43

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Никойотдавна се спори и за произхода на думата slave-янин, на фона на факта че матерен език на петер ди ерсте и катето е ненцкия

42

Никой

преди 1 месец

До Зарко Попа. Отиди в Северна Корея да видиш па там какво спокойствие е. Чудо! Даже и телефонче няма да ти дадат за да не си губиш времето в нета и да не се нервиш. Децата там растат здрави и силни. Готвят ги за войници.

41

Анонимен

преди 1 месец

Идва края на сатанинската династия от Израел

40

Никой

преди 1 месец

До Евразин АлахакбаровОтдавна се спори дали прабългарите са Арийци като персите или тюрки като Турците. Така или иначе са се омешали с другите и сеге се броим за славяни. В същото време българският език няма падежи като в другите славянски езици, но има много общи думи.

39

Анонимен

преди 1 месец

Защо ключови арабски...? Много просто - защото са поробени от САЩ и ги управляват от посолството като нас.

38

Зарко Попа

преди 1 месец

Говорите за Иран преразкази от чуто-недочуто. Преди само няколко месеца бях там на обиколен тур с българска група, красива, спокойна държава, хората са изключително гостоприемни и дружелюбни, никъде по света не съм получавал толкова добро отношение като чужденец. Иран е страна с достойнство, която не се притеснява да се опълчи на целия свят, както вече е ставало в миналото.

37

IQ 3.14

преди 1 месец

До Цирк цирка ще почне в коментарната секция като пъкне заглавие "саудитска арабия дава ракети хоук на украйна" (саудитците си ги произвеждат)

36

Цирк

преди 1 месец

Защото САЩ ги изнудва че ще им спретне, Арабска революция, ако не слушат.

35

Никой

преди 1 месец

До Британски учЕн"Иранците не са араби, не говорят арабски, единственото, което ги доближава до арабите е религията, нищо друго. Арабите завиждат на Иран за техническия прогрес, затова се обединяват с Израел."Ти производството на оръжия за технически прогрес ли имаш?Какво иранско си си купил освен фурми?Шериата е прогрес,нали?И ти си се сбъркал некъде.

34

Анонимен

преди 1 месец

Гледайте такси 1, за да разберете какво означава задружно европейско семейство. Това не е просто състезание между мерцедес и рено. Има много по-дълбок смисъл. Гледах го за първи път преди 10 години и сега пак го дадоха. Много говори и вече го гледах по различен начин, че и по-осъзнато.

33

Анонимен

преди 1 месец

Турция, Сирия, Ливан, Саудитска Арабия, Йордания, Египет всички запазиха неутралитет. Нито са помагали, нито са пречели.

32

IQ 3.14

преди 1 месец

най е интересно, че нито е отразена до момента петата годишнина от пожара в катедралата нотр дам. нито па има статия за годишнината от взривяването на църквата света неделя. явно не е кошерно, имайки предвид кой плаща статиите

31

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Анонименжалко татарче, до преди година се биехте в гърдите че персите са брачеди на тия дето наричате прабългари.

30

Анонимен

преди 1 месец

църни арапи ирански, перси, мерси, един дол дренки

29

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

от коментарите става ясно, че за класическите индотатари като дежурния ши3и, и за инж. балкански иранците са "църни арапе" . напомняме на национал социалистите с завишено самомнение, че и саудитците, и йорданците и иранците са европеидни

28

Анонимен

преди 1 месец

Йордания помогна на Израел. Спор няма, но откъде накъде вкарахте Саудитска Арабия като помагач? Много ви се иска да скарате Иран и Саудитска Арабия. Не е важно колко цели са паразени и колко ракети са свалени. Най-важното е, че Иран показа на цял свят, че има кураж да удари Израел с най-масовата въздушна атака и да наказва евреите за тяхната наглост.

27

IQ 3.14

преди 1 месец

щот ще им сменят хоука с пейтриът ;) а обучените да бият шахеди хоукове знаете къде ще идат. даже е много спорно дали арабите или блекуотър са били оператори на системите по време на иранската атака, както гласеше партенката за либия, дето всеки зелен чорап на три ракии я разправяше като държавна тайна

26

Исус Йосифов

преди 1 месец

Защото богатите араби обичат кинтите, повече от достойнството си. Хората, които сме независими, самостоятелно мислещи и с чувство за справедливост, общо-взето, подкрепяме повече Иран, на страната на самозабравилите се евреи са хора, вървящи винаги след по-силния, склонни към поддлост и всякакви мерззости в живота, с каквито не е хубаво човек да общува.

25

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да съм на страната на страна ,която уби,изгори и осакати хиляди деца и бебета!

24

Анонимен

преди 1 месец

Някак си съм за Израел в тази война.