51

Анонимен

преди 1 месец

Територията на САЩ е уязвима,затова и недопускат чужди бази да тяхната територия.Причината за страховете им е разлома.Ако в Йелстоун и в Океана,бъдат предизвикани мощни взривове,ще се предизвика разместване на тектоничните плочи и потъване на половината им територия под вода. Т.е.водите на двата океана ще се слеят над територията им и почти всички источнини южни щати ще са под вода.(Ню. Йорк,Вашингтон, Чикаго,Ню Орлеанс и др.)

50

Анонимен

преди 1 месец

Аве брадясал, спри се ве.... ховномей ли къв си.... мълчи там в ъгъла! едвам САЩ спря Израел да не ви изтрие от картата след тая излагация дето направихте петък.... ся пак квичундриш тука.... брадясал ислямистомалоумник

49

Анонимен

преди 1 месец

"Израелците са силен народ, също така и много развити." - силни ли? Защо реши, че са силни? Все американци и британци им помагат. И през 6 дневната война им помагаха и дори и сега ако не бяха американци и британци да им свалят ракетите, пак нямаше да се опазят.

48

На кого ще бъде

преди 1 месец

Ще покаже времето.Жалко е само, че все още има фанатици начело на цели държави! Най-важното е да има мир и разбирателство, да се намерят начини за мирно съвместно съществуване, а този брадатия няма да воюва, но заради него ще гинат стотици, хиляди, та дори и милиони!

47

Свобода

преди 1 месец

Израелците са силен народ, също така и много развити...нищо общо с родния българин шкембелия и копейкаджия, където набива евтин салам и е уж патриот само на 3 Март, ама дори и *** си на хвърля, където трябва.

46

А какво пречи

преди 1 месец

Да бъде на всички?

45

Анонимен

преди 1 месец

Ckopo ga нямa nъpфopмънc в egин paйoн в ceвepeн Изpaeл, Хар Мегидо ce kaзвa, известен oщe kaтo Xълмът Apмaregoн?

44

Анонимен

преди 1 месец

Не знам защо нашата бяла цивилизация още трае такива държави и хора като тоя? Качиха ни се на главата. Време е да остъклим един град и ще си седнат на косматитее *** завинаги. Неложе някой толкова слаб дс те заплашва по цял ден. Не ми изглежда сериозно.

43

Анонимен

преди 1 месец

Ще бъде друг път... Ерусалим винаги е принадлежал на евреите още от най-ранни времена! По-скоро онази грозна джамия ще бъде разказана от там!

42

Да бе,

преди 1 месец

...а Техеран ще бъде на евреите! Много болни мозъци се напъват да се правят на пророци! Като има кой да им се връзва, и понасят жълтата фанелка!

41

мохамеданския

преди 1 месец

юдеис нетаняху ще прислугва на насрала и ердоган

40

Анонимен

преди 1 месец

То и Лондон скоро ще е на мюсюлманите , всичко тъмно бяло

39

Анонимен

преди 1 месец

Само израелците знаят как да се оправят с тия. Ние в Европа сме меки китки.

38

Еееее

преди 1 месец

Тая *** много голям черпак е извадил, аре посмали ве

37

Анонимен

преди 1 месец

Доколкото знам за религиите, Йерусалим е свещен град на юдаизма, християнството и исляма, но все пак аз съм атеист, може и да бъркам :))

36

Анонимен

преди 1 месец

До 30 Естествено че е религиозна. Тя винаги е била такава. За това и създадоха тая пропаганда преди деситилетия за лошите Евреи. До сега никой в живота ми не е обяснил защо са лоши Евреите. Всичко е добре подбран сценарии да се опитват да ни унищожат религията и светите земи. Добре е всички да го осъзнаете преди да е станало късно. Тези земи днес са факт благодарение на САЩ и Израел. А не къде е русия ? Тя подкрепя всички *** но не и християнството. Факт.

35

Анонимен

преди 1 месец

Ех, ех... Тъжна картинка са арабите. 1000 години назад по мислене. Джамахирия ли е- бягай далече. Да, умните и богатите араби са съюзници на САЩ, разбира се. Бедните- на Русия. Логично. А Йерусалим е юдейска земя от 3500 години преди христа преди тия диваци изобщо да съществуват. Перси ми били тия нагли араби... Колкото загубените араби (ама поне са с доста по-европейско мислене) в Египет са египтяни.

34

Анонимен

преди 1 месец

А в Китай една хитра панда доволно потрива ръце ...

33

Анонимен

преди 1 месец

Пропагандата е върхът на рекламата.А рекламата пък е майката на измамта.За Запада цената има значение.За Истока пазара е стока-пари-стока,а за Запада е пари-стока-пари.Затова и губят всички войни.За мошетата пък,чуждия живот,няма никаква стойност смятат само техния за безценен.Затова са и обречени на вечни войни.

32

Анонимен

преди 1 месец

Йерусалим е свещеният град на юдаизма, мека и Медина са на мюсюлманите, а Витлеем, Назарет, Рим и Истанбул са за християните. Три от четирите християнски града са завладени от мюсюлманите. Правете си изводите какво заплашва този талибан, интересно ми е да видя реакцията на руснаците. Нали уж се изкарват пазители на християнството и Йерусалим.