39

Аха

преди 1 месец

До браво на ГрозевАбе че Грозев умее да обърквап лановете е вярно. Но най-успушно успява да ги обърка в своя вреда. Вре се там където пари, после да не настъпи котето и да се чуди как така? Безплятен обяд нама. Той го знае. Обаче вече си изяде обяда. Иде време за сметка + бащшиша.

38

Анонимен

преди 1 месец

Като за застрашен журналист под прицел на руското разузнаване не слиза от медиите ръсейки глупотевини и съшити с бели конци полуистории, колкото да си заслужи субсидийката...Нещо като официално *** на атлатическо/соросоидната пасмина е Грозката....Но идва Тръмп торнадото и орязвайки субсидии и променяйки политиката такива набързо ще се научат да работят истинска работа иначе ще умрат от глад.

37

не е добре

преди 1 месец

съчинява си и си говори , а сега се е уплашил . в българия има агитки и мигранти и ще го притесняват .

36

3 5 8

преди 1 месец

много правилно

35

браво на Грозев

преди 1 месец

Не ми харесва че pyсофилистиците необезпокояване дращят руска пропаганда. Трябва да бъдат извадени на светло и журналисти като Христо Грозев добре им объркват плановете на продажните руски слуги.

34

Анонимен

преди 1 месец

Дори дашната Навална му е била шута и сега се такова с Чичваркин. Вече няма как да пише хвалебни пропагандни статии и за нея.

33

Защо изтрихте?

преди 1 месец

Да не би да не е вярно, че спи с жената на Навални, докато се представя на целия свят за негов защитник и човека лежеше в затвора??????? Човекът е пълен с морални ценности.

32

БАНко

преди 1 месец

ТОЙ СЕ СТРАХУВА , НО БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ ПРЕДАТЕЛИТЕ И ПОДОЛОГИТЕ - НЕЖЕЛАН СИ !!!

31

Аха

преди 1 месец

Правилно, не много здравословно да се прибере в България. Нека кюти там където е, колкото може. Пък каквото Господ е казал...

30

Анонимен

преди 1 месец

Този е абсолютен клоун!!! Каквото е казал, след време всичко се оборва. Не знам до кога ще се дава трибуна на такъв неадекватен ***?!?!?!

29

666

преди 1 месец

Кво ти пука...ти пък си се поставил в услуга на английските тайни служби.

28

Анонимен

преди 1 месец

Тая изтривалка на ЦРУ рано или късно ще получи куршум от американците. Вече става ненужен и последно ще опитат да го превърнат в "сакрална жертва" с пропаганден ефект. Така че, дали ще дойде тука да го претрепат руснаците или ще стои там да му теглят куршума от ЦРУ - все тая. Пътят на такива употребени памперси като него винаги е на *** в крайна сметка.

27

ПРАВИ СИ ПИАР.

преди 1 месец

Тука брато""има толкова управляващи и надупарени кът тебе на саща,че брой немат. Никой не ги закача. Ти страх те било. ЛЪЖЕШ ИЛИ ИМАШ СТРАХОВА НЕВРОЗА. АЙДЕ БЕГАЙ ЗА ГЪБИ В ГОРАТА ША СА УПРАИШ.

26

Българин

преди 1 месец

До 24 мда вие доларките много се кефите на българи, които са се отказали от българско гражданство

25

Програмист

преди 1 месец

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

24

Анонимен

преди 1 месец

Гледам копейките са се рaзцвилили в коментаритe, значи Грозев добре ги е настъпил по мазола русофашистите и жалките им слуги в България

23

Еееее

преди 1 месец

Ние не сме достойни за такива герои, да си седи където е сега и да не се помазва, Путин дебне

22

Българин

преди 1 месец

Щото знае, че ще го набараме и ще виси на дървото тоя предател!

21

Малиии, мале...

преди 1 месец

И с право се страхува! Нали знае, че имаше един "родолюбец" като него на когото му отвори чадъра.

20

A

преди 1 месец

И това е много добре че се страхува и не идва)).Стой си в някоя дупка, п л ъ х, там ти е мястото!