и тях да окрадат

3

Анонимен

преди 1 месец

и как 100+ годишен човек ще си подмени ЛК?

2

Анонимен

преди 1 месец

Ако бяхме държава щяха да се издават всички колкото може по-бързо, без изкуствени забавяния заради дескриминация по финансов признак и безплатно, защото е задължение на държавата да ги издаде, а не да плащаш данък че си се родил тук.

1

ze nigmar

преди 1 месец

Конрад дяволът:)))